ivi123 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 zastanawiam się nad złożeniem cv do drugiej pracy w szkole... Pytanie: Czy dostanę dodatkową pracę? WYPADŁA: KOCHANKOWIE- będę musiała dokonać jakiegoś wyboru... może zrezygnować z czegoś... 1. czy warto złożyć dokumenty 6 BUŁAW- myślę, że tak, to podniesie mój prestiż 2. czy dostanę pracę 4 DENARY- hmmm i tutaj nie wiem 3. Kiedy dostanę pracę 5 BUŁAW- hmmm 5 dni...nie wiem - w sumie semestr w lutym się zaczyna 4. Czy będę z pracy zadowolona 9 DENARÓW- tak będę zadowolona Cytuj
mayllah Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Mysle, ze dostaniesz te prace, ale bedziesz musiala moze oprocz zlozenia cv, cos zrobic dodatkowo Cytuj
ivi123 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Napisano 8 Stycznia 2014 dziękuję... dzisiaj wyślę papierki i dam znać co i jak Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 papiery jak najbardziej złóż, ale pracy możesz nie dostać od razu, zapewne mogą mieć natłok własnych spraw 4 denary to czysta bierność, ale jak już osiągniesz swój cel, będziesz bardzo zadowolona Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Czy dostanę dodatkową pracę? WYPADŁA: KOCHANKOWIE- może być niepewnie, przez tą kartę rozumiem odpowiedź...decyduj sama 1. czy warto złożyć dokumenty 6 BUŁAW- myślę, że tak, to podniesie mój prestiż warto złożyć, zawsze jest warto bo nawet jeśli się nie dostaniesz zyskasz jakieś doświadczenie 2. czy dostanę pracę 4 DENARY- hmmm i tutaj nie wiem może być w nowej pracy nieco podobnie finansowo, ale stabilnie. a na stabilności zawodowej ci zależy 3. Kiedy dostanę pracę 5 BUŁAW- hmmm 5 dni...nie wiem - w sumie semestr w lutym się zaczyna może być to wiosna 4. Czy będę z pracy zadowolona 9 DENARÓW- tak będę zadowolona będziesz niezależna finansowo a przez to zadowolona powodzenia Cytuj
ivi123 Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 szkoła nie odpisała, ale właśnie dostałam drugi etat w swojej obecnej szkole będzie ciężko ale poradzę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi