Skocz do zawartości

Jak mi pójdzie zimowa sessja egzaminacyjna?

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

7 kielichów+Królowa kielichów+9 monet+7 mieczy+As mieczy

Widać, że będę przeżywać, bo wypadły kielichowe, ale dam radę, troszkę kombinując w trakcie :-)

Napisano

Jesteś z tych co to się nakręcają na panikę, a dopiero taki poziom stresu nakręca ich do nauki:P Zaliczysz, ale chyba dzięki ściądze albo drugiemu terminowi, egzamin z jakimś facetem chyba takim cierniem sie jawi, reszta luz;)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Haha zgadza się w stu procentach :-D to 7 mieczy oznacza wymigiwanie się od pierwszych terminów.,a faktycznie czasem kombinuję, bo mam dwa kierunki i często nie jestem w stanie wszystkiego zdać od razu.

Edytowane przez Sanya
Gość Euterpe
Napisano

obstawiam, że zdasz, ale nie obędzie się bez kombinacji :)

Gość Daffne
Napisano

pozdajesz wszystko, co nie doumiesz to dościągasz :D

Napisano

Ściąganie raczej nie, bardziej bym się obawiała o jakieś problemy stricte formalne typu nieobecności. Już dziś się objawiła 7 mieczy - kombinowałam zwolnienie lekarskie :D

Napisano

7 kielichów+Królowa kielichów+9 monet+7 mieczy+As mieczy -> Wisielec

będziesz miała trochę stresu, ale powinnas zdac. Nie wiem jak tego wisielca ugryźć, brak motywacji czy może 2 termin?

Zycze powodzenia:)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Cornelia - faktycznie mam problem z facetem :/ Pozostały jeszcze 3 egzaminy przełożone na poprawkową, ogólnie idzie bardzo dobrze, trzymajcie kciuki :) A wisielec to faktycznie może oznaczać drugi termin ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Wszystkie egzaminy zdałam z dobrymi wynikami, oprócz wyżej wspomnianej małej potyczki z jednym wykładowcą skończyło się bez bólu, także karty sprawdziły się :)