Skocz do zawartości

Co nie tak?

Monika2611

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znajoma spytała czy w tym roku spotka miłość .zrobiłam rozkład na trzy karty i dobrałam jeszcze jedną .Król buław.umiarkowanie 10 mieczy i dodatkowa 5 kielichów .Wyszło mi że musi uzbroić się w cierpliwośc ,postępować z rozwagą ,Będzie musiała odbyć szczerą trudną rozmowę ,związek się zakończy .Będzie pogrążona w smutku ,przytłoczona .Ciężko jej się będzie pogodzić z jego odejściem ,wciąż o nim będzie myślała Będzie myślała że nic fajnego już ją nie spotka ,przez złe emocję a raczej wielki żal z poprzedniego związku będą ja blokować .gdzieś na końcu ukazało się uczucie ale w tajemnicy.Mam pytanko czy to zły rozkład do takiego pytania? Bo z tego co wiem ona jest teraz sama a mi w przyszłości pokazało raczej terażniejszośc ...pewnie coś pomieszałam bo nic z tego nie rozumiem :poklon:

Gość agnieszka007
Napisano

Witaj.

Niekoniecznie pomieszałaś.

Miała kogoś,było dobrze do czasu.Popsuło się i nie mogła sobie z tym poradzić,podejrzewam,że nie pozbierała się jeszcze po ostatniej przygodzie.

O ile się orientuję,patrząc na Twój rozkład,to podejrzewam,że zaczęła topić swoje smutki w alkoholu.5 kielichów to doskonale tłumaczy.

Przejrzyj inne rozkłady,wybierz bardziej rozbudowany.Wykładając więcej kart w układach,można wychwycić więcej informacji.

Pozdrawiam Agnieszka007.

Napisano

Spotka kogoś, ale nic z tego nie wyniknie, pan będzie nastawiony na spełnienie siebie, niekoniecznie doceni panią i dlatego się to zakończy. Myslę, że nie bedzie aż tak bardzo rozpaczała po nim, bo umiarkowanie to karta taka nudna troche i szału nie będzie, nastąpi szybkie cięcie w 10 mieczy, a 5 pucharów potwierdziła, że to nie miłość

Napisano

Moim zdaniem one pokazały, że nic nowego w tym roku nie będzie, bo będą się dalej ciągnąć i kończyć te obecne gorzkie żale.