pretoria Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Niespodzianka -> 9mieczy, 10denarów, kapłan, 3pucharów No ja nie wiem... Może będę miała czarne myśli, ale pójdą one w odstawkę, możliwe dzięki pewnej osobie, a 3puchary mogą sugerować pomyślne zakończenie tej sprawy, czy też uczczenie tego... Czy X napisze? -> głupiec, 4mieczy, rycerz mieczy Myślę, że on się boryka z jakimś problemem więc pierwszy się nie odezwie, ale gdybym napisała to odpisze. Czy Y napisze? -> as pucharów, 10denarów, rycerz mieczy Wychodzi na to, że tak. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Niespodzianka -> 9mieczy, 10denarów, kapłan, 3pucharów Cos co do tej pory bylo dla Ciebie koszmarem sennym nagle zmieni sie w cos radosnego. Ewentualnie cos sobie uzmyslowisz i zaczniesz sie cieszyc z tego co masz Czy X napisze? -> głupiec, 4mieczy, rycerz mieczy nie, albo nie tak predko jak bys chciala Czy Y napisze? -> as pucharów, 10denarów, rycerz mieczy tak Wychodzi na to, że tak. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 jakieś wydarzenie związane z jednym z Twoich krewnych bardzo Cię poruszy jakie dałaś terminy czasowe do tych panów? Jeżeli na zaraz lub kilka dni to w obu przypadkach jestem na nie. Cytuj
pretoria Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Pan X napisał ... Moje karty chyba ściemniają Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 no a jednak Mnie głupiec lub puchary na początku nigdy jeszcze nie pokazały kontaktu z tej drugiej strony. Oby niespodzianka była przyjemna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi