Skocz do zawartości

Ja i ex, na pol roku

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawilam karty jak bedzie wygladac nasza relacja

Styczen- 10 mieczy - tu sie rozstalismy

luty-gwiazda - bedziemy odzielnie, ale mozemy o sobie myslec

marzec - krolowa denarów - chyba tu bede myslec tylko o sobie, zapomne o nim na jakis czas

kwiecien - kaplan - Hm.. czyzby odnowienie relacji?

maj - wisielec - zawieszenie, zmiany w postepowaniu, albo relacja uspiona

czerwiec - zmartwychwstanie - wydaje mi sie, jakbysmy w czerwcu odnowili kontakt

Napisano

Według mnie do czerwca nie odnowicie relacji. Dopiero wtedy pojawia się na to duża szansa.

Napisano

w lutym może pojawić się nadzieja na powrot ale to wszystko... nie wiem czy w kwietniu nie wejdzie w jakiś związek?hmm albo oznacza to Twoje skupienie na sobie, rozwoju. Tak jak Sanya mysle, ze w czerwcu dopiero relacja się ozywi :)

Gość Euterpe
Napisano

Styczen- 10 mieczy - sprawa legła w gruzach

luty-gwiazda - tylko marzenia

marzec - krolowa denarów - tak, to albo Ty, albo jakaś babka o charakterze królowej denarów się wtrąci między was, albo kogoś pozna

kwiecien - kaplan - wyciąganie wniosków z tego związku, nauka czegoś nowego

maj - wisielec - sprawy się opóźnią

czerwiec - zmartwychwstanie - odnowienie kontaktu, skupisz się bardziej na sprawach rodzinnych, obudzisz w sobie uśpioną energię

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że TY zaczniesz nabierać pewności siebie,tzn. poczujesz wiatr w żagle i uznasz, że właściwie po co Ci on i ...mniej więcej w maju zacznie sie sytuacja odwracać, a w czerwcu macie powrót;)

Napisano

szkoda ze nie celt mnie takie rozklady nie przekonuja

gdyby brac calośc pod uwage to tu moze byc powrot do relacji ciąża i slub

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pod koniec stycznia sie zeszlismy. Teraz w lutym jest wspaniale. Jest u mnie wlasnie i jest nam o wiele lepiej niz przed

• 2 miesiące temu...
Napisano

Nic co piekne nie trwa wieczne, wczoraj z nim zerwalam.

• Maestro
Napisano
Wydaje mi się, że TY zaczniesz nabierać pewności siebie,tzn. poczujesz wiatr w żagle i uznasz, że właściwie po co Ci on i ...mniej więcej w maju zacznie sie sytuacja odwracać, a w czerwcu macie powrót;)

Tak, jak pisałam w czerwcu come back;)))

Napisano
Tak, jak pisałam w czerwcu come back;)))

No wyczytalas idealnie to :) Powrotu raczej jednak nie bedzie, poniewaz nie nadaje sie on na meza, a jesli mialby byc powrot, to musialby sie on ogromnie zmienic....

Napisano (edytowane)
No wyczytalas idealnie to :) Powrotu raczej jednak nie bedzie, poniewaz nie nadaje sie on na meza, a jesli mialby byc powrot, to musialby sie on ogromnie zmienic....
Facet jak prawdziwie kocha, zrobi wszystko. Nawet zmieni siebie. Mówię to z autopsji (jestem facetem). :-)

Może w tej karcie Kapłana kierowałaś się rozsądkiem, moralnością - "on na mnie nie zasługuje", "zachowuje się nie tak", etc.

Serce nie sługa i pan być może do tego czerwca się zmieni, i znów będzie fajnie. ;)

Edytowane przez björn
Napisano

Tak, nie umiem byc nie fair, wiec moralnosc jak najbardziej. Rozsadek tez, wiele rzeczy przemyslalam. Kocham go, ale nie mozemy byc razem. Smutne to dla mnie i trudne, ale wiem, ze musze tak zrobic, zeby nie miec wiekszego problemu za 5 lat

Napisano
Tak, nie umiem byc nie fair, wiec moralnosc jak najbardziej. Rozsadek tez, wiele rzeczy przemyslalam. Kocham go, ale nie mozemy byc razem. Smutne to dla mnie i trudne, ale wiem, ze musze tak zrobic, zeby nie miec wiekszego problemu za 5 lat

w czerwcu jeszcze cos bedzie miedzy wami....to jak dla mnie jeszcze nie bedzie koniec tej relacji....i mimo tego,ze tak rozsadek Ci podpowiada.....ja tez sie borykam z takim rozsadkiem i sama sie na siebie zloscilam i teraz nie moge uwolnic od emocji....tak wiec, jak dla mnie jeszcze bedziecie w relacji...

• 2 miesiące temu...
Napisano

maj - wisielec - Zero kontaktu, ani slowa, zadnej wiadomosci

czerwiec - zmartwychwstanie - tu pan niespodziewanie sie odezwal, nie wyniknelo z tego nic konkretnego, czasem zagada tak po prostu, jesli bym chciala, moglobysmy do siebie wrocic, ale nie chce wiec nie pociagnelam dalej zadnej rozmowy