Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 :hejka:Jadę na koncert i na necie umieściłam wiadomość (ogólną) dla znajomych o tym wydarzeniu i nagle odezwał się mój były, napisał, że mi zazdrości. Ciekawa jestem po co ale nie odpisałam mu. Ułożyłam karty na pytanie "co ode mnie chce" i wyszło mi: królowa mieczy, kapłanka, rydwan ---> wisielec ------> koło fortuny chyba chciał zwrócić na siebie uwagę, licząc że wszystko się odwróci i jakoś potoczy Potem zapytałam czy odezwie się ponownie i wyszło: 2 pucharów, 3 buław, 3 pucharów, nie wyłożyłam 4 karty (chyba z roztargnienia) -----> kochankowie buławy mówią o jakimś ruchu z jego strony, ale puchary mówią, że on czuje nadal coś do mnie, czy że jest zakochany w kimś innym i nic nie zrobi. 2 pucharów z 3 pucharów to związek oparty na radości 2 pucharów z 3 buław - planowanie wspólnej przyszłości, jakiś wyjazd? Boje się, że patrze na to z mojej strony. Proszę pomóżcie mi to wyjaśnić.:_prosi: Cytuj
Beata39 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Jest w związku, dlatego nie wiem po co napisał. Odciął się całkowicie, przez tyle miesięcy cisza i nagle ta wiadomość Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
werona Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Odezwie się, jest zainteresowany romansem i do tego w trójkącie... 1 Cytuj
Beata39 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) takie coś nie dla mnie. Ślicznie dziękuję. Pozdrawiam. Życzę wszystkim wspaniałego weekendu Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Beata39 Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 wg mnie nic specjalnego nie chciał, po prostu zagadał, aczkolwiek widać, że Cię lubi i nie chce zrywać kontaktów. Odezwie się jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi