Sanya Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 7 kielichów+Królowa kielichów+9 monet+7 mieczy+As mieczy Widać, że będę przeżywać, bo wypadły kielichowe, ale dam radę, troszkę kombinując w trakcie :-) Cytuj
Czarownica Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Jesteś z tych co to się nakręcają na panikę, a dopiero taki poziom stresu nakręca ich do nauki:P Zaliczysz, ale chyba dzięki ściądze albo drugiemu terminowi, egzamin z jakimś facetem chyba takim cierniem sie jawi, reszta luz;) 1 Cytuj
Sanya Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Haha zgadza się w stu procentach :-D to 7 mieczy oznacza wymigiwanie się od pierwszych terminów.,a faktycznie czasem kombinuję, bo mam dwa kierunki i często nie jestem w stanie wszystkiego zdać od razu. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Sanya Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 obstawiam, że zdasz, ale nie obędzie się bez kombinacji Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Zdasz,pomoże ci w tym twój spryt i inteligencja. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 pozdajesz wszystko, co nie doumiesz to dościągasz Cytuj
pretoria Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Zdasz Powodzenia życzę, mnie to czeka w lutym 1 Cytuj
Sanya Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 Ściąganie raczej nie, bardziej bym się obawiała o jakieś problemy stricte formalne typu nieobecności. Już dziś się objawiła 7 mieczy - kombinowałam zwolnienie lekarskie Cytuj
gucio19 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 7 kielichów+Królowa kielichów+9 monet+7 mieczy+As mieczy -> Wisielec będziesz miała trochę stresu, ale powinnas zdac. Nie wiem jak tego wisielca ugryźć, brak motywacji czy może 2 termin? Zycze powodzenia:) 1 Cytuj
Sanya Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Cornelia - faktycznie mam problem z facetem :/ Pozostały jeszcze 3 egzaminy przełożone na poprawkową, ogólnie idzie bardzo dobrze, trzymajcie kciuki A wisielec to faktycznie może oznaczać drugi termin Cytuj
Sanya Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 WERYFIKACJA Wszystkie egzaminy zdałam z dobrymi wynikami, oprócz wyżej wspomnianej małej potyczki z jednym wykładowcą skończyło się bez bólu, także karty sprawdziły się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi