Skocz do zawartości

Sen czy jawa??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Jeszcze raz proszę Was o pomoc i interpretacje.

Otóż śniłam sobie, że chodzę po sklepach w swoim mieści i szukam koszyczka. W ostatnim ze sklepów wdałam się w rozmowę ze sprzedawcą. Taką miłą pogawędkę :) Gdy już miałam wychodzić, człowiek ów, zapytał, czy nie byłabym zainteresowana pracą u niego, gdyż jestem miła, a on jest stary i potrzebuje pomocy w sklepie. Zgodziłam się i wtedy obudziłam się normalnie w swoim łóżeczku. Następnego dnia, w drodze do pracy, na peronie, podszedł do mnie starszy pan (choć nie taki, jak we śnie) i zapytał, czy to nie ze mną rozmawiał o pracy, bo jestem bardzo podobna do dziewczyny, z którą się umówił!!!

Zupełnie nie wiem, co mam o tym myśleć. Co Wy na to??

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Witaj.

Ja miałem bardzo podobny sen gdy studiowałem, przyśnił mi się mój promotor (wtedy jeszcze nim nie był), ze był na uczelni, robił wpisy do indeksów. W ogóle sprawdziło się to na drugi dzień, nawet piętro i pokój z zielonym kolorem ścian się zgadzał a nikt go się wtedy nie spodziewał na uczelni że będzie.

Czasem takie sny śnią się prawie dosłownie. Miałem podobnie jak Ty ;)

pozdrawiam.

Napisano

Dzięki :) A swoją drogą to ciekawe i jako zjawisko i jako doświadczenie, kiedy sen i jawa się tak przeplatają ;)

Pozdrawiam