pawel116 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Jak zostanie rozpatrzona moja aplikacja na stanowisko Stażysty w Agencji Pracy Tymczasowej? 8 Buław, 8 Monet, As Kielichów, Umiarkowanie Myślę, że otrzymam zaproszenie na rozmowę, w co mówiąc szczerze wątpię, bo do tej pory nigdy nie było odzewu z ich strony To byłby jakiś cud Edytowane 8 Stycznia 2014 przez pawel116 Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Powinieneś nie poprzestawać na szukaniu pracy, nie poddawać się.Pojawi się szansa na pracę,może niekoniecznie tą, o którą pytasz, trochę przeciagnie sie to w czasie.Będzie dobrze! Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 chyba niestety nie uda się tym razem. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 dostaniesz wiadomość, po której sprawa się unormuje. Na razie czujesz podniecenie tą całą sprawą. Chyba nici... Cytuj
pawel116 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 No i nie zadzwonili do mnie ;P Cytuj
x-latek Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 Z doświadczenia wiemy, że Umiarkowanie potrafi bardzo spowolnić sprawę. U mnie Umiar pokazał spowolnienie sprawy o prawie 2 lata. W zasadzie jeszcze to trwa u mnie, ale jestem już pewien, że sprawa się rozstrzygnie już w nadchodzących tygodniach. Tam masz dobre karty. 8 Buław (list, telefon, email), 8 Monet, że coś zapracuje, As Pucharów - coś nowego, nowe wrażenia z tym związane. Powiedziałbym, że coś może wyjść z tego, ale czy to konkretnie o tę pracę chodzi to nie wiem. No i to Umiarkowanie - spowolnienie całej sprawy. Podsumy też masz tam fajne - Rydwan, Cesarz. Następnym razem pytaj się bardziej konkretnie o te sprawy. Np. czy otrzymam pracę stamtąd? Bo tak to historyjki z kart to można tu sobie tworzyć. Cytuj
pawel116 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Napisano 18 Stycznia 2014 Odpowiedź miała być w tym tygodniu - wiem, bo dzwoniłem i się pytałem. Nikt się nie odezwał, więc wybrali kogoś innego Cytuj
x-latek Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 To może za którymś tam razem coś wyjdzie z tego jeśli to Agencja Pracy Tymczasowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi