Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2014 Maestro Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Śnił mi sie Y. Dodam tylko, że znamy się przez net i telefonicznie, on b.intensywnie o mnie zabiega. Byłam u niego,spałam kolo niego,pościel jak i koszula nocna wydawały się być brudne.On nagle chcial seksu,ja sie wzbraniałam,mowię mu: ale ja ciebie nie prowokowałam.To łózko było ogromne białe i biała pościel i noc.Tyle, że miałam poczucie brudu, nieczystości..Wstałam,zaczęłam uciekać z boku łózka,on ustąpił.Gdzies w tle byla jego mama,siedziała i sobie gwizdała na takim gwizdku,co to się rozwija, takim jarmarcznym, albo karnawałowym.... Jacys jego kumple byli.Potem my w knajpie,on mial na twarzy odbita flagę brytyjska.Rozmawialiśmy..Knajpa była taka przeciętna, tania. Karty Forest Lady:*************** S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Kochankowie chodzi może o dokonanie wyboru na tle uczuciowym.. 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? Wisielec coś się za mna ciągnie od dawna, możliwe też, ze mój świat się trochę wywrócił 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 3 kielichów szykuje się spotkanie, spotkania 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Sąd może powinnam się przebudzić, może jest to informacja, ze cos trwa od dawna??? 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? Mag mężczyzna próbuje mnie uwieść... 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 3 mieczy mam patrzeć realnie, poza tym ktoś mnie skrzywdził 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Królowa Denarów jestem wartościową kobietą, mam tę świadomość 7-przed czym ostrzega sen? 8 denarów przed angażowaniem się 8-do czego zachęca sen? 9 kielichów mam zadbać o siebie, o to, zeby mi było dobrze, mam być egoistką... Kwintesencja rozkładu wg HB 56= 11= Sprawiedliwość powinnam może zastanowić się nad tym, czy idę dobrą droga.. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Inez2503 Cytuj
Gość Gość3 Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Tak na cito ,to kieruj sie tylko rozsadkiem ,nie emocjami czy jakimikolwiek uczuciami do owego Y ,podejdz do sytuacji czysto formalnie co jest za a co nie > tak rozumiem kwintesencje rozkładu . Jak symbolike tego snu w Sadzie rozumiem potrzebe Twojego przejzenia na oczy ,niech Cie cos olsni własnie ten zdrowy rozsadek tym bardziej ze w Twojej podświadomosci siedzi lek przed zranieniem ,jak i sam powód snienia o tym tez mówi w tym Wisielcu ,ze wisisz z tym zongiem na duszy z tad ten sen . A co sie szykuje w tych 3 kielach hmm ,może ktoś trzeci ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 14 Stycznia 2014 Tak na cito ,to kieruj sie tylko rozsadkiem ,nie emocjami czy jakimikolwiek uczuciami do owego Y ,podejdz do sytuacji czysto formalnie co jest za a co nie > tak rozumiem kwintesencje rozkładu . Jak symbolike tego snu w Sadzie rozumiem potrzebe Twojego przejzenia na oczy ,niech Cie cos olsni własnie ten zdrowy rozsadek tym bardziej ze w Twojej podświadomosci siedzi lek przed zranieniem ,jak i sam powód snienia o tym tez mówi w tym Wisielcu ,ze wisisz z tym zongiem na duszy z tad ten sen . A co sie szykuje w tych 3 kielach hmm ,może ktoś trzeci ? W tej relacji staram się być bardzo rozsądna, bo cholernie się boję skrzywdzenia...Czy ktoś trzeci? Bardzo możliwe... Cytuj
Erza Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Kochankowie chodzi o życie uczuciowe, o wybory w tej dziedzinie, i nie chodzi tu o wybór między dwoma mężczyznami, a tym, co czuje mężczyzna do Ciebie i tego, co Ty czujesz do niego - czy to faktycznie to samo? 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? Wisielec coś się niedawno w Twoim życiu uczuciowym zmieniło, nastąpił jakiś przewrót w tych sprawach 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 3 kielichów myślę, że tak; być może dojdzie do spotkania z mężczyzną, który był bohaterem Twojego snu 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Sąd otwierasz na coś oczy, świadomie czujesz, że coś się może wydarzyć; starasz się mieć jasny i racjonalny osąd tego, co się między Wami dzieje 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? Mag no tak, on czaruje, zabiega, zajmuję Ci swoją osobą dużo czasu, macie kontakt codziennie 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 3 mieczy boisz się zranienia, poza tym ona ostrzega, że może to nastąpić w relacji z tym mężczyzną; zauważ, że wyżej była 3 kielichów, tutaj 3 mieczy, czyli układ 3; gdyby sięgnąć dalej to Sąd (Ostateczny) posiada w swojej symbolice trójcę świętą, więc idą tym tropem, w Waszej relacji jest jeszcze ktoś trzeci 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Królowa Denarów Kochana, stać Cię na więcej; zobacz w tym śnie pojawia się brud oraz jego matka, która na wszystko gwiżdże, gwizdanie jest oznaką lekceważenia kogoś, nieszanowania; poza tym knajpa i jego koledzy; zwróć uwagę na symbol flagi brytyjskiej - z czym ona Ci kojarzy? czy z dobrobytem i królewskością czy jednak z wyjazdami za zarobkiem na zmywaku 7-przed czym ostrzega sen? 8 denarów sądzę, że jest to lekcja karmiczna do odrobienia 8-do czego zachęca sen? 9 kielichów do polegania na sobie, swoich odczuciach - rób tak, żeby Tobie było w tym dobrze, nie rób niczego wbrew sobie, posłuchaj głosu serca Kwintesencja rozkładu wg HB 56= 11= Sprawiedliwość myślę, że podejmiesz w związku z tą znajomością dobre i świadome decyzje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 coś w tych trójkach jest... jak ja losowałam karty dla siebie na spotkanie, to na każdej z nich(a były ich trzy) znajdowały się 3 osoby. I faktycznie ten dzień spędziliśmy w trio. Cytuj
beatrycze18 Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Dobrze wszystko przemyśl.Emocje nie będą tu dobrym doradca.Ja raczej widzę tu dobrą zabawę , ktoś trzeci może sie pojawić. Cytuj
oxford Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Sen pokazał ewidentnie twoje obawy - znasz pana, ale tak naprawdę, to nic o nim nie wiesz, zanosi się na spotkanie, ale jak na razie - wisielec - czekasz na rozwój sytuacji. z jednej strony liczysz na romans, spotkanie, zabawę niezobowiązującą, ale rozum podpowiada, że jak sytuacja się wymknie spod kontroli w tym magu, to może się zrobić gorąco. Mag w tym kontekście to ten, który zdradza, nie do końca to dla ciebie komfortowe. Pojawili się koledzy- inni się mogą dowiedzieć o waszej relacji, może wyjść na jaw - to twoje lęki. Kluczowa jest 3 mieczy - nie chcesz, żeby cię facet wykorzystał. Ostrzeżenie jest takie, żebyś nie traciła energii w angażowanie się w coś niepewnego. Nie rób nic w tej 9 pucharów, poczekaj, a jeśli facet okaże się wartościowy, to dopiero coś będzie, ale to ty musisz być tego pewna i tego chcieć, ty musisz najpierw ocenić realnie faceta - mówi o tym sąd - bo inaczej będziesz się miotać w rozterkach i możesz żle ulokować emocje, a boisz się konsekwencji takiej sytuacji. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Sen może pokazywać Twoje poczucie nieczystości i grzechu z powodu faktu, że masz zobowiązania, dlatego umysł we śnie kreuje brak spełnienia seksualnego bo aby ono nastąpiło moralnie musiałabyś poczuc się czysta sama ze sobą w sobie. W tej kwestii nie umiesz siebie oszukiwać że nie robisz nic złego bo Twoje wnętrze pokazuje Ci odczuciem że to nie jest właściwe postepowanie i nie masz wpływu na to odczuce z głębi. Trzeba będziesz z czasem zdecydoać się by nie zamęczyły Cię wyrzuty sumienia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 19 Stycznia 2014 Sen może pokazywać Twoje poczucie nieczystości i grzechu z powodu faktu, że masz zobowiązania, dlatego umysł we śnie kreuje brak spełnienia seksualnego bo aby ono nastąpiło moralnie musiałabyś poczuc się czysta sama ze sobą w sobie. W tej kwestii nie umiesz siebie oszukiwać że nie robisz nic złego bo Twoje wnętrze pokazuje Ci odczuciem że to nie jest właściwe postepowanie i nie masz wpływu na to odczuce z głębi. Trzeba będziesz z czasem zdecydoać się by nie zamęczyły Cię wyrzuty sumienia. Masz rację, bo podobnie to odebrałam tuż po przebudzeniu się....Ktoś mi kiedyś pisał, że ja się nie nadaje na romanse na boku i miał rację... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Masz rację, bo podobnie to odebrałam tuż po przebudzeniu się....Ktoś mi kiedyś pisał, że ja się nie nadaje na romanse na boku i miał rację... to akurat powód do dumy, że nie jesteś zepsuta moralnie ;] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 19 Stycznia 2014 to akurat powód do dumy, że nie jesteś zepsuta moralnie ;] Zgadzam się z Tobą Jestem może niespełniona emocjonalnie i niezrozumiana przez ogół ludzi koło mnie, ale mam zasady moralne,które mnie uwierają i wiem, że nie umiałabym pewnych rzeczy zrobić...No nic, zobaczę jak się wszystko potoczy i postaram sie podjąć decyzje jak najmniej krzywdzącą dla wszystkich, choć wiem, ze to trudne jak diabli.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Zgadzam się z Tobą Jestem może niespełniona emocjonalnie i niezrozumiana przez ogół ludzi koło mnie, ale mam zasady moralne,które mnie uwierają i wiem, że nie umiałabym pewnych rzeczy zrobić...No nic, zobaczę jak się wszystko potoczy i postaram sie podjąć decyzje jak najmniej krzywdzącą dla wszystkich, choć wiem, ze to trudne jak diabli.. trzymam kciuki za Ciebie by się dobrze ulożyło i tak jak sobie tego będziesz życzyć Cytuj
Nadya Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Pewien czas temu miałam trochę podobny sen. Z samego doświadczenia ja bym powiedziała żeby spotkać się z Panem Y ja tak zrobiłam a po spotkaniu miałam wszystko czarno na białym, rozwiałam swoje wątpliwości, wiedziałam jak będą wyglądały nasze relacje i skończyłam rozmyślać o nim i zastanawiać się dniami i nocami. Tobie też bym radziła tak zrobić, to najlepszy sposób Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 23 Stycznia 2014 Pewien czas temu miałam trochę podobny sen. Z samego doświadczenia ja bym powiedziała żeby spotkać się z Panem Y ja tak zrobiłam a po spotkaniu miałam wszystko czarno na białym, rozwiałam swoje wątpliwości, wiedziałam jak będą wyglądały nasze relacje i skończyłam rozmyślać o nim i zastanawiać się dniami i nocami. Tobie też bym radziła tak zrobić, to najlepszy sposób Spotykamy się pojutrze:) Cytuj
Nadya Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Gratulację przede wszystkim odwagi Trzymam kciuki! P.S. Przepraszam że zaśmiecam Ci wątek , mogę to usunąć , ale nie mogę wysłać do Ciebie prywatnej wiadomości, mam za mało postów, a w dziale Prośby o wróżby poprosiłam Ciebie o małą wróżbę Pozdrawiam ciepło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi