Skocz do zawartości

Nadchodzący tydzień -> 13-19.01

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niespodzianka -> 9mieczy, 10denarów, kapłan, 3pucharów

No ja nie wiem... Może będę miała czarne myśli, ale pójdą one w odstawkę, możliwe dzięki pewnej osobie, a 3puchary mogą sugerować pomyślne zakończenie tej sprawy, czy też uczczenie tego...

Czy X napisze? -> głupiec, 4mieczy, rycerz mieczy

Myślę, że on się boryka z jakimś problemem więc pierwszy się nie odezwie, ale gdybym napisała to odpisze.

Czy Y napisze? -> as pucharów, 10denarów, rycerz mieczy

Wychodzi na to, że tak.

Napisano

Niespodzianka -> 9mieczy, 10denarów, kapłan, 3pucharów

Cos co do tej pory bylo dla Ciebie koszmarem sennym nagle zmieni sie w cos radosnego. Ewentualnie cos sobie uzmyslowisz i zaczniesz sie cieszyc z tego co masz

Czy X napisze? -> głupiec, 4mieczy, rycerz mieczy

nie, albo nie tak predko jak bys chciala

Czy Y napisze? -> as pucharów, 10denarów, rycerz mieczy

tak

Wychodzi na to, że tak.

Gość Euterpe
Napisano

jakieś wydarzenie związane z jednym z Twoich krewnych bardzo Cię poruszy

jakie dałaś terminy czasowe do tych panów? Jeżeli na zaraz lub kilka dni to w obu przypadkach jestem na nie.

Gość Euterpe
Napisano

no a jednak :D

Mnie głupiec lub puchary na początku nigdy jeszcze nie pokazały kontaktu z tej drugiej strony.

Oby niespodzianka była przyjemna ;)