sprawa Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Czy ktoś z was praktykuje rytuały tybetańskie? Ja nazywam je mini-jogą ponieważ są tylko 4 asany (jedno ćwiczenie nie jest asanem) i zrobienie ich zajmuje naprawdę mało, może 10-25 min w zależności od ilości powtórzeń. Ja praktykuję od 4 lat i czuje się dzięki nim wyśmienicie i zdrowo. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Czarownica reklama 1 Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 No właśnie znam instuktora od rytuałów tybetańskich i podobno jednym pomaga a drugim szkodzi....bo niby jest coś nei tak do końca z ich przekazem. Ja kiedyś robiłam ibyło dość kiepsko. Stosuje tybetańskiej tsalungi i tu jest bardzo o.k.Oczywiście każdy może sobie na sobie sprawdzić jedno i drugie i wyrazic opinie. Cytuj
Gość lopses Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 (edytowane) ................................... Edytowane 6 Czerwca 2016 przez lopses Cytuj
Piko Napisano 3 Października 2021 Napisano 3 Października 2021 W dniu 14.11.2018 o 11:38, Noelia napisał: Czy ktoś jeszcze ćwiczy? @Noelia Czy możesz opisać te ćwiczenia, które tak bardzo Ci pomagają ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi