Skocz do zawartości

Czy dojdzie do spotkania?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy dojdzie do spotkania z nowo poznanym w necie panem?

Król kielichów, rycerz buław, cesarzowa.

Raczej tak.Kielichowy, to morze być pan jako zodiakalny rak-zawód jego pomaga ludziom-rehabilitacja, fizjoterapia-taki jego zawód.Ponoć kielichowy może o tym mówić.Poza tym mamy pokrewne zawody, wspólne tematy.

Pan wybierze się w podróż-nie mieszka w Niemczech.Przyjedzie, bo wydaje mu sie , że warto, znalazł atrakcyjną, ciekawą babeczke...

Proszę zerknijcie

• Maestro
Napisano

Za jakiś czas się spotkacie, pan chyba mocno o Ciebie zabiega, jest mocno zainteresowany,a i Ty przy tym kwitniesz:)

Gość Gość3
Napisano

Dojdzie do spotkania ,cos w stylu w tą i z powrotem( Rycek buław ). Będzie fajnie (nawet bardzo ) a Ty bedziesz w centrum uwagi i powodem spotkania . Król kielichowy raczej jest niesmiały ,ale wartosciowy człek z niego .

Napisano

Czy dojdzie do spotkania z nowo poznanym w necie panem?

Król kielichów, rycerz buław, cesarzowa

Mieszane mam odczucia co do tego rozkładu.

Jeśli nowo poznany to pojawia się pytanie - czy to ciepłe podejście /Król Kielichów/ jest w stosunku do Ciebie?.. , dalej jest Cesarzowa../kim Ona?

-- znajomość świeża/jak piszesz/, ale /załóżmy/ że, szybko nawiązaliście bliską więź emocjonalną - stąd tak ciepłe podejście z jego strony.

- z tym, że Rycerz Buław i Cesarzowa to relacja czysto zmysłowa/seksualna - ?? pociąg fizyczny :)

Jeśli chodzi wam o tego rodzaju kontakt, to On się na pewno zjawi - ale to zależy od Ciebie, czy na to Przyzwolisz -

Pytasz czy dojdzie do spotkania - odp. to zależy od Ciebie - on może wyjść z taką propozycją.

Gość Euterpe
Napisano

mnie się znaki zodiaku nijak łączą z kartami...

Mnie osobiście król kielichów na początku nie pokazał kontaktu - w ogóle pucharki na starcie przy takim pytaniu

Zakładam, że dużo o nim myślisz i rozpiera Cię energia, ale w najbliższym czasie odzewu może nie być, chyba że sama wyjdziesz z inicjatywą :)

Napisano

tu za bardzo wyraźnie spotkania nie widać

moze zapytaj jak sie ta znajomośc potoczy

Napisano

Ty możesz się ostatecznie nie zdecydować na spotkanie, jak on przyjedzie - bo jego ruch widać w tym rycerzu, ale wg mnie to spotkanie pozostanie w sferze planów, nadziei i emocji

Napisano

Powiedziałabym,z ę Pan może nalegać ale Ty możesz stopować. W gruncie rzeczy decyzja należy do Ciebie. jednak ze strony Pana widać takie chęci wg mnie.