Skocz do zawartości

łeb psa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się dzisiaj odcięty psi łeb, chyba jakiegoś amstafa, w każdym razie był duzy. Dodatkowo mial bardzo czerwone oczy, a kiedy uciekalam dalej (lezal na mojej drodze, a gonilo mnie jakby jakies zlo po podziemnych, piwnicznych korytarzach)znalazlam tulow tego psa. Wszystko I leb I tulow bylo bardzo zakrwawione.

I teraz moje pytanie: Jak to zinterpretowac? Jednak ten sen byl dlugi, a tylko to pamietam wiec skupiam sie na tym łbie, ale kazdy sennik podaje cos innego, calkowicie sprzecznego z poprzednim. Prosze o sugestie, pomoc w interpretacji. Zwykle robie to sama, ale mam niewielkie doswiadczenie I czasami potrzebuje pomocy kogos bardziej obeznanego.

Napisano

Zapomnialam dodac ze leb psa byl sniezno-bialy (pomimo tej krwi), a reszta tułowia byla kremowa, badz nawet bardziej zoltawa.

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Voodo jak nic, ja już się boję. Sen równie straszny jak książki Stevena Kinga ;) (pamięta ktoś Carrie? aż ciarki latają po ... plecach)

Ja też mam niewielkie doświadczenie w wielu rzeczach (ale lubię udawać, że wiem wszystko). A zatem, wg mnie sen to taki misz - masz (dobrze napisałem?) może oglądałaś film, niekoniecznie horror, może "źle zjadłaś" lub zbyt późno (to ma znaczenie) a może wszystko po trochu. Może coś w pracy lub w szkole i się przejęłaś.

Szczerze skoro to jeden sen, to bym nie robił niepotrzebnego zamieszania. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. ;)

Trzymaj się i jak to u nas mawiali:

byle do żniw ! ;D

Napisano

Dzieki za sugestje, ale nic z tych rzeczy. Horrorow nie ogladam, po 18 nie jadam. Szkola juz dawno za mna, a obecnie siedze na maciezynskim ;) co do snow to ostatnio snia mi sie te same sny ciagle.

Pogrzeb na ktory jade I nie moge dojechac (sasiadki).

I sen o tym jak jestem w ciazy I sciga mnie znowu "cos zlego" I widze tylko swiatlo w moim mieszkaniu(wszystkie bloki sa ciemne), stoje na balkonie, a w okol jest taka gesta ciemnosc. Rozmawiam z kolezanka I probuje wdrapac sie na prog tegoz balkonu (jest pochyly a ja czuje ze sie urwie), a ona powtarza w kolko "nie bedzie dobrze". No I nie moge stanac na nogach. To tyle. Jakis pomysl?