pretoria Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Co o mnie sądzi? moc, król mieczy Że jestem świadoma swej wartości, asertywna i widzi, że dbam o siebie. Dlaczego się nie odezwał? ( w zasadzie powiedział, że napisze i napisał, podał też swój nr tel ( na fb ), ja w odpowiedzi dałam mu swój nr, ale nie napisałam ) - 10mieczy ODWRÓCONE ( nie używam odwróconych, a akurat ta taka była ), 4denarów, 5denarów Pomyślał, że to ja powinnam się odezwać. Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów Czy chce to nie wiem. Ale wydaje mi się, że za jakiś czas on sam się odezwie... Cytuj
panna.marta Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Co o mnie sądzi? moc, król mieczy -> gwiazda XVII jest pewny siebie i swej oceny, liczy na niezobowiazujaca przyjazn Dlaczego się nie odezwał? ( w zasadzie powiedział, że napisze i napisał, podał też swój nr tel ( na fb ), ja w odpowiedzi dałam mu swój nr, ale nie napisałam ) - 10mieczy ODWRÓCONE , 4denarów, 5denarów -> gwiazda XVII uznal,ze narazie tak powinno to zostac jak jest, byc moze nie dostrzega czegos, co powinien Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów -> głupiec narazie nie chce, bo nie traktuje tego powaznie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Co o mnie sądzi? moc, król mieczy jesteś rozsądna, masz w sobie wewnętrzną siłę, kierujesz się częściej rozumem niż sercem, chłodna, ale jednocześnie uczuciowa i pociągająca, masz swoje zainteresowania, własne życie, dojrzała Dlaczego się nie odezwał? 10mieczy ODWRÓCONE , 4denarów, 5denarów ma swoje sprawy, coś go przygwoździło, ma ograniczony czas, a właściwie brakuje mu go, zaprzątają jego głowę inne, ważniejsze interesy Czy chce abym napisała? 5denarów, wieża, rycerz pucharów widzi Cię tutaj jako ta co czeka i pewnie liczy aż się przełamiesz i tym samym zrzucisz jego ciężar w tej sytuacji na siebie - ciężar w sensie, kto się pierwszy odezwie tak z ciekawości jak bym jeszcze się spytała kart kiedy się najlepiej odezwać: -środa, -czwartek, -piątek itd... Cytuj
pretoria Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Ja pierwsza się nie odezwę mimo, ze po tym co napisal wiem, ze powinnam moze za jakiś czas to zrobie... Dzieki Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 A co napisal? Moze jednak Samo 'hej, jak sie masz?' niezobowiazujace:) Cytuj
pretoria Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Napisano 15 Stycznia 2014 Właśnie bardzo ladnie sie rozpisał. Prawie wręcz litanie krótko pisząc to o losie, spacerze, podał swój nr i pozdrowił od wszystkiego którzy z nim byli. No nie bede tu tego kopiowala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi