joana_o Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 w okresie styczeń – wrzesień 2014, będzie dla mnie najprzyjemniejsze? As pucharów, 4 monety, 10 Pucharów suma Mag Cesarzowa, Koło, Świat Śmierć, Pustelnik Głupiec Chyba jakieś wydarzenie (ale jakie:bezradny:), które doprowadzi do stabilizacji uczuciowej, spełnienia. Stare odejdzie robiąc miejsce zupełnie nowym emocjom i doznaniom. Mag jako suma to chyba wskazówka, że wszystko tak naprawdę będzie zależeć ode mnie i jeśli nie będę zbyt zamknięta w sobie (4 monety) wszystko może się zdarzyć. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 mnie sie wydaje,ze skonczysz jakis etap w swoim zyciu i nagle odnajdziesz cos nowego, zupelnie nie spodziewanie co Cie zaskoczy i sprawi,ze zaczniesz od nowa z duza wieksza swoboda,usmiechem na twarzy Cytuj
niiwa Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Jakie wydarzenie w moim życiu uczuciowym w okresie styczeń – wrzesień 2014, będzie dla mnie najprzyjemniejsze? As pucharów, 4 monety, 10 Pucharów -- Zakochasz się się w kimś, kto będzie z jakichś względów dla Ciebie nieosiągalny/niedostępny. 4 den broni się przed okazywaniem swoich potrzeb - a tym bardziej tych emocjonalnych, uczuciowych - Pan więc Ci nie da tego, czego będziesz oczekiwała w Asie Pucharów. Najprawdopodobniej będzie to dla Ciebie "owoc zakazany" - 10 pucharów. Trudno Ci jednak będzie pogodzić się z tą sytuacją - Twoje uczucie/tęsknota za Panem będzie silna, będzie Cię b.mocno do niego ciągnęło/Diabeł/ - mimo, że realia będą mówiły co innego, to Ty wciąż będziesz liczyła na to, że spełnią się Twoje marzenia. Stałej relacji nie widzę niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi