Skocz do zawartości

Jakie wydarzenie w moim życiu uczuciowym

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w okresie styczeń – wrzesień 2014, będzie dla mnie najprzyjemniejsze?

As pucharów, 4 monety, 10 Pucharów suma Mag

Cesarzowa, Koło, Świat

Śmierć, Pustelnik

Głupiec

Chyba jakieś wydarzenie (ale jakie:bezradny:), które doprowadzi do stabilizacji uczuciowej, spełnienia. Stare odejdzie robiąc miejsce zupełnie nowym emocjom i doznaniom. Mag jako suma to chyba wskazówka, że wszystko tak naprawdę będzie zależeć ode mnie i jeśli nie będę zbyt zamknięta w sobie (4 monety) wszystko może się zdarzyć.

Napisano

mnie sie wydaje,ze skonczysz jakis etap w swoim zyciu i nagle odnajdziesz cos nowego, zupelnie nie spodziewanie co Cie zaskoczy i sprawi,ze zaczniesz od nowa z duza wieksza swoboda,usmiechem na twarzy

Napisano

Jakie wydarzenie w moim życiu uczuciowym

w okresie styczeń – wrzesień 2014, będzie dla mnie najprzyjemniejsze?

As pucharów, 4 monety, 10 Pucharów

-- Zakochasz się się w kimś, kto będzie z jakichś względów dla Ciebie nieosiągalny/niedostępny.

4 den broni się przed okazywaniem swoich potrzeb - a tym bardziej tych emocjonalnych, uczuciowych - Pan więc Ci nie da tego, czego będziesz oczekiwała

w Asie Pucharów.

Najprawdopodobniej będzie to dla Ciebie "owoc zakazany" - 10 pucharów.

Trudno Ci jednak będzie pogodzić się z tą sytuacją - Twoje uczucie/tęsknota za Panem będzie silna, będzie Cię b.mocno do niego ciągnęło/Diabeł/

- mimo, że realia będą mówiły co innego, to Ty wciąż będziesz liczyła na to, że spełnią się Twoje marzenia.

Stałej relacji nie widzę niestety.