Rusałka Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Witam, śniły mi sie pierścionki. Leżały w jakiejś gablocie i oglądałam je. Wyjęłam jakis losowo i oglądałam go również, ale nie pamiętam jak wyglądał.. Wiedziałam, że są to zaręczynowe pierścionki. Za chwilkę śniła mi sie jakaś para obcych ludzi, którą widziałam z bardzo bliska, praktycznie tylko korpusy z głowami. Dziewczyna ta otrzymała piękny bukiet kwiatów (było w nim dużo czerwonego koloru) od chłopaka i ten zaraz przyklęknął i otworzył pudełeczko z pierścionkiem. Ona sie zgodziła i wogóle były to miło wyglądające oświadczyny. Co może oznaczać ten sen? Cytuj
Rusałka Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Proszę, bo ktoś zechciał go zinterpretować... Czytałam o symbolach w senniku, ale może ktoś rzuci na to jeszcze inne światło. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Cześć Napisz czy Ty jesteś sama w tej chwili i myślisz o związku, czy jesteś z chłopakiem. Czy planujecie ślub, to mi się przyda podczas interpretacji. pozdrawiam Cytuj
Rusałka Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Napisano 13 Stycznia 2014 Hej. Jestem w związku już półtora roku i bardzo czekam na realne oświadczyny... Ale niestety on nie kwapi sie Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Hej. Ja myślę, że to takie Twoje pragnienie tych oświadczeń się przyśniło. Tym bardziej bukiet kwiatów czerwonych - symbol miłości i oddania. Nie chcę pisać, że to sen który się sprawdzi bo tak nie czuję w tej chwili, raczej takie Twoje pragnienie na razie niż rzeczywistość. To na razie, za jakiś czas oczywiście się zmieni -wtedy kolejne sny Ci się przyśnią. pozdrawiam Cię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi