Skocz do zawartości

wiadomość od byłego

Beata39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:hejka:Jadę na koncert i na necie umieściłam wiadomość (ogólną) dla znajomych o tym wydarzeniu i nagle odezwał się mój były, napisał, że mi zazdrości. Ciekawa jestem po co ale nie odpisałam mu.

Ułożyłam karty na pytanie "co ode mnie chce" i wyszło mi:

królowa mieczy, kapłanka, rydwan ---> wisielec ------> koło fortuny

chyba chciał zwrócić na siebie uwagę, licząc że wszystko się odwróci i jakoś potoczy

Potem zapytałam czy odezwie się ponownie i wyszło:

2 pucharów, 3 buław, 3 pucharów, nie wyłożyłam 4 karty (chyba z roztargnienia) -----> kochankowie

buławy mówią o jakimś ruchu z jego strony, ale puchary mówią, że on czuje nadal coś do mnie, czy że jest zakochany w kimś innym i nic nie zrobi.

2 pucharów z 3 pucharów to związek oparty na radości

2 pucharów z 3 buław - planowanie wspólnej przyszłości, jakiś wyjazd?

Boje się, że patrze na to z mojej strony. Proszę pomóżcie mi to wyjaśnić.:_prosi::_prosi::_prosi:

Napisano (edytowane)

Jest w związku, dlatego nie wiem po co napisał. Odciął się całkowicie, przez tyle miesięcy cisza i nagle ta wiadomość :(

Edytowane przez Beata39
Napisano

Odezwie się, jest zainteresowany romansem i do tego w trójkącie...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

takie coś nie dla mnie. Ślicznie dziękuję. Pozdrawiam. Życzę wszystkim wspaniałego weekendu :)

Edytowane przez Beata39
Napisano

wg mnie nic specjalnego nie chciał, po prostu zagadał, aczkolwiek widać, że Cię lubi i nie chce zrywać kontaktów. Odezwie się jeszcze.