Skocz do zawartości

rozklad na relacje , pomozecie ?

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawilam karty na relacje z pewna osobą , prosze o pomoc w interpretacji

Opisze delikatnie znajomosc .Znamy sie okolo poltora roku , on kiedys chcial ja dalam mu kosza .Pozniej jakos sie uspokoilo . bylo troche nerwowych sytuacji , mniena nim troszke zaley a on pokazuje w tej chwili jakby raz chcial raz nie,tu daje nadzieje a potem cisza .Nie wiem co myslec , co zrobic zeby cos z tego wyszlo jak on to widzi?Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie i mi pomozecie bo dosyc dawno nie stawialam kart .

Stosuje odwr karty (-) to jest odwrocona , chcialam tego nie stosowac ale jakos tak czuje ze jak wyjdzie odwr to tak musi zostac .

Rozwój relacji

z przelozenia rydwan (-), krol mieczy (-), krol monet sytuacja jakby sie polepszyla troche zblizylismy sie do siebie ale kazdy czuje jakby takie rozdarcie ,odw krol mieczy pokazuje faceta troche takiego jakby wymiekajacego ale nie do konca zamknietego w sobie , krol monet to facet prozny i patrzacy tylko na siebie troche taki egoista on musi miec dobrze i on sie tylko liczy , wiec to od niego zalezy jak to sie moze potoczyc dociagnelam jescze jedna kartebo te sa dla mnie niejasne

1. Relacje na ten moment krolowa mieczy ( ja to widze w ten sposob ze jest sobie kobieta samotna , ktora broni sie nogami i rekami przed uczuciem , relacja stoi w miejscu przez nia ?

2. Twoje nadzieje związane z tą relacjądwojka bulaw (palek) rozdarcie , niejasnosc chcialabym ale.... wlasnie byc moze to ta niepewnosc jak on to widzi

3. Jego nadzieje związane z relacją i znow ten nieszczesny krol monet , co moge napisac jedynie powtorzyc to co wczesniej napisalam zadufany w sobie facet , sam niewie czego chce?

4. twoje obawy4 monet (-) nie mam zadnych obaw ,poniewaz jestem zrezygnowana ? nie mam ani nic do stracenia ani zyskania , widze taka bezsilnosc w tej karcie , co bedzie to bedzie

5. Jego obawy gwiazda hah i tu mam problem jakie obawy sa w gwiezdzie to zazwyczajpozytywna karta ale jak ja interpretowac w obawach niewiem

6. W tym kierunku potoczy do pół roku as kielichow cos ruszy , cos sie otworzy

7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie cesarzowa (-) nie udawac paniusi hahah nie udawac zabardzo wynioslej

8 czego nie robic abu nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie 10 bulaw nie urywac kontaktu

wynik krol bulaw ,6 mieczy ,as kielichow bedzie dazyc pan do znajomosci moze cos z tego wyniknie ale nie jestem pewna

Napisano

Witaj:)

Ja nie stosuję odwróconych, ale poniekąd czuję ich wymowę.

Rozwój relacji

z przelozenia rydwan (-), krol mieczy (-), krol monet

-- jakoś Wam teraz nie jest po drodze - Rydwan/-/ to zagubienie drogi, Pan obecnie skupiony na pracy oraz wszelkich sprawach, które są odzwierciedleniem

w życiu materialnym - tzn. ma dla niego wartość pewnik, a wszelkie niejasności/ w tym niejasna znajomość z Tobą nie będzie Go interesować.

1. Relacje na ten moment - Królowa Mieczy

-- w tej karcie jest zamknięcie na uczucia, a jest kalkulacja o nich

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją - 2 buław

-- bierzesz Go pod uwagę i w zależności od okoliczności zewnętrznych będziesz uzależniała swoją postawę wobec niego - wciąż widać Twoją kalkulację

3. Jego nadzieje związane z relacją - Król Monet

-- On nie zamierza jak na razie podejmować kroków wobec Ciebie - skupiony jest /jak pisałam wyżej -

- co do Twoich opinii na temat tego Króla --- właśnie Król Monet WIE CZEGO CHCE

4. twoje obawy4 monet (-)

-- boisz się zaryzykować i tyle - Twoja racjonalność blokuje emocje i pragnienia/uczucia

5. Jego obawy Gwiazda

-- On może być teraz pod wrażeniem jakiejś nowo poznanej kobiety - czas Wam teraz nie sprzyja

6. W tym kierunku potoczy do pół roku as kielichow

-- wciąż początek pragnienia miłości z nim ewentualnie pojawi się ktoś zupełnie inny - kto porwie Twoje serce:)

7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie cesarzowa (-)

8 czego nie robic aby nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie 10 bulaw

-- Musisz całkowicie zmienić swoją postawę - diametralnie zmienić swoje spojrzenie, podejście / to może być b.trudne-Cesarzowa/-/ z 10 buław

- wyjdź z zadufania w sobie i poczucia "cierpiętnicy".

Wynik Król Buław, 6 mieczy, As kielichów - Tu jest Nowe Uczucie

Napisano

tylko czemu mnie zaprasza gdzies ? robi nadzieje o co chodzi? :(

Napisano
tylko czemu mnie zaprasza gdzies ? robi nadzieje o co chodzi? :(

-- Ty odbierasz to jako nadzieje na stworzenie związku, rozważasz każdy jego krok w stosunku do Ciebie/QMieczy.

On natomiast podchodzi ze spokojem i nie ma w planie tworzenia relacji/Król Monet - w tej karcie czuje się usatysfakcjonowany z życia osobistego.

Nie ponaglaj więc - Wiesz.. może jak staniesz się bardziej niedostępna i tajemnicza, to ruszysz jego zmysły - z facetami tak jest.

Mnie jest trudno jednoznacznie ocenić, czy karty na przyszłość dają Ci nową znajomość, czy też On przyjmie postawę Króla Buław i odezwą się jego zmysły i zainteresowanie Tobą na nowo/6 mieczy, As puch/.

Cesarzowa/-/ - jesteś atrakcyjną i mądrą kobietą - okaż mu, że nie tak łatwą do zdobycia dla niego.

Napisano

Zgadzam się z niivą.Tez tak , to widzę. Zbastuj trochę, poczekaj zobaczysz co z tego wyjdzie

Napisano

Dziekuje za odp :) Tylko tu chyba jest inny problem poniewaz on kiedys chcial . W tej chwili probowal zagadywac umawiac odprowadzal ale ja po jego zaproszeniu powiedzialam ze mozemy sie spotkach ale nie w formie randki od tego czasu sie kontakt urwal ,a wlasnie o to chodzi. Ze nie za bardzo to zdystansowalam :( nie wiem juz nic z tego

Napisano

Dobrze, że go zdystansowałaś - tylko pamiętaj, nie przyjmuj postawy zimnej QMieczy, tylko zmysłowej, ale niedostępnej Cesarzowej.

- różnica postaw jest diametralna -!!

Jeśli mu zależy na Tobie, a ty pobudzisz jego zmysły i będziesz go trzymać w niepewności - to połknie haczyk na 100%.

Jeśli jednak będziesz racjonalną i chłodną QMieczy, która za duża gada a za mało skupia się na kobiecości i zmysłowości - to pies pogrzebany.