Skocz do zawartości

Jego myśli :)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co o mnie sądzi? moc, król mieczy

Że jestem świadoma swej wartości, asertywna i widzi, że dbam o siebie.

Dlaczego się nie odezwał? ( w zasadzie powiedział, że napisze i napisał, podał też swój nr tel ( na fb ), ja w odpowiedzi dałam mu swój nr, ale nie napisałam ) - 10mieczy ODWRÓCONE ( nie używam odwróconych, a akurat ta taka była ), 4denarów, 5denarów

Pomyślał, że to ja powinnam się odezwać.

Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów

Czy chce to nie wiem. Ale wydaje mi się, że za jakiś czas on sam się odezwie...

Napisano

Co o mnie sądzi? moc, król mieczy -> gwiazda XVII

jest pewny siebie i swej oceny, liczy na niezobowiazujaca przyjazn

Dlaczego się nie odezwał? ( w zasadzie powiedział, że napisze i napisał, podał też swój nr tel ( na fb ), ja w odpowiedzi dałam mu swój nr, ale nie napisałam ) -

10mieczy ODWRÓCONE , 4denarów, 5denarów -> gwiazda XVII

uznal,ze narazie tak powinno to zostac jak jest, byc moze nie dostrzega czegos, co powinien

Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów -> głupiec

narazie nie chce, bo nie traktuje tego powaznie

Gość Euterpe
Napisano

Co o mnie sądzi? moc, król mieczy

jesteś rozsądna, masz w sobie wewnętrzną siłę, kierujesz się częściej rozumem niż sercem, chłodna, ale jednocześnie uczuciowa i pociągająca, masz swoje zainteresowania, własne życie, dojrzała

Dlaczego się nie odezwał? 10mieczy ODWRÓCONE , 4denarów, 5denarów

ma swoje sprawy, coś go przygwoździło, ma ograniczony czas, a właściwie brakuje mu go, zaprzątają jego głowę inne, ważniejsze interesy

Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów

widzi Cię tutaj jako ta co czeka i pewnie liczy aż się przełamiesz i tym samym zrzucisz jego ciężar w tej sytuacji na siebie - ciężar w sensie, kto się pierwszy odezwie

tak z ciekawości jak bym jeszcze się spytała kart kiedy się najlepiej odezwać: -środa, -czwartek, -piątek itd...

Napisano

Ja pierwsza się nie odezwę mimo, ze po tym co napisal wiem, ze powinnam :P moze za jakiś czas to zrobie...

Dzieki :)

Napisano

A co napisal? :P Moze jednak ;) Samo 'hej, jak sie masz?' niezobowiazujace:)

Napisano

Właśnie bardzo ladnie sie rozpisał. Prawie wręcz litanie :) krótko pisząc to o losie, spacerze, podał swój nr i pozdrowił od wszystkiego którzy z nim byli.

No nie bede tu tego kopiowala :P