edyta000 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Ogólnie nie należę do osób, które są jakoś szczególnie przesądne i wierzą w sny, ale ten mnie troche przeraził. Spałam z młodszym bratem w łóżku w jakimś nieznanym mi pokoju. Było to pomieszczenie ciemne, ogólnie nieprzyjemne. Było na jakimś poddaszu (może strychu), ale pomiędzy dachem a ścianą były szczeliny. Przebudziłam się (w śnie) i zobaczyłam, że w kilku miejscach siedzą kruki. Byłam przerażona, starałam się je odpędzić, ale na próżno. Z czasem ich miejsca zmieniały się (nie wiem czy ,,dolatywały" kolejne przez te szczeline czy po prostu zmieniały miejsce. Potem w śnie znowu zasnęłam. Obudził mnie odgłos jakiejś osoby w pokoju. Zapytałam czy ktoś tam jest i zobaczyłam pewną dziewczynę (widziałam ją raz w życiu na oczy, nie mam z nią nic wspólnego). Zaczęła się śmiać szyderczo i była oparta o jakąs komodę chyba. Moja uwaga skoncentrowała się na jej oczach (było to takie chwilowe zbliżenie jak w filmach)- zmieniały kolory (zielone, białe...) aż w końcu pojawiły się takie mocno czarne i znowu zaczęła się tak okropnie śmiać... i wtedy zadzwonił budzik. Jakieś propozycje interpretacji? Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Ja na przykład nie należę do osób które jedzą mięso ale czasem się zdarzy więc widzisz Uważam, że wszystko jest dla ludzi (sny także). Aha pozdrów brata, pewnie z niego urwis jest ;p Sen: ciemne nieprzyjemne pomieszczenie - taki klimat, emocje, niezbyt dobre ( może pomiędzy Wy - rodzice, albo Ty - Twoja obecna szkoła). Te kruki i ta dziewczyna to taki symbol, że "czegoś się obawiasz" (oględnie mówiąc). Nie będę się tu doszukiwał głębszych interpretacji, uważam, że masz chwilowo taki mniej-przyjemny okres i stąd taki sen. Pozdrawiam Cię i więcej wiary w swoje sny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi