Magika Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Śnił mi się dzisiaj odcięty psi łeb, chyba jakiegoś amstafa, w każdym razie był duzy. Dodatkowo mial bardzo czerwone oczy, a kiedy uciekalam dalej (lezal na mojej drodze, a gonilo mnie jakby jakies zlo po podziemnych, piwnicznych korytarzach)znalazlam tulow tego psa. Wszystko I leb I tulow bylo bardzo zakrwawione. I teraz moje pytanie: Jak to zinterpretowac? Jednak ten sen byl dlugi, a tylko to pamietam wiec skupiam sie na tym łbie, ale kazdy sennik podaje cos innego, calkowicie sprzecznego z poprzednim. Prosze o sugestie, pomoc w interpretacji. Zwykle robie to sama, ale mam niewielkie doswiadczenie I czasami potrzebuje pomocy kogos bardziej obeznanego. Cytuj
Magika Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Zapomnialam dodac ze leb psa byl sniezno-bialy (pomimo tej krwi), a reszta tułowia byla kremowa, badz nawet bardziej zoltawa. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Voodo jak nic, ja już się boję. Sen równie straszny jak książki Stevena Kinga (pamięta ktoś Carrie? aż ciarki latają po ... plecach) Ja też mam niewielkie doświadczenie w wielu rzeczach (ale lubię udawać, że wiem wszystko). A zatem, wg mnie sen to taki misz - masz (dobrze napisałem?) może oglądałaś film, niekoniecznie horror, może "źle zjadłaś" lub zbyt późno (to ma znaczenie) a może wszystko po trochu. Może coś w pracy lub w szkole i się przejęłaś. Szczerze skoro to jeden sen, to bym nie robił niepotrzebnego zamieszania. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Trzymaj się i jak to u nas mawiali: byle do żniw ! ;D Cytuj
Magika Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Dzieki za sugestje, ale nic z tych rzeczy. Horrorow nie ogladam, po 18 nie jadam. Szkola juz dawno za mna, a obecnie siedze na maciezynskim co do snow to ostatnio snia mi sie te same sny ciagle. Pogrzeb na ktory jade I nie moge dojechac (sasiadki). I sen o tym jak jestem w ciazy I sciga mnie znowu "cos zlego" I widze tylko swiatlo w moim mieszkaniu(wszystkie bloki sa ciemne), stoje na balkonie, a w okol jest taka gesta ciemnosc. Rozmawiam z kolezanka I probuje wdrapac sie na prog tegoz balkonu (jest pochyly a ja czuje ze sie urwie), a ona powtarza w kolko "nie bedzie dobrze". No I nie moge stanac na nogach. To tyle. Jakis pomysl? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi