Skocz do zawartości

Na prośbę znajomej...

Gość bakea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajoma poprosiła mnie o rozkład na relację z Panem X. ( ostatnio coś się dogadać nie mogą i mają ograniczony kontakt )

1 karta: obecna sytuacja miedzy ludźmi - AS KIELICHÓW - no w tej karcie to ja nie widzę aby cos nie tak między nimi było hmm jak dla mnie to karta początku i fajnej pzyjaźni

2 karta: jaka przybiera postawe do problemu osoba pytająca - RYCEK DENARÓW - tak osoba pytająca stoi w miejscu i nie wykonuje 1 ruchu w kierunku tego człowieka

3 karta: co osoba pytajaca powinna zrobic, aby miec szanse na pojednanie z partnerem?-MAG- Powinna go czarować? np tak? :D :flamenco:

4 karta: co o tej sytuacji mysli jej partner?-2 BUŁAW - chyba się przygląda sytuacji i nie wie sam co zrobic..

5 karta: co zamierza jej partner w tej sytuacji?- KRÓL BUŁAW- pewnie się odezwie do niej w tej karcie i wykona jakis ruch

6 karta: jakie jest zródlo problemu?- ŚMIERC - ( dopisuję więc do smierci dołożone RYCEK KIELICHÓW I 2 MIECZY ) tak cos sie stosunki popsuly miedzy nimi

7 karta: czy powrot do siebie w ogole ma sens?- 6 DENARÓW- myślę że ma sens, jakby oboje siebie potrzebują bo dobrze sie czują w swoim towarzystwie...

8 karta: czy ostatecznie wrócą do siebie?- AS DENARÓW, 3 DENAROW, 4 KIELICHÓW, 3 KIELICHÓW, AS BUŁAW..... nie wiem misz masz.. wszystko na kupe.. i energia i emocje i zgłupiałam .....

Edytowane przez bakea
Napisano

Przy karcie śmierć mogłaś dobrać kartę, może wtedy wyszłoby dlaczego coś "umiera"

Napisano
Przy karcie śmierć mogłaś dobrać kartę, może wtedy wyszłoby dlaczego coś "umiera"

Patrzylam ale nie dopisałam.. tam po śmierci było rycek kielichow i 2 mieczy

Napisano

wg mnie wszystko się ułoży..poprostu mają tymczasowy kryzys..jakieś niesmaki pojawiły się między nimi..ale kwestia szczerej rozmowy i wyciągnięcia ręki a wszystko będzie ok..muszą przejść tą "lekcje" by zacząć świeży związek bo za dużo między nimi było nieporozumień..tylko oczywiście ktoś musi pierwszy wyciągnąć rekę i zająć się tą sprawą! prawdopodobnie Pani! ale ta śmierć patrząc również na inne karty mówi mi,że muszą poprostu przejść taką transformacje związku..powodzenia życze! :)