Monika2611 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Jak będzie wyglądał mój weekend ? królowa buław,sąd ,rydwan hmmmm i tu mam problem Zaangażowana ,pełna pasji będę przeglądać wszystko co się da na temat rozkładów i zrozumieć mój rozkład ,zbierać wskazówki..... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 1) spędzisz ten czas z rodziną, może gdzieś wspólnie pojedziecie na chwilkę 2) weźmiesz sprawy w swoje ręce: - odkurzysz znajomość, relacja pójdzie do przodu - wrócisz do starego projektu, który teraz zakończysz - to też może być myśl, idea, pomysł - spotkasz starego znajomego i gdzieś się z nim wybierzesz - wybierzesz się w dawne miejsce W każdym razie w kartach jasno widać dynamizm sytuacji, coś posunie się do przodu, nie powinno być aż tak nudno Cytuj
beatrycze18 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Spędzisz aktywnie ten czas.Być może z rodziną.Moze być też spotkanie z jakimś znajonym-mi . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi