Monika2611 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Znajoma spytała czy w tym roku spotka miłość .zrobiłam rozkład na trzy karty i dobrałam jeszcze jedną .Król buław.umiarkowanie 10 mieczy i dodatkowa 5 kielichów .Wyszło mi że musi uzbroić się w cierpliwośc ,postępować z rozwagą ,Będzie musiała odbyć szczerą trudną rozmowę ,związek się zakończy .Będzie pogrążona w smutku ,przytłoczona .Ciężko jej się będzie pogodzić z jego odejściem ,wciąż o nim będzie myślała Będzie myślała że nic fajnego już ją nie spotka ,przez złe emocję a raczej wielki żal z poprzedniego związku będą ja blokować .gdzieś na końcu ukazało się uczucie ale w tajemnicy.Mam pytanko czy to zły rozkład do takiego pytania? Bo z tego co wiem ona jest teraz sama a mi w przyszłości pokazało raczej terażniejszośc ...pewnie coś pomieszałam bo nic z tego nie rozumiem Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Witaj. Niekoniecznie pomieszałaś. Miała kogoś,było dobrze do czasu.Popsuło się i nie mogła sobie z tym poradzić,podejrzewam,że nie pozbierała się jeszcze po ostatniej przygodzie. O ile się orientuję,patrząc na Twój rozkład,to podejrzewam,że zaczęła topić swoje smutki w alkoholu.5 kielichów to doskonale tłumaczy. Przejrzyj inne rozkłady,wybierz bardziej rozbudowany.Wykładając więcej kart w układach,można wychwycić więcej informacji. Pozdrawiam Agnieszka007. Cytuj
Monika2611 Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Dzięki Wielkie .Pozdrowionka Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Spotka kogoś, ale nic z tego nie wyniknie, pan będzie nastawiony na spełnienie siebie, niekoniecznie doceni panią i dlatego się to zakończy. Myslę, że nie bedzie aż tak bardzo rozpaczała po nim, bo umiarkowanie to karta taka nudna troche i szału nie będzie, nastąpi szybkie cięcie w 10 mieczy, a 5 pucharów potwierdziła, że to nie miłość Cytuj
Czarownica Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Moim zdaniem one pokazały, że nic nowego w tym roku nie będzie, bo będą się dalej ciągnąć i kończyć te obecne gorzkie żale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi