Skocz do zawartości

aplikacja

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak zostanie rozpatrzona moja aplikacja na stanowisko Stażysty w Agencji Pracy Tymczasowej?

8 Buław, 8 Monet, As Kielichów, Umiarkowanie

Myślę, że otrzymam zaproszenie na rozmowę, w co mówiąc szczerze wątpię, bo do tej pory nigdy nie było odzewu z ich strony ;) To byłby jakiś cud ;)

Edytowane przez pawel116
Napisano

Powinieneś nie poprzestawać na szukaniu pracy, nie poddawać się.Pojawi się szansa na pracę,może niekoniecznie tą, o którą pytasz, trochę przeciagnie sie to w czasie.Będzie dobrze!

Gość Euterpe
Napisano

dostaniesz wiadomość, po której sprawa się unormuje. Na razie czujesz podniecenie tą całą sprawą.

Chyba nici...

Napisano

Z doświadczenia wiemy, że Umiarkowanie potrafi bardzo spowolnić sprawę. U mnie Umiar pokazał spowolnienie sprawy o prawie 2 lata. W zasadzie jeszcze to trwa u mnie, ale jestem już pewien, że sprawa się rozstrzygnie już w nadchodzących tygodniach.

Tam masz dobre karty. 8 Buław (list, telefon, email), 8 Monet, że coś zapracuje, As Pucharów - coś nowego, nowe wrażenia z tym związane. Powiedziałbym, że coś może wyjść z tego, ale czy to konkretnie o tę pracę chodzi to nie wiem. No i to Umiarkowanie - spowolnienie całej sprawy.

Podsumy też masz tam fajne - Rydwan, Cesarz.

Następnym razem pytaj się bardziej konkretnie o te sprawy. Np. czy otrzymam pracę stamtąd? Bo tak to historyjki z kart to można tu sobie tworzyć.

Napisano

Odpowiedź miała być w tym tygodniu - wiem, bo dzwoniłem i się pytałem. Nikt się nie odezwał, więc wybrali kogoś innego ;)

Napisano

To może za którymś tam razem coś wyjdzie z tego jeśli to Agencja Pracy Tymczasowej.