danonekjr Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 hej mam do was goraca prozbe o interpretacje snu a mianowice wyadaly mi zeby z krwia obudzilam sie przezona bo zawsze mama mi mowiła ze zeby to smierc a z krwia to ktos z rodziny zasnełam ponownie i snil mi sie moj pokoj panienski na stoliku stala swieczka i wszedl moj tata mial 7 roz obciol jedna i mi ja dal jeszcze w tym snie byl moj wujek prosze pomozcie co to moze oznaczac Cytuj
Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Czy twój tata żyje, bo nie chciałabym walnąć gafy? Cytuj
Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Zęby same w sobie oznaczają chorobę w rodzinie. Cytuj
Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Nie znam się na snach ale mam takie sny które się sprawdzają. Może tu chodzić o to że koło taty krąży jakaś choroba, ale krew to dobry znak, więć nie powinno to być nic groźnego. Róze symbolizują spełnienie marzeń a płonaca świeca symbolizuje udział w jakiejś uroczystości. Nie znam twojego stanu cywilnego ale może za rok wyjdziesz za mąż. Cytuj
Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Przepraszam, że pytałam czy tata zyje ale mój niestety nieżyjący śni mi się i zawsze coś od niego dostaję. A u ciebie powinno wszystko być dobrze. Życzę ci tego z całego serca Cytuj
danonekjr Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 dziekuje bardzo za odpowiedz raczej za maz nie wyjde bo jestem po slubie tata śni mi sie bardzo zadko raczej to byl pierwszy raz zeby z krwia sie zdazaly ale to bylo cos na viare horroru Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi