Skocz do zawartości

uczucia na 6 miesięcy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

postawilam sobie karty na moja sytuacje uczuiowa na najblizsze 6 miesiecy i wyszło tak:

8 denarów, giermek mieczy, król denarów dołożone rydwan VII -> kochankowie VI

może pojawi się jakiś pan skoro wyszedł tu król monet - może w pracy, na jakimś szkoleniu albo w podróży?

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

będziesz bardziej skupiona na własnej pracy, na samej sobie, aby się w czymś dokształcić, oszlifować fach. Giermek mieczy wskazuje na wytężoną pracę umysłową, kontakt z kimś młodym, wymiana niebłahych zdań, wydarzenia następują szybko, też niewolny kontakt. Król denarów to albo Twoja postawa, tzn. zachowujesz się jak on, czekasz na okazję, skupiasz się na tym, co na prawdę ważne itd... Albo Twój szef pochłonie Twoją uwagę, dlatego też ten giermek - wzmożona aktywność umysłowa.

Rydwan na końcu może mówić o wyjeździe z kimś, spotkasz kogoś w podróży/poza domem. Sytuacje będą następować jedna po drugiej bardzo szybko.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Mogę się mylić bo raczkuję dopiero .

Musisz trochę nad sobą popracować jeśli chcesz związać się z kimś na stałe.

Rydwan to też skok na przód ,może to być początek nowej znajomości ,ta znajomośc sprawi że zmienisz otoczenie (zostawisz starych znajomych )lub poznasz go właśnie na wyjeżdzie .kochankowie to też zapowiedz uczucia więc kto wie ;-))))

Napisano

dziękuję, a przy okazji Monika witamy w naszym gronie!

Napisano

skupisz się raczej na pracy, może tam kogos poznasz? Mam odczucie, ze szybko się to potoczy :)

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że z początku będziesz bardziej zaangażowana w pracę, ale niebawem możesz kogoś poznać, chyba właśnie w pracy i z nim możliwy rozwój relacji

Napisano

Bedziesz bardziej skupiona na sprawach finansowych/pracy, ale również będziesz myślała czasami o jakiejś relacji. Myślę, że będzie szansa, że pojawi się jakiś pan, ale to raczej będzie luźna relacja.

Napisano
moja sytuacje uczuiowa na najblizsze 6 miesiecy i wyszło tak:

maj czerwiec szykuje się dla Ciebie najowocniejszy w ciągu tych 6 misięcy. Pojawi sie chyba znany CI już mężczyzna, postanowisz się na niego otworzyć i może ztego wyniknąć związek jeśli pozwolisz sobie dac szansę a Pan Ci odpowiada :))

Napisano

8 denarów może wskazywać, że czeka Cię jakaś wytężona praca w sferze uczuć; chodzi mi dokładnie o przerabianie czegoś, zbieranie doświadczeń , ale z drugiej strony 8 monet może pokazywać schemat w jaki weszłaś jakiś czas temu, te same metody postępowania, nieuczenie się na błędach, jest też trzecia strona medalu ;) w jakimś stopniu jesteś gotowa na uczucie, spójrz na obrazek - kobieta jest ubrana jak na randkę, chce wyjść, ale tu nagle dalsze pójście do przodu uniemożliwia jej wąż - a wąż to symbolice przejaw odrodzenia, regeneracji, jego nie można się bać, bo oznacza transformację w myśleniu, zmianę postrzegania rzeczywistościScheiben_081.jpg a tu już można iść dalej, bo jest paź mieczy i król denarów, czyli jasne konkretne zasady ustalone ze swoim wnętrzem, zgodnie z pragnieniami serca; gdy to się w Tobie wyklaruje wtedy można wyjść dalej (Rydwan) i iść w prawidłowym kierunku, ku miłości i spełnieniu, o którym mówi suma

Napisano

wow, ciekawa :) ja marze o boskim tarocie i moze w koncu wybiore sie do sklepu go kupic.

Napisano

Witam,

postawilam sobie karty na moja sytuacje uczuiowa na najblizsze 6 miesiecy i wyszło tak:

ktoś sie moze pojawić, moze rzezcywiscie ktoś zwiazany z pracą zawodową. Na początku relacja moze być niezobwiazująca, moze bedziecie sie poznawać, docierać, moze mijać? z czasem coś sie ruszy w tej sferze i chyba serduszko zabije Ci mocniej. Życzę Ci tego z całego serca:)

Napisano

kontakt na polu zawodowym z interesującym facetem moze w cos sie przerodzic

Napisano

Jakieś przyglądanie się sobie, za pośrednictwem internetu może. Mi giermek mieczy zawsze z netem się kojarzy. Później może to się rozwinąć w coś fajnego.