Skocz do zawartości

Pelnia 16. stycznia 2014

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 2 Kielichow

Powiedzialabym, ze niespelnienie w milosci i brak tej drugiej osoby. Moge odczuwac teraz dosc intensywnie to, ze jesem sama (fizycznie).

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - I Mag + Krolowa Monet, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB I Mag

Tu znajomosc z kims powiedzialabym, ale na razie jeszcie duzo we mnie niepewnosci i w zasadzie nie wiem do konca, czego chce.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + 4 Monet, V Papiez ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

No uczucia sie zmienily do pewnego pana. Pewne zludzenia padly i jest dobre, jak jest.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 5 Bulaw + 7 Monet, 5 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Moje poczucie rezygnacji, moze czekania na cos, co nigdy nie mialoby miejsca, poczucie braku czegos. Zwyczajnie zaczne patrzec ponad to i planowac sobie rozne rzeczy fajne. Fajny czas sie zaczyna.

Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 2 Kielichow[/b]

U mnie ta karta ma znaczenie pozytywne, nie wiem jak u Ciebie... U mnie by była harmonia i stabilizacja. Możliwe, że pragnienie miłości i chęć nawiązania takich kontaktów lub też piękne wspominki z tym związane.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - I Mag + Krolowa Monet, Krol Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB I Mag

Też bym stawiła na atrakcyjnego mężczyznę, ale też rozpoczęcie nowych działań ważnych dla Ciebie ( może właśnie z nim ), weźmiesz sprawy w swoje ręce.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - VI Kochankowie + 4 Monet, V Papiez ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Stałaś prze pewnym dylematem i nie wiedziałaś co zrobić. Podjęłaś decyzję i jest Ci z tym dobrze, no i wyciągnęłaś pewną lekcję z tego okresu.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 5 Bulaw + 7 Monet, 5 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Jakieś konkurowanie, obrona swych poglądów. Myślę, że powinnaś uzbroić się w cierpliwość, ale też i być konsekwentną.

• Lubię to! 1
Napisano

Twoj cien, to problem ze zbudowaniem zwiazku

Cos nowego, cos co ma wszystkie aspekty aby stworzyc zwiazek, podstawy i mozliwosci tez sa, ksiezyc myslenie przed snen co mogloby byc

Relacja, toksyczna , pelna przywiazania

frustracja, klotnie, awantury, czekanie na cos i niedosyt. Karty bardzo jasne i konretne, tez chyba sobie zrobie taki rozklad..brakuje mi tylk opytania co nadchodzi, ale mozliwe ze pytalas o to wczesniej:)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

WIERYFIKUJE

Powiedzialabym, ze niespelnienie w milosci i brak tej drugiej osoby. Moge odczuwac teraz dosc intensywnie to, ze jesem sama (fizycznie).

Tak, tu byly opcje kontaktow, szczegolnie jeden, otwieranie sie na nowa znajomosc itd.

Tu znajomosc z kims powiedzialabym, ale na razie jeszcie duzo we mnie niepewnosci i w zasadzie nie wiem do konca, czego chce.

Pan zdecydowanie czarowal. U mnie niepewnosc itd. czego wlasciwie sama chce.

No uczucia sie zmienily do pewnego pana. Pewne zludzenia padly i jest dobre, jak jest.

Miesiac powaznych, nielatwych decyzji, byl.

Moje poczucie rezygnacji, moze czekania na cos, co nigdy nie mialoby miejsca, poczucie braku czegos. Zwyczajnie zaczne patrzec ponad to i planowac sobie rozne rzeczy fajne. Fajny czas sie zaczyna.

Nie wiem, czy zaczal rozmywac sie brak pewnosc i rezygnacji itd. Ale zostalam zmuszona w pewnym temacie do dzialania. Rozmowy, wyjasnienia. Nie dalo sie tego spychac juz dalej do tylu.

Dziekuje wszystkim serdecznie za poswiecony czas przy udziale w intepretacji.

:bukiet: