beatrycze18 Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Czy dojdzie do spotkania z nowo poznanym w necie panem? Król kielichów, rycerz buław, cesarzowa. Raczej tak.Kielichowy, to morze być pan jako zodiakalny rak-zawód jego pomaga ludziom-rehabilitacja, fizjoterapia-taki jego zawód.Ponoć kielichowy może o tym mówić.Poza tym mamy pokrewne zawody, wspólne tematy. Pan wybierze się w podróż-nie mieszka w Niemczech.Przyjedzie, bo wydaje mu sie , że warto, znalazł atrakcyjną, ciekawą babeczke... Proszę zerknijcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2014 Maestro Napisano 15 Stycznia 2014 Za jakiś czas się spotkacie, pan chyba mocno o Ciebie zabiega, jest mocno zainteresowany,a i Ty przy tym kwitniesz:) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Dojdzie do spotkania ,cos w stylu w tą i z powrotem( Rycek buław ). Będzie fajnie (nawet bardzo ) a Ty bedziesz w centrum uwagi i powodem spotkania . Król kielichowy raczej jest niesmiały ,ale wartosciowy człek z niego . Cytuj
niiwa Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Czy dojdzie do spotkania z nowo poznanym w necie panem? Król kielichów, rycerz buław, cesarzowa Mieszane mam odczucia co do tego rozkładu. Jeśli nowo poznany to pojawia się pytanie - czy to ciepłe podejście /Król Kielichów/ jest w stosunku do Ciebie?.. , dalej jest Cesarzowa../kim Ona? -- znajomość świeża/jak piszesz/, ale /załóżmy/ że, szybko nawiązaliście bliską więź emocjonalną - stąd tak ciepłe podejście z jego strony. - z tym, że Rycerz Buław i Cesarzowa to relacja czysto zmysłowa/seksualna - ?? pociąg fizyczny Jeśli chodzi wam o tego rodzaju kontakt, to On się na pewno zjawi - ale to zależy od Ciebie, czy na to Przyzwolisz - Pytasz czy dojdzie do spotkania - odp. to zależy od Ciebie - on może wyjść z taką propozycją. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 mnie się znaki zodiaku nijak łączą z kartami... Mnie osobiście król kielichów na początku nie pokazał kontaktu - w ogóle pucharki na starcie przy takim pytaniu Zakładam, że dużo o nim myślisz i rozpiera Cię energia, ale w najbliższym czasie odzewu może nie być, chyba że sama wyjdziesz z inicjatywą Cytuj
iridos Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 tu za bardzo wyraźnie spotkania nie widać moze zapytaj jak sie ta znajomośc potoczy Cytuj
oxford Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 Ty możesz się ostatecznie nie zdecydować na spotkanie, jak on przyjedzie - bo jego ruch widać w tym rycerzu, ale wg mnie to spotkanie pozostanie w sferze planów, nadziei i emocji Cytuj
Trida Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Powiedziałabym,z ę Pan może nalegać ale Ty możesz stopować. W gruncie rzeczy decyzja należy do Ciebie. jednak ze strony Pana widać takie chęci wg mnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 dojdzie do spotkania i Pani będzie zadowolona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi