gucio19 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) proszę o pomoc w interpretacji 1. Aktualna sytuacja, tło 6 mieczy p.o izolacja, proba zostawienia wszystkiego za sobą, zerwanie znajomości.. może trochę odczuwam bezsilność, a nawet niechęć do facetów 2. Przeszłość, wpływy Diabeł p.o toksyka, uzależnienie od niektórych ludzi 3. Źródło Wieża nagly, niespodziewany cios,po którym zaczelam wchodzić w przypadkowe znajomosci 4. Rada Królowa Mieczy Odciac się bez sentymentów, zerwac ze starym zyciem 5. To co nieuniknione Moc p.o Zabraknie mi wytrwalosci, nastroj się pogorszy 6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik Król Mieczy 10 pucharów 7 buław p.o -> Umiarkowanie a tutaj nie wiem.. może pojawi się ktoś w typie Krola Mieczy, ale przegapię go? Edytowane 12 Stycznia 2014 przez gucio19 Cytuj
niiwa Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 6 mieczy - próbujesz się odciąć od ostatniego uczucia, tak Ci nakazuje rozsądek Diabeł - ta stara znajomość trzyma Cię jednak nadal - chodzi tu o zmysły lub zależności materialne Wieża - to nie miało racji bytu, dla Ciebie to klęska QMieczy - Zachowaj Rozsądek - ucisz zmysły, bo jesteś i tak na straconej pozycji Moc/-/ - Trudno się oprzeć sile Diabła - masz też Wieżę - a więc swoje już przeszłaś - Ta Moc/-/ zwiastuje, że będziesz musiała mimo wszystko starać się ze wszystkich swych sił zapanować nad sytuacją i nie dać się pokusom. Rozwiązanie problemu - Król Mieczy, 10 pucharów, 7 buław/-/ - perswazja Pana jest widać silna, a Ty zbyt słaba, aby trzymać się swoich postanowień. 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Ja tak to czytam: 6. Karta główna-Król Mieczy - mezczyzna, ktory Cie kiedys zranil, to jest glowny problem rozwiązanie problemu, wynik - 10 pucharów 7 buław p.o -> Nie bronic sie przed szczesciem, pozwolic sobie zaufac innej osobie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi