Skocz do zawartości

Pelnia od czwartku 16.01.2014 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy

zamykanie za aoba dróg, burzenie mostów,albo inaczej nie pozwalanie sobie na to, żeby cos trwało..

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 9 denarów Gwiazda 8 kielichów 2 denarów Rycerz Kielichów suma Śmierć HB Pustelnik

tu się zaznacza raz moje zadowolenie i duzo nadziei na przyszlośc, jak i podejmowanie decyzji odnośnie pana z przeszłości

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 2 buław Giermek Monet Świat suma Gwiazda HB Kapłan

wypatrywanie kontaktu od młodszego ode mnie meżczyzny

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc 4 buław 10 buław Sprawiedliwość suma Cesarzowa HB Rydwan (przy Sprawce jako 8 - Głupiec/Cesarz)

wydaje mi się, że moje użeranie sie w domu, czy w pracy,przemęczenie,podejmowanie decyzji

Gość Gość3
Napisano

Dobra karta ! Odchodzisz mentalnie i fizycznie od przeszlosci

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 9 denarów Gwiazda 8 kielichów 2 denarów Rycerz Kielichów suma Śmierć HB Pustelnik

Swiadome ,ale nie łatwe analizowanie przeszłosci , Twoja chwiejność i wewnętrzne rozterki . Myslisz co one Tobie przyniosa Dałabys wszystko aby zmienic własne życie

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 2 buław Giermek Monet Świat suma Gwiazda HB Kapłan

Twoja biernosc ,faktycznie kogos kto jest daleko w swiecie ,na kogo liczyłaś

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc 4 buław 10 buław Sprawiedliwość suma Cesarzowa HB Rydwan (przy Sprawce jako 8 - Głupiec/Cesarz

Zrzucasz z siebie ciezar problemów , takie oczyszczenie które dobrze na Ciebie wpłynie ,zaczniesz na nowo co postawi Cie mocno na nogi .

Napisano

0 - ja (karta z przełożenia, ze spodu talii), mój cień - 6 mieczy

zrzucasz z siebie jakiś ciężar, zaszłości, które zaprzątały Twój umysł i serce, to dobry czas by pewne sprawy zakończyć, by nie powracały już więcej

1 - co jest widoczne, co świeci tak, ze może nawet oślepiać - 9 denarów Gwiazda 8 kielichów 2 denarów Rycerz Kielichów suma Śmierć HB Pustelnik

pracujesz nad sobą (9 monet), przyświecają Ci nowe cele, nowe dążenia, wiele marzeń się spełniło (Gwiazda), ale pojawiają się wciąż jakieś wątpliwości (2 monet), być może odnośnie mężczyzny (Rycerz), który już chyba opuścił Twój świat - znajomości bez znaczenia po prostu się rozpływają

2 - co zakończyło się, wypełniło, zamyka cykl 2 buław Giermek Monet Świat suma Gwiazda HB Kapłan

dokonałaś pewnego wyboru, wybrałaś drogą, jaką chcesz iść, jeszcze mało wiesz o tym, gdzie ona Cię prowadzi (czujesz się trochę jak uczniak - paź monet), ale to dobra droga

3 - co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć 4 buław 10 buław Sprawiedliwość suma Cesarzowa HB Rydwan (przy Sprawce jako 8 - Głupiec/Cesarz)

być może tu chodzi o jakąś luźną znajomość, która zamiast przynosić radość, przynosiła ciężar, bo nie rozwijała się tak jak powinna (10 buław), poza tym mniej obowiązków Cię czeka, sprawy zaległe będzie można w tym czasie pozytywnie zakończyć, może coś urzędowego się wyjaśni na Twoją korzyść

• 5 tygodni później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA:

zamykanie za Soba dróg, burzenie mostów,albo inaczej nie pozwalanie sobie na to, żeby cos trwało..

Zamykam za soba drzwi...pozbyłam się jendej relacji...

tu się zaznacza raz moje zadowolenie i duzo nadziei na przyszlośc, jak i podejmowanie decyzji odnośnie pana z przeszłości

wypatrywanie kontaktu od młodszego ode mnie meżczyzny

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc 4 buław 10 buław Sprawiedliwość suma Cesarzowa HB Rydwan (przy Sprawce jako 8 - Głupiec/Cesarz)

wydaje mi się, że moje użeranie sie w domu, czy w pracy,przemęczenie,podejmowanie decyzji

poza tym zaczynam wyluzowywać....