zakretka23 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Zapytałam w jaki sposób mogę oczarować Pana, którego nie dawno poznałam i właściwie, to była jego inicjatywa. Głupiec, 4 miecze, 6 monet Działać spontanicznie, zaskakiwać go ..po czym wycofywać się i działać zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, generalnie dostosować się do niego..dziwne karty .., kobieta w masce takie mam skojarzenie Cytuj
Monique-Moon Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 zachowuj się dziewczęco, zawsze się przy nim uśmiechaj, bądź zabawna, energiczna:) ale nie dawaj mu do zrozumienia,że Ci zależy z lekka miej dystans do niego..to spowoduje,że będzie musiał o Ciebie zabiegać (oni przecież to bardzo lubią) i w końcu zagada.. sam od siebie..może pod pretekstem : pomóż mi w czymś! powodzenia Cytuj
zakretka23 Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Monique-Moon od początku czuję, że nie wskazane jest wykazywanie zbytniego entuzjazmu ..no właśnie 6 monet teraz będę się przeprowadzać może chciałby pomóc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2014 Maestro Napisano 10 Stycznia 2014 Jak dla mnie bądź obojętna, odizolowana, nie narzucaj się w żadnym wypadku, oddalaj się nawet, nie przebywaj na siłę w jego towarzystwie, poza tym po prostu bądź soba:) Cytuj
marcepanka Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 hej:) pierwsze wrażenie już zrobiłaś i facet już jest oczarowany albo nie, raczej nic tego nie zmieni. Głupiec- naiwność w myśleniu o możliwości oczarowania pana, a może werwa i twoje działania związane z początkiem znajomości, 4 miecze- zastój w działaniu, odsunięcie się od obiektu:), 6 denarów- ta karta może mówić o równowadze w dawaniu i braniu, czyli nie wychodź przed szereg, nie bądź nachalna, reaguj na to co dostajesz. pozdrawiam :) Cytuj
zakretka23 Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Dzięki to raczej on zgłupiał od pierwszego wejrzenia ...tydzień mnie molestował ..następnie się uspokoił 4 miecze Cytuj
marcepanka Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Zakrętko:), pytasz o siebie, co masz zrobić, aby go oczarować, więc karty na takie pytanie odpowiadają- czyli powinny pokazać Ciebie i Twoje działania:) Cytuj
zakretka23 Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 rozumiem czyli też powinnam być oczarowana, ale zdystansowana Cytuj
marcepanka Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 tak:) raczej,,Czyli te 4 Miecze to twoje zatrzymanie, powodowane tym, że pan się hmm uspokoił, więc ty też czekasz Cytuj
zakretka23 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 Raczej odwrotnie on rozkręcił - tydzień zmasowany atak, spotkanie, następnie trzy dni ciczy, dzień zachwytów i teraz cisza. Ja jestem obserwatorem nie pisze, nie dzwonie itd. Cytuj
marcepanka Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 , karty odpowiedziały na twoje pytanie i pokazały ciebie, stąd moje wnioski. Raczej nie można do kart, które pojawiły się w rozkładzie dorabiać ideologii, czyli że pytam o siebie to odpowiedź jest o mnie, a nie o kimś innym, przynajmniej ja to tak rozumiem, nigdy inaczej. Skoro pytałaś jak oczarować faceta to chyba jednak jest coś na rzeczy:) i karty właśnie te twoje działnia pokazały. pozdrawiam cię,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi