gjn00 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Witam, miałam dziś sen w którym śniła mi się teściowa ( z którą szczerze się nienawidzimy, jesteśmy aktualnie skłócone) oraz mąż. We śnie teściowa pomiatała mną, tak jak do tej pory to robiła ( może ten sen to jakaś obawa przed nawrotem sytuacji) a mąż jadł mandarynki a obierki rzucał na podłogę mi pod nogi, pytałam go czy jest normalny a on odpowiadał że mam to sprzątnąć ( też jakby to oznaczało brak szacunku do mnie i pomiatanie mną). Co taki sen może oznaczać?? Proszę o pomoc!! Cytuj
Slawomir Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Witam! Twój sen to ilustracja twoich obaw które dotyczą twojego męża. Obieranie mandarynek to ciekawy symbol gdyż aby zjeść ten owoc musimy obrać go ze skóry i to symbol tego że obawiasz się że twoj mąż narazie jest takim nie obranym "owocem" ale patrząc na stwosunek jego matki do ciebie w końcu pokaże swoje prawdziwe skrywane skłonności - zrzuci skórę i zacznie cię traktować tak jak "mamusia". Ale jest jedna ważna rzecz w tym śnie - TO SĄ OBRAZY TWOICH OBAW a nie wyrocznia i sen proroczy - pamietaj o tym zanim cokolwiek zrobisz. A co do teściowej należy przyjąć zasadę: "im mniej tym lepiej" i unikać babiszona jak ognia. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi