Skocz do zawartości

Oświadczyny i pierścionki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

śniły mi sie pierścionki. Leżały w jakiejś gablocie i oglądałam je. Wyjęłam jakis losowo i oglądałam go również, ale nie pamiętam jak wyglądał.. Wiedziałam, że są to zaręczynowe pierścionki.

Za chwilkę śniła mi sie jakaś para obcych ludzi, którą widziałam z bardzo bliska, praktycznie tylko korpusy z głowami. Dziewczyna ta otrzymała piękny bukiet kwiatów (było w nim dużo czerwonego koloru) od chłopaka i ten zaraz przyklęknął i otworzył pudełeczko z pierścionkiem. Ona sie zgodziła i wogóle były to miło wyglądające oświadczyny. Co może oznaczać ten sen?

Napisano

Proszę, bo ktoś zechciał go zinterpretować... Czytałam o symbolach w senniku, ale może ktoś rzuci na to jeszcze inne światło.

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Cześć ;)

Napisz czy Ty jesteś sama w tej chwili i myślisz o związku, czy jesteś z chłopakiem. Czy planujecie ślub, to mi się przyda podczas interpretacji.

pozdrawiam

Napisano

Hej. Jestem w związku już półtora roku i bardzo czekam na realne oświadczyny... Ale niestety on nie kwapi sie :(

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Hej.

Ja myślę, że to takie Twoje pragnienie tych oświadczeń się przyśniło. Tym bardziej bukiet kwiatów czerwonych - symbol miłości i oddania. Nie chcę pisać, że to sen który się sprawdzi bo tak nie czuję w tej chwili, raczej takie Twoje pragnienie na razie niż rzeczywistość.

To na razie, za jakiś czas oczywiście się zmieni -wtedy kolejne sny Ci się przyśnią.

pozdrawiam Cię