Skocz do zawartości

Co przyniesie nowy tydzien ? 15-21.01.2014

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poniewaz trening czyni mistrza, pytam o to co sie wydarzy w nowym tygodnu.

Siodemka monet -bede cos usislnie planowala, o czyms marzyla, ale to cos pozostanie tylko w fazie planow ...

Rycerz Kielichow- hmm jakis przystojniak bedzie powodem moich snow, planow ( domyslam sie, ze ten ktory mi siedzi w glowie)

Piatka monet- odczuje brak kasy ,albo ciazyc mi bedzie swiadomosc duzych wydatkow jakie sa przede mna, badz genralnie ubustwo emocjonalne zacznie mi doskierac coraz bardziej :(

Spojrzcie dobre duszyczki :-)

Gość Euterpe
Napisano

- tak jak gucio19 napisała czekanie na pana, ale dodam od siebie, że możesz się nie doczekać

- pójdziesz na zakupy i nic Ci nie zostanie w portfelu, a jak już coś będzie to niewiele

- będziesz czekać, ale później weźmiesz sprawy we własne ręce i w efekcie nie będziesz do końca zadowolona, bo spodziewałaś się czegoś więcej

7 monet to czysta bierność, oczekiwanie na coś/kogoś

Rycerz pucharów to czyjś gest w naszą stronę lub odwrotnie

5 denarów to ubóstwo: mało pieniędzy, niedostatek uczuć, czegoś ważnego brakuje...

Napisano

Ja dopiero zaczynam, ale mi się zdaje, że będziesz oczekiwać na jakiś ruch rycerza. Tydzień dużych wydatków lub po prostu tęsknota za uczuciem i ruchem w twoją stronę rycerza pucharów.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :energia:

Napisano

Dzieki Kobitki :icon_smile:

poki co stwierdzam, ze chyba cos we mnie dzis peklo i jakby cale uczucie zaczelo sie ulatniac ... do pewnego rycerza, zreszta podobno oni maja tylko zakute lby :-)

Widzac jak postepuje w sytuacji podbramkowej w pracy, jak tchorzowsko ucieka, gdy ktos mu zwroci uwage, doszlam do wniosku, ze moje wyobraznia byly bardzo idealistyczne i zylam jakimis wspomnieniami krotkich chwil, ktore nic nie mialy wspolnego z codziennym zyciem...

Napisano

chyba jakiegoś adoratora CI przyniesie w połowie tygodnia :)

Napisano

ten tydzien to jakas masakra :-(

Dzialo sie tyle, ze nie sposob opisac, bylam detektywem amatorem, udalo mi sie rozwiklac bardzo zawila historie, ktora troche przypomina jakis film... dowiedzialam sie, ze nie mozna ufac ludziom wokol, bo potrafia sprzedac kazda informacje, za ktora ktos zaproponuje im kase ... masakra... w SUMIE byl tam pewien rycerz w tej historii, zakochany psychopata w kolezance, ktory podajac sie za 4 rozne osoby, probowal dowiedziec sie jakis informacji na jej temat ...

Ale co chyba najawazniesze, piatka monet - ubostwo, moj Pan ( ten wyarzony, byly niedoszly :() po mega klotni z szefem, oscentacyjnie odszedl z dnia na dzien ... i to jest ren ruch rycerza, wiedzialam ze to nadejdzie pewnego dnia, nie sadzilam ze juz, choc wszystko na to wskazywalo ... teraz moze latwiej bedzie mi o nim zapomniec, ale poki co tesknie ... moze nie za nim, bo pokazal swoja tchorzowska twarz, ze nie znosi krytyki, urazona duma ... no coz ... to na pewno go tez zubozy finansowo

no nic zobaczymy co przyniesie nowy tydzien