gucio19 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Bilans 2014 r. - Pustelnik - chyba poczuje co to samotność,mozliwe ze rozwinę się duchowo 2. Postanowienie noworoczne - Królowa Mieczy - myslec rozumem, nie być taka mameja:) 3. Co mnie ucieszy- Król Buław chyba jakiś nowy facet 4. co mnie zasmuci - Głupiec p.o Chyba poniosę konsekwencje moich ryzykownych posuniec, albo jakies niedojrzałe zachowanie innej osoby 5. na co zwrócić uwagę - 7 mieczy Na oszustwa, kradzieże, jakies nieczyste zagrania ludzi 6. Zdrowie- 5 buław - jakies początki choroby, może cos z zylami 7. Uczucia - 6 buław - jakies zwycięstwo, cos się uda, może powrot ktoregos bylego albo niedoszłego? 8. Finanse - 3 pucharów p.o Paź pucharów 2 denarów p.o -> Gwiazda A tu nie wiem. chyba jakas strata RADA:2 bulaw umacniać poczucie własnej wartości, być bardziej zdecydowaną, uniezaleznic się od wplywow innych Ostrzeżenie: Królowa buław 5 mieczy 6 denarów->MAG Tak mi się skojarzyło, że nie powinnam uciekać się do podstępów, wchodzić w jakieś znajomości na zasadzie wymiany korzyści. Albo jeszcze uważać na jakąś zdradliwą babkę, doczytałam gdzies ze 6 denarów to kradzież ,5 mieczy podstęp. tak czy inaczej chyba musze być czujna patrząc na niektóre karty wyżej z góry dziękuję za pomoc Edytowane 12 Stycznia 2014 przez gucio19 Cytuj
oxford Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Chcesz być niezależna, nie chcesz, żeby w tym roku inni narzucali ci swoją wolę i jak będziesz postępować i decydować mądrze, z rozmysłem, to przyniesie ci to satysfakcję w królu buław. Bezmyślne decyzje i pochopne przyniosą kłopoty i rozterki - głupiec> Nie daj się zwieźć obietnicom bez pokrycia w 7 mieczy, bądż pewna siebie to w uczuciach będzie 6 buław. W finansach - nie wydawaj pieniedzy na imprezach za dużo, nie kupuj alkoholu w nadmiarze:) i unikaj tzw. świetnych okazji na zakup czegoś, bo poniesiesz straty. i okaże się to niewarte tych pieniędzy. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 1. Bilans 2014 r. - Pustelnik - bedziesz powoli poszukiwala swojego miejsca 2. Postanowienie noworoczne - Królowa Mieczy - byc bardziej konsekwentna, walczyc o swoje 3. Co mnie ucieszy- Król Buław - moze kogos poznasz-dolozylabym tu cos 4. co mnie zasmuci - Głupiec p.o poniesiesz konsekwencje nieprzemyslanej decyzji 5. na co zwrócić uwagę - 7 mieczy Na oszustwa, kradzieże 6. Zdrowie- 5 buław - jakies początki choroby, może cos z zylami- obstawiala bym stres, ktory Cie wymeczy 7. Uczucia - 6 buław - ktos z przeszlosci lub ktos nowy z kim bedziesz b szczesliwa 8. Finanse - 3 pucharów p.o Paź pucharów 2 denarów p.o -> Gwiazda - moze praca dorywcza, na dwa etety RADA:2 bulaw - nawiazywac nowe znajomosci, byc otwartym na ludzi Ostrzeżenie: Królowa buław 5 mieczy 6 denarów->MAG - uwazaj,zby ktos Cie nie oszukal pewnie jakas kobieta 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi