Gość Gość3 Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Dzieki Agnieksza oo7 za wyciagniete karty . Pytanie : Jak rozpatrzy dla mnie ubezpieczalnia sprawe ubezpieczenia auta ? Dopowiem ,ze ja chce od nich / kase / w ramach umowy ,która z ta ubezpieczalnią zawarłam . Karty : AS KIELICHÓW,7 KIELICHÓW,10 BUŁAW,KRÓLOWA MIECZY,9 MONET,PAPIEŻ , 3 KIELICHY > suma Sad Bozy Przyznam ,ze mam problem bo duza ilosc kart . Widac ,ze łatwo nie bedzie wybór mam i możliwosc . Walczyć bede o swoje ,ale wynik hmm ,moze zakonczyć sie kompromisem obu stron . Czyli nie tak jak bym chciała ,a tak jak musieć będe ,aby wyrwac od nich cokolwiek .Sumowałam karty ...suma wyszła Sad Bozy . Tu nie wiem ??? Po otrzymaniu decyzji zaraz dam znac ,co sie wykluło weryfikacją . A teraz pomozcie prosze . Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Gość3 korrekta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 ostatnie trzy karty są dla mnie pozytywne, więc moim zdaniem powinni to rozpatrzyć z korzyścią dla Ciebie Cytuj
imbirowa.en Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Po odwołaniu się od pierwszej negatywnej decyzji. Cytuj
Leuviah Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 3 kielichy <- świętowanie sukcesu, radość, pozytywny przebieg sprawy. Wcześniej będziesz musiała się trochę natrudzić, podjąć działania - a dzięki tym wysiłkom otrzymasz pieniądze (9 monet) Papież, będziesz mogła liczyć na agentów ubezpieczeniowych, którzy dadzą Ci fachową poradę. Pozytywne karty według mnie również Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Oby, sie ziściła wrózba . . Formalności tzw. papierlandii ma cały stos . Ale dorownuje kroku . pozdrawiam i dzięki serdeczne . Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Gość3 korr Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Jak rozpatrzy dla mnie ubezpieczalnia sprawe ubezpieczenia auta ? AS KIELICHÓW,7 KIELICHÓW,10 BUŁAW,KRÓLOWA MIECZY,9 MONET,PAPIEŻ , 3 KIELICHY > suma Sad Bozy mogą rozpatrzeć na swoją korzyść, a Twoją niekorzyść (choć ciężko mówić cokolwiek bo nie wiem dokładnie o co chodzi), ale mimo to bęziesz próbowała negocjować by wyjść korzystniejs z sytuacji i powinno się to udać by obie strony były zadowolone Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Juz dopowiadam , płace wcale nie małe ubezpieczenie , w razie długotrwałej choroby( takie sa warunki umowy ). Ubezpieczenie tyczy sie rat leasingu ktore spłacam . Choruje i w mysl paragrafow jakie sa w umowie ,nalezy mi sie to jak krowie na rowie . Wszystkie warunki spełniam, jednoznacznie bez zadnego ale ! Cytuj
Trida Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Pytanie : Jak rozpatrzy dla mnie ubezpieczalnia sprawe ubezpieczenia auta ? Dopowiem ,ze ja chce od nich / kase / w ramach umowy ,która z ta ubezpieczalnią zawarłam . Karty : AS KIELICHÓW,7 KIELICHÓW,10 BUŁAW,KRÓLOWA MIECZY,9 MONET,PAPIEŻ , 3 KIELICHY > suma Sad Bozy oj trochę koleżanko się nachodzisz za tym, by uznali Ci tą reklamację. Będzie kilka pism, chodzenie, zrezygnowanie nawet ale pojawi się światełko w tuneli i 3 kieli jako świetowanie i dobry finał. Sąd jako - sprawiedliwość po stronie tego, kogo była racja wiec stawiam, zę CI sie uda. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) liczę sie z tym Trida , tak to jest jak daj to boli .... nawet jak masz całkowite prawo do tego ! Nie mieszkam w Pl , takze to inna bajka ,zobaczymy Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Gość3 korr Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Weryfikuje jak obiecałam . Mam powód do radości . Jak dawno kiedy .Było o co zawalczyć ,z reszta za to im płacę . Dzis otrzymałam potwierdzenie pisemne ,decyzje ,ze otrzymam za rok wyrównanie / dokładnie bez 12 dni / Czekam tylko na przelew . Strasznie się cieszę i dzięki wszystkim za interpretacje . Agnieszce 007 za dobre karty ,ktore wyciagła. Trafili w sedno najbardziej Euterpe i Leuviah i Daffne Edytowane 19 Lutego 2014 przez Gość3 Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 elegancko Jak napisalas sprawiedliwosc bedzie po mojej stronie . / choc roznie z ta sprawiedliwoscia czasem bywa / dzieki Trida . Cytuj
Gość Gość3 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Ostateczna weryfikacja : Własnie dostałam moje pieniądze . Nie jest to jednak przelew bankowy ,tylko czek do zrealizowania . Jak zwał tak zwał ,to samo . Cieszę się ... i dzięki raz jeszcze . Cytuj
Trida Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 ważne, ze po wszystkim i możesz już byc spokojna Prosze bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi