Black wolf Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Mam takie pytanie ostatnio gdy byłam u babci śnił mi się 1 kot on mnie bardzo lubił ale w tym śnie wydawał się tak jakby nie ten mój Kociak.Myślałam,że to zwykły sen ale,się myliłam Gdy zobaczyłam,że ten kot idzie w strone piwnicy serce mi staneło zawsze bałam się tam chodzić a on jakby zmanipulował moje ciało.Więc za nim poszłam później nie pamiętam co się działo,ale miałam drugi sen. Szłam po podwórzu (byłam u babci) i usłyszałam miałczenie pobiegłam tam ale wydawało mi się że biegłam całe dwa dni.Zobaczyłam go (kociaka ze snu),ale był on dziwny tak jakby się świecił. Przestraszyłam się go więc nie chciałam tam podejść Wkońcu kocham koty. A on zaczął się do mnie przymilać.Gdy spojrzałam na jego oczy były jakby skąpane we krwi.Tak oto mój cudny sen zmienił się w koszmar obudziłam się spłakana.Te oczy były tak dziwne Może jestem przewrażliwiona ale ja się boje duchów dlatego tu pisze czy to był zwykły sen??????????????????????????????? PS śniło się kilka razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts