Skocz do zawartości

Jak oczarować

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam w jaki sposób mogę oczarować Pana, którego nie dawno poznałam i właściwie, to była jego inicjatywa.

Głupiec, 4 miecze, 6 monet

Działać spontanicznie, zaskakiwać go ..po czym wycofywać się i działać zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, generalnie dostosować się do niego..dziwne karty .., kobieta w masce takie mam skojarzenie

Napisano

zachowuj się dziewczęco, zawsze się przy nim uśmiechaj, bądź zabawna, energiczna:) ale nie dawaj mu do zrozumienia,że Ci zależy z lekka miej dystans do niego..to spowoduje,że będzie musiał o Ciebie zabiegać (oni przecież to bardzo lubią) i w końcu zagada.. sam od siebie..może pod pretekstem : pomóż mi w czymś! ;) powodzenia

Napisano

Monique-Moon od początku czuję, że nie wskazane jest wykazywanie zbytniego entuzjazmu ;) ..no właśnie 6 monet teraz będę się przeprowadzać może chciałby pomóc ;)

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie bądź obojętna, odizolowana, nie narzucaj się w żadnym wypadku, oddalaj się nawet, nie przebywaj na siłę w jego towarzystwie, poza tym po prostu bądź soba:)

Napisano

hej:)

pierwsze wrażenie już zrobiłaś i facet już jest oczarowany albo nie, raczej nic tego nie zmieni.

Głupiec- naiwność w myśleniu o możliwości oczarowania pana, a może werwa i twoje działania związane z początkiem znajomości,

4 miecze- zastój w działaniu, odsunięcie się od obiektu:),

6 denarów- ta karta może mówić o równowadze w dawaniu i braniu, czyli nie wychodź przed szereg, nie bądź nachalna, reaguj na to co dostajesz.

pozdrawiam :):)

Napisano

Dzięki to raczej on zgłupiał od pierwszego wejrzenia ;) ...tydzień mnie molestował ..następnie się uspokoił 4 miecze :)

Napisano

Zakrętko:), pytasz o siebie, co masz zrobić, aby go oczarować, więc karty na takie pytanie odpowiadają- czyli powinny pokazać Ciebie i Twoje działania:)

Napisano

rozumiem czyli też powinnam być oczarowana, ale zdystansowana :P

Napisano

tak:) raczej,,Czyli te 4 Miecze to twoje zatrzymanie, powodowane tym, że pan się hmm uspokoił, więc ty też czekasz

Napisano

Raczej odwrotnie on rozkręcił - tydzień zmasowany atak, spotkanie, następnie trzy dni ciczy, dzień zachwytów i teraz cisza. Ja jestem obserwatorem nie pisze, nie dzwonie itd. ;)

Napisano

:), karty odpowiedziały na twoje pytanie i pokazały ciebie, stąd moje wnioski.

Raczej nie można do kart, które pojawiły się w rozkładzie dorabiać ideologii, czyli że pytam o siebie to odpowiedź jest o mnie, a nie o kimś innym, przynajmniej ja to tak rozumiem, nigdy inaczej.

Skoro pytałaś jak oczarować faceta to chyba jednak jest coś na rzeczy:) i karty właśnie te twoje działnia pokazały.

pozdrawiam cię,,