Beata39 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) zapytałam kart co przede mną w lutym 2014 r., wyszło rydwan, sąd, 4 denarów, 5 pucharów --wyn. wisielec rozpocznę nowy etap wżyciu w którym będę liczyła tylko na siebie. Wszystko stanie na głowie ale zapytała w drugim rozkładzie o uczucia w lutym 2014 r. i wyszło: gwiazda, 3 pucharów, słońce, as buław ----- wyn. kochankowie osiagnę to czego pragnę ale muszę trochę poczekać, wprowadzona zostanie energia do działania która pozwoli mi na rozpoczęcie nowego etapu w życiu, ale będę musiała dokonać wyboru. POPATRZYCIE CZY DOBRZE ZINTERPRETOWAŁAM. Z GÓRY DZIĘKUJĘ :poklon:[/color] Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
oxford Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 będziesz załatwiała jakieś sprawy finansowe, które nie zakończą się po twojej mysli, nabiegasz się, njeżdzisz, ale wynik niepewny albo zaczekasz do marca na efekty w uczuciach miło - nie wiem, czy jesteś w stałym związku, ale wydarzy się coś, może spotkanie, może jakieś kontakty z płcia przeciwną, które ocieplą żcie uczuciowe i wzbogacą o nowe doznania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi