Skocz do zawartości

cyganka,dziecic,podróż,zęby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. To mój pierwszy post na takim forum ale postanowiłam napisać ponieważ obudziłam się dziś w nocy i wiedziałam,że musze zapamiętać ten sen. Otóż śniło mi się,że przebywam w jakimś starym zaniedbanym mieszkaniu z cyganką. Dokładnie w kuchni. Była z nami moja mama. Wydaje mi się,że owe mieszkanie było jej choć wygląda ono na jawie inaczej.W pokoju obok bawiły się dzieci- moje i owej cyganki. Cyganka była około 30 letnią kobietą,ale jednym z zapamiętanych szczegółów było to,że miała zaniedbane, wybrakowane uzębienie. We śnie czułam,że nie jest mi obca ale także,że nie ufam jej czego jej nie okazywałam. Moja mama w tym śnie dawała mi do zrozumienia,żebym się jej pozbyła,spławiła- czułam złość mamy,że daje jej się namówić na jakąś podróż. Mama lekceważyła ją myjąc naczynia. Nic nie mówiła- dawała mi znać raczej gestami. W pewnym momencie do kuchni weszły dzieci moje i jej- pamiętam,że zauważyłam wtedy także pierwszy ząbek u mojego najmłodszego synka. Nie wybrałam się z nią w podróż. Wyszła razem z dziećmi ale miałyśmy się wkrótce spotkać. Czy ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen? Czuje,że ma znaczenie. Jestem na pewnym życiowym zakręcie i nie do końca wiem jakie kroki podjąć w realnym życiu. Może to jakaś podpowiedź. Dodam,że mama żyje.

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Cześć.

To Twój pierwszy post na "takim forum" ? (odważna jesteś przychodząc tu do nas ;) Tu sama magia, uroki i voodoo jest).

Myślę, że ta cyganka to zapowiedź jakiegoś zdarzenia, sytuacji lub osoby która się pojawi przed Tobą i jak słusznie we śnie czułaś by jej, temu nie ufać, (cyganie stereotypowo to oszuści). Wspólne zabawy dzieci mogą oznaczać, że coś Was będzie łączyło (jeżeli będzie to osoba). Możliwe, że będziesz chciała podjąć jakieś kroki ze względu na dobro swoich dzieci.

Domek - ruina i jej zęby to taki symbol pogorszenia się sytuacji jeśli zaufasz tej osobie, lub zgodzisz się. Może się to wiązać podróżą (jak we śnie).

Myślę, że na jawie niedługo może dojść do spotkania o którym śniłaś a sen ten ostrzegał Cię byś nie godziła się tak łatwo na to.

pozdrawiam

Jacek

Napisano

Dzięki wielkie. Nie korzystałam z forum tego typu nigdy,ale wierze że czasem podświadomość nas przestrzega.