panna.marta Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Wymyslony przeze mnie uklad na moja sytuacje zawodowa w ciagu 6 najblizszych miesiecy. Do kazdego pytania karty tasowane od nowa. 1.Stan obecny: Wieża XVI, eremita IX, as denarów dołożone 5 monet -> rydwan VII szukam sytuacji z wyjścia, poszukuje lepszej drogi, lepszej finansowo, aktywne działania 2. Szanse, możliwości, perspektywy 6 buław, 3 monet, 5 pucharów dołożone 5 mieczy -> gwiazda XVII osiągnęłam już to co chciałam, ale gdzieś czuję ten niedosyt, jest szansa na spełnienie życzeń 3. Na co mieć wpływu nie będę? Król denarów, diabeł XV,9 mieczy -> słońce XIX nie wszystko będzie ode mnie zależne, będą przede mna pewne bariery, kótrych po prostu przebić się nie da. Nie zawsze to będzie miłe, ale muszę być pozytywnie nastawiona 4. Co mogę zmienić? Śmierć XIII, kolo fortuny, 3 buław dołożone 10 mieczy -> umiarkowanie XIV odciąć się od tego co mi się nie podoba, wziąć los w swoje ręce. Ulepszać swoją wiedzę? 5. Wynik finalny, czyli co się wydarzy ostatecznie w tej kwestii w ciagu najbliższych miesięcy? Gwiazda XVII, 10 mieczy, sad ostateczny XX, 4 mieczy,7 buław, giermek pucharów -> kochankowie VI No i tu mam problem, ale chyba dokonam jakiejś zmiany... Z góry dziękuję za wszystkie wpisy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi