Skocz do zawartości

czerwona sukienka, obuwie sportowe, znajomy, park, publika

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano

Witam,

Jestem singlem, z tym znajomym we śnie znam się od długiego czasu jednak mamy sporadyczny kontakt, na razie nie planuję wchodzenie w jakikolwiek związek

Sen był taki:

Wszyscy, łącznie ze mną, stoją pod jakimś ogrodzeniem i czegoś wyczekuję - ja również. Za tą przeszkodą jest duży dom, ładnie zazieleniona trawa oraz kawałek wolnej przestrzeni, na której ma się coś odbyć(nie wiem co). Wszyscy czekamy na to z niecierpliwością. Widzę kolegę, który również podchodzi i stara się jednocześnie być blisko mnie. Gdy to dostrzegam idę dalej i teraz dzieli nas jeden człowiek. Szybko jednak myślę sobie, że byłoby lepiej nie uciekać od niego i znowu się do niego zbliżyłam. On również patrzał tam, gdzie reszta, ja z kolei zaczęłam zwracać uwagę tylko na niego. Przedstawienie za ogrodzeniem już jakiś czas trwało.

Później znalazłam się w parku. Miałam rozpuszczone włosy, czerwoną sukienkę oraz adidasy. Widziałam również tego kolegę, ale teraz siedział na ławce ze swoją ferajną a ja uciekłam, bo nie chciałam, aby mnie zobaczył w takim stroju - chodziło tutaj o buty, które nie pasowały do reszty. Czmychłam aż pod moje gimnazjum, gdzie stała jakaś grupka dzieciaków i poczułam się odrobinę lepiej, że nie widzi mnie w takim stanie. Pomyślałam, że będę mieć czas na przebranie się.

Podświadomość chce mi przekazać, że mam przestać się bać?