Monika2611 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Witajcie raczkuję dopiero ,więc mam problem w odczycie kart .Zrobiłam rozkład partnerski ja i moje uczucia -8 denarów,sprawiedliwosc,księżyc uczucia partnera-pustelnik,3 denary krol denarów ,karta wspólna co nas dzieli,łączy -4 denary .przyszłość mag,as kielichow ,4 buławy .Tyle co zdołałam odczytać wkładam dużo wysiłku w budowe lub naprawę związku,trzeba zebrać siłe by podjąć próbe jego umocnienia,mam duże wymagania co do partnera i czasem trudno ze mna mu wytrzymać ,związek raczej uporządkowany niż romantyczny .Z kolei on chłodny emocjonalnie izoluję się by przemyśleć sprawy ,nie chce popełnić błędu ,mało tu uczuć wieje chłodem .Karta wspólna -jesteśmy ze sobą bo jesteśmy bo tak wygodniej lub ze strachu przed samotnością .brak wspólnej fizycznej płaszczyzny związek nie ma fundamentów czegoś co można by było nazwać realnym zobowiązaniem.Przyszłosc Doskonale sie dogadujemy ,nie zostały jeszcze podjęte żadne decyzje ani nie popełniono też błędów szansa dana przez los tylko trzeba pamiętać ze do tanga trzeba dobrze .Tyle się doczytałam .Proszę napiszcie czy chociaż w dobrym kierunku idę czy udało mi się coś dobrze odczytać Cytuj
mayllah Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Ja tez poczatkuje wiec moge sie mylic, ale moje odczucia sa nastepujace Twoje uczucia- jestes w jakis sposob zaangazowana w ten zwiazek, zalezy Ci na solidnych fundamentach, moze na jakis obietnicach ( moze slub, zareczyny? ) Oczekujesz szczerosci i postepowania fair wobec siebie. Jednak masz wrazenie ze tak nie jest do konca, ze sa w waszym zwiazku jakies tajemnice, rzeczy nie wyjasnione do konca, byc moze troche idealizujesz partenra. Jego uczucia-chyba troche sie oddalil, odizolowal od problemow, moze cos go przeroslo, woli poobserwowac z oddali anizeli dzialac jak to krol i czekac na bieg wydarzen. Moze zdaje sobie sprawe z tego, ze aby stworzyc dobry zwiazek czasem trzeba zrezygnowac ze swoich ambicji .... Co Was laczy/ dzieli -jestescie przywiazani do tego co wspolnie stworzyliscie, byc moze do jakis dobr materialnych, ale czy na pewno do siebie ? Przyszlosc - jest miedzy wami uczucie, aczkolwik abyscie mogli byc razem musicie rozpoczac od nowa, wziac sprawy w wasz rece, nie czekac na cud, ale znajac wasze wady i zalety dzialac aby naprawic, uzdrowic wasz zwiazek Cieplutko pozdrawiam 1 Cytuj
mayllah Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Moniko, jesli to nie klopot moglabys powiedziec czy cos sie zgadza z mojej interpretacji ? Tak dla mnie, bo wiesz ja raczkuje dopiero w tarotowym swiecie Pozdrawiam Cytuj
Monika2611 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 Myślę że trafiłaś na 90 % Jeszcze raz dziękuję za pomoc ;-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 ja i moje uczucia -8 denarów,sprawiedliwosc,księżyc jesteś osobą pracowitą, trzeźwo patrzącą na sprawy, starająca się postępować sprawiedliwie, jednak od czasu do czasu bujasz w obłokach i marzysz o rzeczach nierealnych. w uczuciach czujesz się trochę osamotniona z tym wszystkim, ale jeszcze się łudzisz, że będzie lepiej uczucia partnera-pustelnik,3 denary krol denarów nie widać w tych kartach uczuć, ale myśli nad czymś, rozważa coś, jednak nic Ci o tym nie mówi, lubi rozmawiać, spędzać czas w towarzystwie, jednak nie wypaple tego, co nie powinien albo raczej nie chce, często duma nad czymś, bierny w działaniu co nas dzieli,łączy -4 denary finanse, prace, studia, mieszkanie? a co dzieli? to, że każde z was zbudowało swój mur, przez który nikogo nie przepuści, czujecie się bezpiecznie sami ze sobą, taka samotność w związku, należałoby się bardziej otworzyć na drugiego człowieka przyszłość mag,as kielichow ,4 buławy pojawi się nowa sytuacja/okazja, dzięki której rozpoczniecie nowy rozdział, może i lepszy, zapanuje szczęście i namiętność, zadowolenie, ale morze to być tylko chwilowe, mnie buławy kojarzą się z zapałkami, czymś nie trwałym. Jak popracujecie nad sobą, może być na prawdę dobrze. Druga opcja(może i mniej optymistyczna na dany moment) = jedno z was znajdzie sobie kogoś innego i z nim rozpocznie nowy etap w swoim życiu Cytuj
werona Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Ja bym powiedziała przy takich kartach na przyszłość, że pojawi się nowy pan, a wraz z nim nowe uczucie i relacja nieformalna lub romansowa... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 mnie ten rozkład bardzo ciekawi, na relację z moim poprzednim(nazwijmy go exem) w przyszłości(nie wrzuciłam tego na forum) też ostatnie dwie karty to as pucharów i 4 buławy Cytuj
Monika2611 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 Dzięki wielkie uczucie trafione na 100 co do przyszłości czas pokaże ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi