Beata39 Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Ostatnio rozłożyłam karty na co przede mną w lutym i marcu 2014 r. wyszły "super" postanowiłam zapytać karty o : Czy mnie ktoś pokocha? król monet, As pucharów, sąd, słońce ---> cesarzowa pojawi się ktoś kto zagwarantuje mi bezpieczeństwo i szczęście Czy będzie to w I poł. 2014 r. 9 buław, słońce, 10 pucharów, paź monet ---> sąd będę próbowała zrealizować plany, czeka mnie radość i szczęście. Chyba będzie dobrze. Jaki bedzie ten związek? 10 monet dod. arcykapłan, 8 pucharów, zakochani, królowa mieczy ---> wieża obustronne zaufanie, nowe perspektywy, zerwanie z przeszłością, bedę w tym związku ta silniejszą, dominująca osobą. Wszystko runie aby mogło nastać nowe. Albo po prostu nici z tego związku Czy będzie to ktoś z przeszłości? 10 monet dot. 9 monet dod. 3 mieczy, wisielec, rycerz monet, 2 pucharów i tutaj zgłupiałam, za dużo kart, realizacja planów, nadzieja na przyszłość ale zaraz po tym zranienie, ból, wszystko stanie na głowie może przez kogoś nowego kto ofiaruje mi miłość Nie sumowałam ich bo nie wiem czy sumować wszystkie czy tylko te główne (chodzi mi o te z dodania)? Może popatrzycie czy dobrze zinterpretowałam karty :energia: Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Czy mnie ktoś pokocha? król monet, As pucharów, sąd, słońce ---> cesarzowa tak Czy będzie to w I poł. 2014 r. 9 buław, słońce, 10 pucharów, paź monet ---> sąd możliwe, ale też mogły pokazać, że będziesz takowego wyczekiwać Jaki bedzie ten związek? 10 monet dod. arcykapłan, 8 pucharów, zakochani, królowa mieczy ---> wieża stabilny, niczego Ci nie powinno brakować, trochę wątpliwości i rozstań z powrotami, porozumienie, podobne poglądy, jedno od drugiego będzie się czegoś uczyć Czy będzie to ktoś z przeszłości? 10 monet dot. 9 monet dod. 3 mieczy, wisielec, rycerz monet, 2 pucharów możliwe, że ktoś bliski już zna tą osobę, ale tutaj nie jestem pewna czy tak, czy nie Cytuj
Beata39 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuję :brum: Może ktoś jeszcze zerknie? :crazyangel: Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
Beata39 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Napisano 15 Stycznia 2014 Dzięki wam dużo się uczę i jestem za to bardzo wdzięczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi