Skocz do zawartości

Czy on zacznie mnie traktować jak kobietę???

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Dziewczyny!

Zrobiłam rozkład na pytania: "Jak spełnią się moje oczekiwania, że on zacznie traktować mnie jak kobietę a nie koleżankę?" Oto rezultat:

4 Buław--->9 Kielichów--->6 Kielichów---> 2 Mieczy-----------(dociągnięte)Diabeł---->Głupiec

Wg mnie możliwy romans (4 buław, 9 Kielichów), w którym i tak będę czuła się samotna (6 Kielichów), ponieważ On nie będzie chciał się wiązać na stałe (Diabeł,Głupiec). Tak więc coś z tego może być, ale nie nadługo.

Co o tym myślicie?

Pozdr.

J

Gość Euterpe
Napisano

przez jakiś czas będzie tak jak chcesz( lub w innej wersji wszystko potoczy się dobrze, koleżeńskim krokiem), ale później widać zamknięcie na tą sprawę, postawienie krzyżyka, aby nie dać się zaciągnąć za daleko w coś niejasnego i niepewnego

Napisano

Ja widze to tak, ale poczatkuje wiec moge sie mylic

na poczatku beda jakies wspone wyjscia, imprezy, jakies przyjemnosci z tym zwiazane i bedziesz czula sie na prawde dobrze ale w pewnym momencie mozesz zatesknic za przeszloscia ( Szostka Kielichow),za czyms, czego ten Pan nie ma, badz nie moze Ci dac, albo tez, teraz tak mysle

pojawi sie ktos z przeszlosci i bedziesz na rozdrozu, bedzie to ktos, kto mocno bedzie na ciebie dzialal ( Diabel)

Dwojka mieczy to lek przed zmianami, ale zmiany sa nieublagalne i takie chlodne spojrzenie na sprawe, wiec mysle ze podejmiesz racjonalna decyzje

Na koncu jest Glupiec, czyli zaczynanie od nowa, jak dla mnie to pozytywna karta, ktora mowi, ze wiele ciekawych rzeczy przed Toba :-)

Pozdrawiam cieplutko

Napisano

Dzieki! Znajac tego czlowieka moge powiedziec, ze albo cos bedzie i bedzie to powazne albo nic nie bedzie...

Napisano

Ok, na początek mała uwaga, zadajesz pytanie "jak spełnią się moje oczekiwania, że...", a karty interpretujesz pod "co między nim a mną w przyszłości", bardziej jednak te karty pokazują reakcję Twoją na jego zachowanie, niż ciąg postępującch po sobie wydarzeń, warto więc o tym pamiętać;)

Odpowiadając na Twoje pytanie, niestety, ale Twoje oczekiwania się nie spełnią, tu widać same Twoje chcenie, z którego nic nie wynika (2 mieczy jest ślepe na Twoje pragniena, to ich zablokowanie) Możesz stawać na rzęsach, ale postrzeganie się nie zmieni, karty z podsum wyjaśniają, że będzie tak ponieważ on po pierwsze ma jakiś swój ugruntowany już pogląd, po drugie nie ma najmniejszej ochoty na żaden związek hm... trochę dziwnie może patrzeć na Twoje popisy, czy on jest dużo starszy?

4 Buław--->9 Kielichów--->6 Kielichów---> 2 Mieczy-----------(dociągnięte)Diabeł---->Głupiec

-------śmierć-------śmierć---------księżyc------------gwiazda----------------diabeł

--------------cesarz--------pustel----------śmierć---------------koło

---------------------śmierć---------głupiec----------mag

----------------------------śmierć----------mag

---------------------------------umiarkowanie

Napisano

patrząc po kartach heh - niestety ja tutaj nic poza romansem nie widzę. I to romans bardziej na zasadzie hedonistycznych zachcianek pana.

Uważaj i osobiście bym nie wchodziła w tą relację, bo możesz doznać kuku.

Raczej imprezy, koleżanka 'do zabawy'.

Napisano

Nie narzucaj się panu, bo wyjdziesz na głupca i będziesz się wściekać sama na siebie. On się nie otworzy na twoja kobiecość, a ty nie masz wpływu na jego postrzeganie - nie i już. 9 pucharów to karta, która pokazuje niemożność wykonania ruchu, co też potwierdza blokująca 2 mieczy. A patrząc dodatkowo na piramidę, którą tak pięknie rozpisała Cornelia - twe oczekiwania się nie spełnią

Napisano
Cześć Dziewczyny!

Zrobiłam rozkład na pytania: "Jak spełnią się moje oczekiwania, że on zacznie traktować mnie jak kobietę a nie koleżankę?" Oto rezultat:

Wg mnie możliwy romans (4 buław, 9 Kielichów), w którym i tak będę czuła się samotna (6 Kielichów), ponieważ On nie będzie chciał się wiązać na stałe (Diabeł,Głupiec). Tak więc coś z tego może być, ale nie nadługo.

Co o tym myślicie?

Pozdr.

J

po pierwszej karcie można byłoby stwierdzić ze ten związek ma szanse będzie ale będziesz czuła się w nim samotna poprzez nie traktowanie ciebie przez Pana jako równego sobie (bo 9 pucharów to taka miłość ale nie do końca taka jaka byśmy chcieli), przez to trochę będziesz żałowała ze weszłaś w głębszą relację z tym panem i myślami będziesz wracała do przeszłości-coś na zasadzie "kiedyś był inny, teraz się zmienił i jest inaczej" nie koniecznie tak jak byś chciała (6 kielichów). A to co dociągnęłaś mówi tylko o tym ze pan będzie traktował cie jak... hmm kogoś tylko do zaspokojenia potrzeb intymnych. Może być miedzy wami duże przyciąganie, dobry sex (diabeł).. ale nic więcej... On poza taka relacją nie zechce od Ciebie nic (głupiec)....

pozdrawiam.

Napisano

Istnieje potencjał na wpadkę z dzieckiem. Głupiec z podsumki, 6 Pucharów to też karta o dzieciach. Tak to widzę.

• Maestro
Napisano

Nie wyszły tu karty stricte kobiece...Widać, ze on Ciebie lubi, cieszy go Twoja obecność,ale traktuje Ciebie nader egoistycznie, lekko,nie przejmuje się tym co będzie i potem 2 mieczy,zamknięcie oczu na pewne rzeczy, tak jakby nie dostrzegał tego potencjału, który tkwi w Waszej relacji...

Napisano

dziwne pytanie; będzie Cię tak traktować jak mu na to pozwolisz.

Napisano

Dzięki! Bardziej chodziło mi o to czy ta znajomość z koleżeńskiej przerodzi się w coś głębszego... Ja nie wykonuje żadnego ruchu, on też nie... po prostu byłam ciekawa, bo znamy się już trochę lat i tak wpadło mi do głowy :) Pan jest nietypowym człowiekiem jak na te czasy i życie traktuje bardzo poważnie, tym bardzie kobiety, więc wg mnie na pewno nikogo nie traktowałby do zaspokajania potrzeb intymnych. Tak już pisałam wcześniej Pan wchodzi albo w głębokie relacje albo w ogóle... Byłam po prostu ciekawa :)