Gość alles-in1 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Moja siostra poprosila mnie o wrozbe Czy jest w ciazy? Wymiotuje od kilku dni, draznia ja zapachy posilkow. Diabel Cesarzowa As bulaw - moim zdaniem wyszlo, ze jest. Diabel-sex Cesarzowa-kobieta w ciazy As bulaw - zaplodnienie. Siostra ma spirale, ale byla chora, brala antybiotyk, ciaze planowala za kilka miesiecy. Co Wy myslicie o tym rozkladzie? Edytowane 12 Stycznia 2014 przez alles-in1 Cytuj
Monika2611 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Wszystko wskazuję na ciążę cesarzowa możliwość spłodzenia dziecka as buław również spłodzenie dziecka ;-))) Cytuj
gucio19 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 mysle ze tak, dodatkowo w podsumie jest Słonce a to tez podobno karta ciąży Cytuj
Trida Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 też stawiam na ciążę Gucio a w podsumie nie ma księżyca przypadkiem? Cytuj
oxford Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 w rozkładach na ciążę jak wychodzi diabeł to raczej ciąży nie ma, Ja bym stawiała raczej, że się sprawa szybko wyjaśni, a te wymioty to oznaka czegoś innego. Czekam na weryfikację w każdym razie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Diabeł na początku krzyżuje szyki, więc może jej się to wszystko wydawać. Gdyby nie on, powiedziałabym, że jest. Może też mieć ciążę urojoną. Gdy lekarz przepisywał antybiotyki wiedział, że stosuje antykoncepcję? Cytuj
oxford Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Diabeł na początku krzyżuje szyki, więc może jej się to wszystko wydawać. Gdyby nie on, powiedziałabym, że jest. Może też mieć ciążę urojoną. Gdy lekarz przepisywał antybiotyki wiedział, że stosuje antykoncepcję? Ja o tym diable myślę, że właśnie pokazał antykoncepcję, czyli może w asie buław używać do woli, a ciąży nie będzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 To też zależy jak wygląda u autora wątku karta III Cesarzowa - w mojej talii nie widzę ciążowego brzuszka, ale wiem, że w innej już jest Cytuj
panna.marta Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 moim zdaniem jest w ciazy, choc cos mi tutaj sie nie podoba-ten diabel... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 diabełek tez może mówić o nieplanowanej, więc tak czy siak, coś jest nie tak... niech autorka lepiej powie jak u niej wygląda cesarzowa - ma brzuszek czy nie Cytuj
mlodzia Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Mi kiedyś DIABEŁ ze SŁOŃCEM pokazał wpadkę ,a CESARZOWA raczej nie,a w mojej talii ma brzuszek ciążowy. Ale tak sobie myślę ,że Diabeł+Cesarzowa może pokazywać niezaplanowaną ciążę i jeszcze ten As Kijow jako coś budzacego sie do życia. Pzd. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 http://anahella.files.wordpress.com/2009/12/gilded.jpg Tutaj jest pokazana moja cesarzowa. Wedlug mnie moja cesarzowa ma lekko zaokrąglony brzuszek, a Wy co sadzicie? o 21:00 bedzie weryfikacja Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 WERYFIKACJA: test wykazał, ze siostra nie jest w ciazy, jutro idzie do lekarza. oxford, euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi