JagodowaTruskawka Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Zerwalam z moim chlopakiem. Swoj brak zadowolenia ze swojego zycia chcial nadrobic w znajomosci z internetowa 'przyjaciolka'. Jest mi ciezko. Powiedzialam mu, ze musi najpierw zajac sie swoim zyciem bo to znowu sie powtorzy.. Kladlam rozklad partnerski i wiele osob pisalo mi, ze to juz koniec definitywny. Bardzo mnie to zabolalo ze mialby juz na zawsze zniknac z mojego zycia, szczegolnie ze to moglaby tez moja wina bo bardzo ostro z nim rozmawialam ostatnim razem.. Napisalam do niego i wyjasnilismy troche rzeczy, ja spuscilam tez z tonu i zlosc zmienil sie w smutek. Jak zrealizje sie moje oczekiwanie na to, ze moj ex w ciagu pol roku bedzie chcial do mnie wrocic: Krolowa Pucharow, diabeł, 4 denarów / słońce - Bede zadowolona bo tak sie stanie, w diable widze tez jego przywiazanie, oboje nie mozemy bez siebie zyc a w 4 denarow radosc i trzymanie blisko tego co bedzie. Slonce w podsumie takze mowi ze sie zejdziemy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Twoje emocje bardzo ładnie widać w tej królowej oraz w tym diable. Podchodzisz do tego wszystkiego pod kątem emocji, czujesz silne przyciąganie do niego, mimo całej sytuacji myślami nie potrafisz się od niego uwolnić. 4 denary to siedzenie w miejscu, trwanie w tym co jest. W najbliższej przyszłości nie będziecie ze sobą chodzić. To jak świeża rana, należy poczekać aż się zagoi i wtedy coś robić, nie wcześniej. Na razie nic z tego nie wyjdzie. Dajcie sobie trochę czasu, niech ta niemiła atmosfera opadnie. Cytuj
werona Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Uważam tak samo jak Euterpe... Kielichowa jest bardzo emocjonalna (mi bardzo często pokazuje się jak działam pod wpływem uczuć i emocji), Diabeł to uzależnienie, ale też kłótnie i niemożność wyzwolenia się z jakiejś relacji, 4 Monet to każde pilnuje tego co ma i siedzi na tyłku, więc tu mogą jeszcze być sporo uczuć i emocji po Twojej stronie, brak możliwości "oswobodzenia się" z tej relacji, mogą być nawet kłótnie i nerwy, które będą powodowały, że pan się bardzo zamykał w sobie, brak tu uczuć i emocji, a pan na karcie pilnie strzeże tego co... Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Jak zrealizje sie moje oczekiwanie na to, ze moj ex w ciagu pol roku bedzie chcial do mnie wrocic: Krolowa Pucharow, diabeł, 4 denarów / słońce troszkę będziesz jakiś czas jeszcze pod wpływem emocji, pojawi się zazdrość i obawa, że Pan poszuka sobie w tym czasie kogoś i możesz zaczać swoje wymagania obniżać bo zależy Ci na Panu. Może być powrót, ale Pan nie zmieni swego zachowania, a jesli to nie na długo bo nie jesteś stanowcza i kieruje Tobą strach że go stracisz. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Napisano 9 Stycznia 2014 E no, mam nadzieje ze nie zrealizuja sie Wasze interpretacje Cytuj
Sanya Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Królowa kielichów + Diabeł oznacza Twoje uzależnienie emocjonalne, ciągnie Cię do niego, współczuję, bo wiem jak to jest. Niestety 4 monet oznacza, że sytuacja raczej się nie zmieni. Przykro mi, miejmy nadzieję, że stanie się inaczej, to tylko tendencja :* Cytuj
mayllah Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 To i ja sprobuje, jestes wrazliwa, dobra kobieta ceniaca szczerosc i lojalnosc i tego tez oczekujesz od Ex, jednak to co sie wydarzylo w przeszlosci bedzie potegowalo Twoja zazdrosc, bo nawet jesli wrocilibyscie do siebie, gdzies podswiadomie bedziesz czula chec sprawdzenia go czy nie utrzymuje z nikim innym kontaktu, czy nie oszukuje, to moze byc silniejsze od Cebie, cos nad czym nie bedziesz w stanie zapanowac i moze byloby tak, ze kurczowo trzymalabys sie tej milosci z obawy ze nic piekniejszego sie nie przytrafi ... Osobiscie zycze Ci wiele szczescia i mam nadzieje, ze ulozy Ci sie wszystko tak bys byla szczesliwa :-) Cytuj
Monique-Moon Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 zgadzam się z Daffne,że Pan szybko się nie zmieni..raczej to Ty poddasz się temu strachowi,że on zniknie z Twojego życia raz na zawsze i dlatego ulegniesz mu..(Pucharowa) pogodzisz się z wszystkim byle by on wrócił..na końcu masz Słońce a to trumf tego Pana gdyż słoneczko to energia męska i w dodatku bardzo egoistyczna karta jak dla mnie.. także Pan postawi na swoim..a Ty się temu poddasz..by go nie stacić Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 zgadzam się, że słońce to energia męska oraz egoistyczna, jak mnie wypadła po stronie partnera(jak on to widzi, co myśli o tym), to okazało się, że jest zadowolony jak małe dziecko, miał wszystko co chciał, tyle że te uczucia dotyczyły tylko jego, u mnie aż tak kolorowo nie było... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 To teraz mam naprawde metlik, bo nasi wspolni znajomi, u ktorych teraz mieszka, oboje, mocno sie za nim wstawiaja i namawiaja mnie, zebym mu dala szanse. Mowia mi, ze nie spi po nocach ciagle sie martwi, teskni za mna i ciagle o mnie mowi :/ Pod niebiosa go chwala, i jaki to nie jest wspanialy i dobry czlowiek. Bronia go, ze tamta niby nic nie znaczy, ze jej nie zna (tzn on to powiedzial) a ja coz. Serce boli, ale tez zaufanie ktore przez rok bylo budowane leglo. Znajomi wczoraj do mnie dzwonil i powiedzial, zebym tylko slowo powiedziala, a on pogada z moim(tzn mu doradzi) i w ciagu 2 godz do mnie napisze. A ja boje sie, ze to sie powtorzy. I jestem rozerwana na serce i rozum. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 ciekawe jak bardzo musiał za Tobą tęsknić, że znalazł sobie internetową "przyjaciółkę"... A jak byłby taki dobry, to teraz nie byłoby tego wątku Cytuj
Monique-Moon Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 wg mnie właśnie takie jest SŁOŃCE- wszystko się kręci się wokół niego..bo on jest taki "doskonały"! ale Ty zadaj sobie pytanie czy dając mu szanse..dasz rade mu zaufać..byłam w podobnej sytuacji, dałam szanse facetowi(flirtował z jakąś panną) ale potrzebowałam spoooroo czasu żeby mu znowu zaufać..musiał mi obiecać,że więcej się to nie powtórzy i nie ukrywam,że sprawdzałam go praktycznie na każdym kroku..w końcu zaufanie odzyskałam ale wiadomo nigdy w 100% nie ufaj mężczyznom..fakt jest taki,że Cię nie zdradził (w najgorszym tego słowa znaczeniu) ale nas kobiety boli dosłownie wszystko co dotyczy zainteresowania inną kobietą! więc odpowiedz sobie..bo gdy mu wybaczysz to dla niego sprawa będzie zamknięta...ale Ciebie ona będzie wciąż dręczyć.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Wlasnie, zaufanie.. dlatego nie uleglam jeszcze ani razu. Chce wiedziec co jest w stanie zrobic, i czy ja sama umialabym wybaczyc i zyc pozniej bez obaw. Nie odpuszcze tego tak latwo, nie moge sobie pozwolic na kolejna taka sytuacje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Stycznia 2014 Maestro Napisano 11 Stycznia 2014 Jak zrealizje sie moje oczekiwanie na to, ze moj ex w ciagu pol roku bedzie chcial do mnie wrocic: Krolowa Pucharow, diabeł, 4 denarów / słońce - w kartach widac, że Tobie bardzo na nim zalezy, co podkresla Królowa Pucharówi Diabeł znajdujacy się przy niej...4 denarów to karta mówiąca zarówno o zaborczości,zazdrości, jak i leku przed utratą czegoś (sam fakt, że facet na tej karcie kurczowo trzyma monety), ponoć oznacza tez powrót ukochanej osoby (na marginesie, mi to pokazała:)) i bardzo mozliwe,że znowu będziecie ze sobą Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 4 denarów to karta mówiąca zarówno o zaborczości,zazdrości, jak i leku przed utratą czegoś (sam fakt, że facet na tej karcie kurczowo trzyma monety), ponoć oznacza tez powrót ukochanej osoby (na marginesie, mi to pokazała:)) i bardzo mozliwe,że znowu będziecie ze sobą Kiedys kolega mojego ex bardzo chcial miec dziewczyne i poprosil mnie o karty. Kladlam miesiacami i wlasnie pokazalo mi tez 4 denary i w tym miesiacu oficialnie byl z dziewczyna Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 Weryfikacja: Wrocilismy do siebie, ale rownie szybko sie znowu rozstalismy.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi