Skocz do zawartości

ciaza?

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Moja siostra poprosila mnie o wrozbe

Czy jest w ciazy? Wymiotuje od kilku dni, draznia ja zapachy posilkow.

Diabel Cesarzowa As bulaw - moim zdaniem wyszlo, ze jest. Diabel-sex Cesarzowa-kobieta w ciazy As bulaw - zaplodnienie.

Siostra ma spirale, ale byla chora, brala antybiotyk, ciaze planowala za kilka miesiecy.

Co Wy myslicie o tym rozkladzie?

Edytowane przez alles-in1
Napisano

Wszystko wskazuję na ciążę cesarzowa możliwość spłodzenia dziecka as buław również spłodzenie dziecka ;-)))

Napisano

mysle ze tak, dodatkowo w podsumie jest Słonce a to tez podobno karta ciąży :)

Napisano

też stawiam na ciążę ;)

Gucio a w podsumie nie ma księżyca przypadkiem?

Napisano

w rozkładach na ciążę jak wychodzi diabeł to raczej ciąży nie ma, Ja bym stawiała raczej, że się sprawa szybko wyjaśni, a te wymioty to oznaka czegoś innego. Czekam na weryfikację w każdym razie :)

Gość Euterpe
Napisano

Diabeł na początku krzyżuje szyki, więc może jej się to wszystko wydawać. Gdyby nie on, powiedziałabym, że jest. Może też mieć ciążę urojoną.

Gdy lekarz przepisywał antybiotyki wiedział, że stosuje antykoncepcję?

Napisano
Diabeł na początku krzyżuje szyki, więc może jej się to wszystko wydawać. Gdyby nie on, powiedziałabym, że jest. Może też mieć ciążę urojoną.

Gdy lekarz przepisywał antybiotyki wiedział, że stosuje antykoncepcję?

Ja o tym diable myślę, że właśnie pokazał antykoncepcję, czyli może w asie buław używać do woli, a ciąży nie będzie.

Gość Euterpe
Napisano

To też zależy jak wygląda u autora wątku karta III Cesarzowa - w mojej talii nie widzę ciążowego brzuszka, ale wiem, że w innej już jest

Napisano

moim zdaniem jest w ciazy, choc cos mi tutaj sie nie podoba-ten diabel...

Gość Euterpe
Napisano

diabełek tez może mówić o nieplanowanej, więc tak czy siak, coś jest nie tak...

niech autorka lepiej powie jak u niej wygląda cesarzowa - ma brzuszek czy nie

Napisano

Mi kiedyś DIABEŁ ze SŁOŃCEM pokazał wpadkę ,a CESARZOWA raczej nie,a w mojej talii ma brzuszek ciążowy. Ale tak sobie myślę ,że Diabeł+Cesarzowa może pokazywać niezaplanowaną ciążę i jeszcze ten As Kijow jako coś budzacego sie do życia.

Pzd.

Gość alles-in1
Napisano

WERYFIKACJA: test wykazał, ze siostra nie jest w ciazy, jutro idzie do lekarza.

oxford, euterpe :okok: