Skocz do zawartości

Gotowość na wejście w nową relacje

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gotowość na wejście w nową relacje

Pod koniec listopada rozstałam się z "partnerem" po pięciu latach szarpania się, teraz pojawiło się dokoła mnie sporo adoratorów, ale mam mieszane uczucia i nie chce ładować się w relacje bez przyszłości.

1. stan wewnętrzny pytającego, jego gotowość na spotkanie i jak on widzi siebie w przyszłym związku - ŚWIAT XXI jestem otwarta na ludzi i gotowa na dojrzała relacje, w której będę czuła się spełnioną kobietą.

2. co chce otrzymać od związku - 9 Monet po czasach wyzysku chce by mnie było dobrze

3. czego się obawia (czego nie chce mieć) - GWIAZDA XVII braku nadziej, że uda mi się stworzyć udaną relację

4. do czego trzeba dążyć - 2 Buławy do zachowania zdrowego dystansu, na razie do nie zobowiązujących relacji, trzeba poobserwować na chłodno zanim na coś się zdecyduje

5. nad czym trzeba pracować, czego trzeba się pozbyć - Giermek pucharów nad emocjami takimi niezbyt dojrzałymi, naiwnością wobec ludzi (mężczyzn)

6. co może zaofiarować - KSIĘŻYC XVIII - hmm tutaj mam kłopot mam nadziej, że chodzi o kobiecość i artyzm, a nie złudzenia i iluzje

7. a czego nie może - UMIARKOWANIE XIV - nie zgodzę się na brak równowagi w dawaniu i braniu, pod tym względem nie będzie żadnych kompromisów

8. co będzie pomagać - 9 Pucharów - zadbanie o swoje potrzeby oraz o siebie samą

9. co będzie stac na przeszkodzie - 4 Buławy -brak własnego miejsca ewentualnie zbyt rozrywkowe podejście do życia, romansowanie ?

10. potencjalny wynik, czy będzie stworzony zwiazek - Król Buław :)

Gość Daffne
Napisano

może być przyciąganie fizyczne i skupienie na atrakcyności fizycznej, Tobie zależy jednak na czymś więcej i z czasem może sie udać, pod warunkiem, że panu zależy równieiż na czymś więcej poza ciałem i pięknem.

Napisano

kandydatów do romasów nie brakuje ;) jednak nikogo konkretnego nie ma na horyzoncie ;)

Napisano

karty pokazały na razie stan, w którym jesteś, czyli brak konkretnego mężczyzny przy twoim boku. Dlatego masz księzyc w punkcie 6.,nie wiadomo, co może zaoferować, bo za wcześnie na to pytanie, dlatego też umiarkowanie w p.7, musisz zaczekać, aż się pan pojawi. A pojawi się, bo masz krola buław, on zauważy ciebie pierwszy i zacznie podryw