Skocz do zawartości

Prosba o pomoc w interpretacji / pozniejsza weryfikacja /

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Dzieki Agnieksza oo7 za wyciagniete karty .

Pytanie :

Jak rozpatrzy dla mnie ubezpieczalnia sprawe ubezpieczenia auta ?

Dopowiem ,ze ja chce od nich / kase / w ramach umowy ,która z ta ubezpieczalnią zawarłam .

Karty :

AS KIELICHÓW,7 KIELICHÓW,10 BUŁAW,KRÓLOWA MIECZY,9 MONET,PAPIEŻ , 3 KIELICHY > suma Sad Bozy

Przyznam ,ze mam problem bo duza ilosc kart .

Widac ,ze łatwo nie bedzie wybór mam i możliwosc . Walczyć bede o swoje ,ale wynik hmm ,moze zakonczyć sie kompromisem obu stron . Czyli nie tak jak bym chciała ,a tak jak musieć będe ,aby wyrwac od nich cokolwiek .Sumowałam karty ...suma wyszła Sad Bozy . Tu nie wiem ???

Po otrzymaniu decyzji zaraz dam znac ,co sie wykluło weryfikacją .

A teraz pomozcie prosze .

Edytowane przez Gość3
korrekta
Gość Euterpe
Napisano

ostatnie trzy karty są dla mnie pozytywne, więc moim zdaniem powinni to rozpatrzyć z korzyścią dla Ciebie

Napisano

3 kielichy <- świętowanie sukcesu, radość, pozytywny przebieg sprawy. Wcześniej będziesz musiała się trochę natrudzić, podjąć działania - a dzięki tym wysiłkom otrzymasz pieniądze (9 monet) Papież, będziesz mogła liczyć na agentów ubezpieczeniowych, którzy dadzą Ci fachową poradę. Pozytywne karty według mnie również;)

Pozdrawiam.

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Oby, sie ziściła wrózba . .

Formalności tzw. papierlandii ma cały stos . Ale dorownuje kroku .

pozdrawiam i dzięki serdeczne .

Edytowane przez Gość3
korr
Napisano

AS KIELICHÓW,7 KIELICHÓW,10 BUŁAW,KRÓLOWA MIECZY,9 MONET,PAPIEŻ , 3 KIELICHY > suma Sad Bozy

mogą rozpatrzeć na swoją korzyść, a Twoją niekorzyść (choć ciężko mówić cokolwiek bo nie wiem dokładnie o co chodzi), ale mimo to bęziesz próbowała negocjować by wyjść korzystniejs z sytuacji i powinno się to udać by obie strony były zadowolone :)

Gość Gość3
Napisano

Juz dopowiadam , płace wcale nie małe ubezpieczenie , w razie długotrwałej choroby( takie sa warunki umowy ). Ubezpieczenie tyczy sie rat leasingu ktore spłacam . Choruje i w mysl paragrafow jakie sa w umowie ,nalezy mi sie to jak krowie na rowie . Wszystkie warunki spełniam, jednoznacznie bez zadnego ale !

Napisano
Pytanie :

Dopowiem ,ze ja chce od nich / kase / w ramach umowy ,która z ta ubezpieczalnią zawarłam .

Karty :

oj trochę koleżanko się nachodzisz za tym, by uznali Ci tą reklamację. Będzie kilka pism, chodzenie, zrezygnowanie nawet ale pojawi się światełko w tuneli i 3 kieli jako świetowanie i dobry finał.

Sąd jako - sprawiedliwość po stronie tego, kogo była racja :) wiec stawiam, zę CI sie uda.

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

liczę sie z tym Trida , tak to jest jak daj to boli .... nawet jak masz całkowite prawo do tego !

Nie mieszkam w Pl , takze to inna bajka ,zobaczymy

Edytowane przez Gość3
korr
  • 5 tygodni później...
Gość Gość3
Napisano (edytowane)

:hura:

Weryfikuje jak obiecałam .

Mam powód do radości . Jak dawno kiedy .Było o co zawalczyć ,z reszta za to im płacę .

Dzis otrzymałam potwierdzenie pisemne ,decyzje ,ze otrzymam za rok wyrównanie / dokładnie bez 12 dni /

Czekam tylko na przelew .

Strasznie się cieszę i dzięki wszystkim za interpretacje . Agnieszce 007 za dobre karty ,ktore wyciagła.:kwiatek:

Trafili w sedno najbardziej Euterpe i Leuviah i Daffne :bukiet::tak:

Edytowane przez Gość3
Gość Gość3
Napisano
elegancko :D

Jak napisalas sprawiedliwosc bedzie po mojej stronie .

/ choc roznie z ta sprawiedliwoscia czasem bywa /

dzieki Trida .

• 2 tygodnie później...
Gość Gość3
Napisano

Ostateczna weryfikacja :

Własnie dostałam moje pieniądze . Nie jest to jednak przelew bankowy ,tylko czek do zrealizowania .

Jak zwał tak zwał ,to samo .

Cieszę się ... i dzięki raz jeszcze .

Napisano

ważne, ze po wszystkim i możesz już byc spokojna :)

Prosze bardzo :D