Beata39 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisałam ostatnio sms -a do mojego byłego, nie było odzewu. Zapytałam karty co o mnie myśli i wyszło: walet kielichów, VI kielichów, król mieczy, IX mieczy ---- wyn. cesarz nie bardzo rozumiem tutaj kart dworskich ale z pozostałych wynika, że wspomina ale chyba bardziej jestem jego koszmarem sennym, chyba przezywa nową młodość i jest mu z tym dobrze Pomożecie mi z tymi kartami dworskimi?:poklon: Drugie pytanie dotyczyło, czy odezwie się do mnie? Wyszło: II buław, VIII buław, X pucharów, VII denarów ---- wyn. cesarzowa stara się dokonać wyboru i mój sms wprawił w ruch działania które mogą doprowadzić do odzewu ale muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale cesarzowa mówi że bedzie dobrze i mam nadzieję, że podejmie dobrą (dla mnie) decyzję. Jeżeli możecie popatrzeć i powiedzieć czy dobrze zrozumiałam to co karty chciały powiedzieć. DZiekuję Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Czy eks jest sam ? Po kartach widać ze ma juz rodzinę albo nową stała partnerkę, mówi o tym karta Cesarzowej i X pucharów /z 2 rozkładu/ 2 buław - mówi o przeszłości, a Twój sms zburzył mu spokój, dlatego nie widać odpowiedzi - 7 den - to czekanie - Twoje i on stara się to przeczekać, bo ma już swój poukładany świat, na co wskazuje karta Cesarza z 1 pytania. walet kielichów, VI kielichów, król mieczy, IX mieczy ---- wyn. cesarz rozpisze Ci karty -> walet kielichów - Twój sms VI kielichów - wspomnienia, przeszłość,obudzenie tego co było i chyba taki był tez Twój cel Król mieczy - On i jego odcięcie się od tego , Król mieczy kieruje się rozumem nie emocjami, szybko pozbywa się tego co go męczy, co mu przeszkadza IX mieczy - zburzyłaś mu spokój dlatego się usztywnił i nie zareagował - Cesarz Chyba lepiej jak skupisz się na budowaniu swojej przyszłości, bo z kart widać ze Pan już ma swoje sprawy a czekanie na odzew - 7 den- może Cie tylko dodatkowo rozdrażnić. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez SooYoung Cytuj
joana_o Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Zgadzam się z arachneą, Pan ma już swój poukładany świat. Twój SMS obudził w nim wspomnienia i na pewno wraca do Ciebie myślami. Jednak Król Mieczy wskazuje, że nie masz co liczyć na porywy serca z jego strony. On z dystansem ocenia całą sytuację i poza miłym wspominaniem Ciebie raczej nic konkretnego nie zrobi. 1 Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisałam ostatnio sms -a do mojego byłego, nie było odzewu. Zapytałam karty co o mnie myśli i wyszło:walet kielichów, VI kielichów, król mieczy, IX mieczy ---- wyn. cesarz nie bardzo rozumiem tutaj kart dworskich ale z pozostałych wynika, że wspomina ale chyba bardziej jestem jego koszmarem sennym, chyba przezywa nową młodość i jest mu z tym dobrze Pomożecie mi z tymi kartami dworskimi?:poklon: Drugie pytanie dotyczyło, czy odezwie się do mnie? Wyszło: II buław, VIII buław, X pucharów, VII denarów ---- wyn. cesarzowa stara się dokonać wyboru i mój sms wprawił w ruch działania które mogą doprowadzić do odzewu ale muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale cesarzowa mówi że bedzie dobrze i mam nadzieję, że podejmie dobrą (dla mnie) decyzję. Jeżeli możecie popatrzeć i powiedzieć czy dobrze zrozumiałam to co karty chciały powiedzieć. DZiekuję Pytanie nr 1 - pomyślał że chcesz w nim wzbudzic uczucia, cos co było w przeszłosci on jako Król mieczy twardy orzech w 9 myśli ze rozpaczasz albo wyolbrzymiasz jakis problem.. w cesarzu siedzi i nic nie działa.... Pytanie 2- on czyta tego smsa kilka razy i zastanawia sie co z tym zrobic...mysle ze tu sobie troche poczekasz na odzew o ile sama jeszcze czegos nie wyslesz chociaz mysle ze jak poczekasz cierpliwie jako cesarzowa bedziesz zadowolona i wyjdziesz na swoim... Cytuj
Sanya Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Co eks myśli o Tobie: Paź kielichów, 6 kielichów, Król mieczy, 9 mieczy->Cesarz - są kielichy, więc ciepłe myśli, on Cię dobrze wspomina (6 kielichów), ale wychodzi tutaj jako człowiek o zracjonalizowanym podejściu do życia (Król mieczy). Chociaż po tej 9 mieczy powiedziałabym, że ostatnio dużo się zastanawia nad tą sprawą. Czy się odezwie: 2 buław, 8 buław, 10 kielichów, 7 monet->Cesarzowa - gdyby wypadła jedna z pierwszych dwóch to powiedziałabym, że tak, ale tutaj nie widać odzewu. Są może jakieś chęci, ale Pana powstrzymuje już poukładane życie, tak jakby osiągnął pełnię szczęścia (10 pucharów) i przez to jest bierny (7 monet). 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Myślę, że pan często o Tobie myśli, wspomina.Ale górę bierze rozsadek nad uczuciami.Pan raczej nie chce wracać już do tego co było. Pan teraz zajął sie soba, taka egoistyczna postawa. 1 Cytuj
Beata39 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 Ślicznie Wam dziekuję. Jestem pewna, że macie rację. Pozdrawiam Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 on nie myśli żle o Tobie, wszak jako pierwszy wyszedł giermek pucharów, ale jesteś dla niego przeszłością w królu mieczy nie chce ponownego zbliżenia Nie odezwie się - jest 8 buław - karta komunikacji, kontaktu, ale jako pierwsza wyszła dwójka buław - gdyby była trójka, to jest szansa, że myśli o odpowiedzi, ale w tym wypadku dwojka to za mało...Czy macie jakąś szansę się spotkać gdzieś na imprezie, wśród znajomych? bo mi ta 10 pucharów tak się skojarzyła, zwłaszcza że po między buławami jest koło - spotkacie się towarzysko w 10 pucharów będzie krótki kontakt, ale bez szans na kontynuację - 7 denarów pokazuje zatrzymanie i stagnację, brak możliwości Cytuj
Beata39 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) nie mamy szans na spotkanie bo jest daleko ode mnie. Dziękuję! Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 nie mamy szans na spotkanie bo jest daleko ode mnie. Dziękuję! daleko to pojęcie względne, nigdy nie wiadomo, co przyniesie los, kogo i kiedy postawi na naszej drodze :)masz koło, więc kto wie... Cytuj
Beata39 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 Faktycznie, przyszłość jest nieprzenikniona. Zobaczymy co przyszłość przyniesie. Dzięki Cytuj
Beata39 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 Powiedz mi jeszcze jakie koło jest miedzy buławami? Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Powiedz mi jeszcze jakie koło jest miedzy buławami? jak sumujesz karty 2 buław i ósemka buław daje X czyli koło, co zawsze daje niespodziewane, więc ten kontakt może przyjść w najmniej oczekiwanym momencie..a ta 10 pucharów to też może pokazać, że jak pan się napije, znieczuli to wtedy napisze, choć wcale tego nie planuje Cytuj
Beata39 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Napisano 12 Stycznia 2014 Dzieki, ale on nie pije więc jest to mało realne. Czy wszystkie karty jednego koloru tak się sumuje? Cytuj
oxford Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Dzieki, ale on nie pije więc jest to mało realne. Czy wszystkie karty jednego koloru tak się sumuje? Proponuję zajrzeć do wątku: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie.html Cytuj
Beata39 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Napisano 13 Stycznia 2014 Ja tak sumuje. Ale Oxford napisała że 2 i 8 buław daje koło i tego nie rozumię. Zliczając karty stosuję pokazany przez ciebie system. Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi