kamil95 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Witam miałem dzisiaj sen ale zacznijmy od początku najpierw w śnie zobaczyłem wściekłą dziewczynę (która mi się podoba w rzeczywistości) a następnie śniło mi się, że rozmawiam z jej przyjaciółka która się do mnie śmiała (tak jakby chciała mnie poderwać) po chwili zobaczyłem że ma na prawej piersi tatuaż (na końcu snu sama złapała się za lewa pierś ) Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego snu. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Był taki film - dziewczyna z tatuażem (ale nie wiem o czym, nie widziałem, wolę Anime). Może sen odzwierciedla takie Wasze relacje (odzwierciedla to nie-do-końca trafne słowo), może pokazuje symbolicznie, że te relację Ty i dziewczyny te dwie są "aż tak dobre" (delikatnie mówiąc ). Prawa strona to logika, męskość, decyzyjność - lewa to właśnie kobiecość, intuicja. Tatuaże są po to by przyciągać uwagę (może ciągnie Cię jej kobiecość i seksualność - stąd też pierś we śnie). Albo to, że jest przebojowa i zaradna (albo obie te rzeczy, nie wiem nie znam jej ) Myślę, że będzie dobrze, dasz radę. trzymaj się ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi