Xymitys Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Witam, ostatnio śnił mi się sen o moim kotku Siedzę sobie na sofie w salonie, obok mnie na krześle siedzi mój kot (mój kot to czarny dachowiec-o ile jest do potrzebne ;p) i tak na siebie patrzymy, etc. Później podchodzę do niego i zaczynam go głaskać, mówię do niego "kici kici koteczku",a on odpowiada mi "ja Cię rozumiem, i wiem co do mnie mówisz".Od razu sie obudziłem po tym śnie i jakby taka lekkie zdziwienie. Co to może oznaczać ? Cytuj
Beata39 Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Z mojego laickiego doświadczenia z snami (bo w mojej rodzinie sprawdza się pare snów - zawsze) jak śnił mi się kot to miałam koło siebie kogoś fałszywego, kogoś kto narobił mi kłopotów. mam nadzieję, że u ciebie się nie sprawdzi Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Ja pierwsze zdanie Beaty przeczytałem tak: "z mojego łacińskiego doświadczenia" - myślę sobie, kurde dobra jest, zna łacinę Ja obstawiam raczej, że to taki symbol Twojego opiekuna, (Anioła) który jest blisko Ciebie tak jak ten kot i wie, zna Cię rozumie i prowadzi najlepszymi drogami. To moja interpretacja. Trzymaj się Cytuj
Beata39 Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 super, dzieki za miłe słowa. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi