gucio19 Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) raczej brak planow, chociaż miałam wyjść na chwilę, ale chyba sobie odpuszczę... trochę dziwne, ciężkie karty, jakby ostrzeżenie przed kradzieżą albo wypadkiem?? Nie wiem.. jak je widzicie? Wieża 6 mieczy p.o Diabel Krolowa Denarow -> Sprawiedliwosc Edytowane 9 Stycznia 2014 przez gucio19 Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Ja myślę, że zamkniesz się w domku[wieża-budynek, jakieś miejsce]zrezygnujesz z wyjścia, jakichś planów.Może poświęcisz czas na upiększanie, przegląd garderoby , itp.skupisz się na sobie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Mysle tak sam jak beatrycze, dodalabym jeszcze, ze mozesz uznac, ze trzeba cos dokupic Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 chyba jakiś nerwowy dzień Ci się szykuje początkowo, ale wieczór już będzie spokojniejszy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 coś Ci pokrzyżuje plany i nie dasz rady zrealizować pewnych rzeczy, jednak nie będziesz się czuła tak źle, pod koniec królowa denarów, która jest zadowolona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi