Skocz do zawartości

partnerski Ivone

Ivone2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie rozłozyłam rozkłąd partnerski aby sprawdzic gdzie doprowadzi mnie relacja z pewnym facetem

przebrnełam przez interpretacje i nie bardzo mogę zrozumiec co ten rozkłąd moze mi powiedzieć.

poniżej wzór rozkładu:

1 Karta określa ogólną sytuację w związku, niesie informację o nastroju panującym w związku.

2 i 3 pokazują zewnętrzną postawę partnerów wobec siebie

4 i 5 oznaczają wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie

6 i 7 najważniejsze w rozkładzie mówią o uczuciach, o tym, co dzieje się w ich sercach, jak się kochają i co do siebie czują.

8 i 9 wskazują na okoliczności zewnętrzne, wobec których partnerzy przyjmują określoną postawę

10 i 11 mówią o przyszłości związku, o tym czy ma on szansę dalszego istnienia, czy też grozi mu załamanie. Często karty przyszłości są punktem zwrotnym rozkładu, przez co człowiek uświadamia sobie, że w życiu nie ma nic pewnego.”

interpretacja

Ogólna atmosfera związku-Kapłanka (o)

W związku jest brak zaufania, nieporozumienia miedzy ludzmi; w przypadku mężczyzn – zbyt duże uzależnienie od matki i nieustanne poszukiwanie jej „obrazu” w partnerce uniemożliwiają zbudowanie dojrzałego związku.

Zewnętrzna postawa partner- Wieża

Zmiana postawy to co było dotychczas runęło, czas dokonania zmian w swoim postepowaniu. Chaos nie wie co robic.

Zewnętrzna postawa partnerki-As buław (o)

Brak inwencji aby cos naprawić, partnerka uważa ze naprawa relacji jest niemozliwa do osiagniecia, brak pewności siebie, tesknota.

Zachowanie partnera wobec niej- Walet puchary

Mężczyzna niemogący poradzić sobie ze swoimi uczuciami i który obawia się, że jeśli zakocha się to straci zupełnie nad sobą kontrolę, boi się żebyś nie złamała mu serca;

Ma negatywne odczucia związane z miłością, spowodowane brakiem szczęścia u kobiet w przeszłości; , Silnie związany ze wspomnieniem osoby, która go zraniła.

Zachowanie partnerki wobec niego-3 puchary

Serdeczne podejście do osoby, chęć związania się założenia rodziny, małżeństwa posiadania dziecka.

Co dzieje się w sercu partnera 6 mieczy (o)

Chęć nawiazania porozumienia między partnerami; zrozumienie złożonych problemów, które wspólnie rozważaliście; wszystkie sprawy związane z przyjaźnią potoczą się gładko; Głęboka zażyłość Nagle zacznie rozumieć swoje romantyczne doznania z przeszłości i zauważy ich wyraźny wpływ na swoją miłosną edukację. Uwikłanie w martwym punkcie.

A co dzieje się w sercu pytającej-Król buław

Serdeczne nastawienie kobiety która chce rozpieszczać opiekować się prowadzić przedsiębiorczo związek z partnerem, wsparcie duchowe i fizyczne poprzez obdarzenie osoby wielkim zaufaniem. Pokazuje, że w zasadzie jesteśmy dumni z naszego związku lub że szukamy partnera, który promieniuje mocną osobowością."

To, co wpływa na partnera z zewnątrz to Umiarkowanie (o)

Wpływa brak równowagi wewnętrznej, brak cierpliwości, huśtawka nastrojów, chaos w życiu, coś zakłóca spokój i stabilizację. Ponadto karta wskazuje na zniechęcenie, uczucie osamotnienia, nieumiejętność łączenie przeciwieństw charakteru w partnerstwie, chłód emocjonalny

To, co wpływa na pytającą to 8 monet

Dbałość o wspólny dorobek, bezpieczeństwo materialne, łatwość dopasowania się do partnera , ucieczka w prace, stagnacja w związku.

Przyszłość po stronie partnera Rycerz pucharów

Osoba Zakochana która wykorzysta instynkt i intuicję do rozwiązywania problemów, zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć, pragnień albo idei i pomysłów; zmiana, która chroni, krzepi albo wzmacnia; symbolizuje sprawę, którą uważano za zakończoną, a która wypływa, wraca ze wzmożoną mocą; zainteresowanie sprawami tajemniczymi i nierealnymi.

Przyszłość po stronie pytającej As monet (o)

Niespełniona tęsknota człowieka za posiadaniem czegoś trwałego brak poczucia bezpieczeństwa.

proszę o pomoc w interpretacji :poklon::poklon:

Napisano
witajcie rozłozyłam rozkłąd partnerski aby sprawdzic gdzie doprowadzi mnie relacja z pewnym facetem

przebrnełam przez interpretacje i nie bardzo mogę zrozumiec co ten rozkłąd moze mi powiedzieć.

poniżej wzór rozkładu:

1 Karta określa ogólną sytuację w związku, niesie informację o nastroju panującym w związku.

2 i 3 pokazują zewnętrzną postawę partnerów wobec siebie

4 i 5 oznaczają wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie

6 i 7 najważniejsze w rozkładzie mówią o uczuciach, o tym, co dzieje się w ich sercach, jak się kochają i co do siebie czują.

8 i 9 wskazują na okoliczności zewnętrzne, wobec których partnerzy przyjmują określoną postawę

10 i 11 mówią o przyszłości związku, o tym czy ma on szansę dalszego istnienia, czy też grozi mu załamanie. Często karty przyszłości są punktem zwrotnym rozkładu, przez co człowiek uświadamia sobie, że w życiu nie ma nic pewnego.”

interpretacja

Ogólna atmosfera związku-Kapłanka (o)

W związku jest brak zaufania, nieporozumienia miedzy ludzmi; w przypadku mężczyzn – zbyt duże uzależnienie od matki i nieustanne poszukiwanie jej „obrazu” w partnerce uniemożliwiają zbudowanie dojrzałego związku. może tu być jakas nieuczciwośc, tajemnica(może słuchanie plotek?) zbyt płytkie podejście do zwiazku...

może mezczyzna zle ocenia sytuacje, wyciąga swoje fałszywe wnioski , wlasnie przez to zranienie o którym nizej piszesz

Zewnętrzna postawa partner- Wieża

Zmiana postawy to co było dotychczas runęło, czas dokonania zmian w swoim postepowaniu. Chaos nie wie co robic. chciałby cos zmienić w relacji

Zewnętrzna postawa partnerki-As buław (o)

Brak inwencji aby cos naprawić, partnerka uważa ze naprawa relacji jest niemozliwa do osiagniecia, brak pewności siebie, tesknota. marazm, brak checi do zmian

Zachowanie partnera wobec niej- Walet puchary probuje ja jakos udobruchać, słodkie listy itd.?

Mężczyzna niemogący poradzić sobie ze swoimi uczuciami i który obawia się, że jeśli zakocha się to straci zupełnie nad sobą kontrolę, boi się żebyś nie złamała mu serca;

Ma negatywne odczucia związane z miłością, spowodowane brakiem szczęścia u kobiet w przeszłości; , Silnie związany ze wspomnieniem osoby, która go zraniła.

Zachowanie partnerki wobec niego-3 puchary dobre nastawienie, sympatyczne. mi nigdy nie pokazało checi związku, co najwyżej jakies zauroczenie,sympatię,mile kontakty

Serdeczne podejście do osoby, chęć związania się założenia rodziny, małżeństwa posiadania dziecka.

Co dzieje się w sercu partnera 6 mieczy (o) izoluje się, nie wie co robic.może myśli o zerwaniu

Chęć nawiazania porozumienia między partnerami; zrozumienie złożonych problemów, które wspólnie rozważaliście; wszystkie sprawy związane z przyjaźnią potoczą się gładko; Głęboka zażyłość Nagle zacznie rozumieć swoje romantyczne doznania z przeszłości i zauważy ich wyraźny wpływ na swoją miłosną edukację. Uwikłanie w martwym punkcie.

A co dzieje się w sercu pytającej-Król buław ciepło, wielkoduszność, lub po prostu to sygnifikator partnera

Serdeczne nastawienie kobiety która chce rozpieszczać opiekować się prowadzić przedsiębiorczo związek z partnerem, wsparcie duchowe i fizyczne poprzez obdarzenie osoby wielkim zaufaniem. Pokazuje, że w zasadzie jesteśmy dumni z naszego związku lub że szukamy partnera, który promieniuje mocną osobowością."

To, co wpływa na partnera z zewnątrz to Umiarkowanie (o) chlod emocjonalny, bierność, możliwe huśtawki nastrojow, brak powodzenie w jakiś dziedzinach.

Wpływa brak równowagi wewnętrznej, brak cierpliwości, huśtawka nastrojów, chaos w życiu, coś zakłóca spokój i stabilizację. Ponadto karta wskazuje na zniechęcenie, uczucie osamotnienia, nieumiejętność łączenie przeciwieństw charakteru w partnerstwie, chłód emocjonalny

To, co wpływa na pytającą to 8 monet praca... nad sobą, związkiem, ucieczka w prace

Dbałość o wspólny dorobek, bezpieczeństwo materialne, łatwość dopasowania się do partnera , ucieczka w prace, stagnacja w związku.

Przyszłość po stronie partnera Rycerz pucharów zaangazuje się, zakocha ale.. rycerz pojawia się i znika. na długo miejsca nie zagrzeje

Osoba Zakochana która wykorzysta instynkt i intuicję do rozwiązywania problemów, zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć, pragnień albo idei i pomysłów; zmiana, która chroni, krzepi albo wzmacnia; symbolizuje sprawę, którą uważano za zakończoną, a która wypływa, wraca ze wzmożoną mocą; zainteresowanie sprawami tajemniczymi i nierealnymi.

Przyszłość po stronie pytającej As monet (o) zaborczość, brak poczucia bezpieczeństwa, niespełnienie.. moim skromnym zdaniem nie warto się angazowac

Niespełniona tęsknota człowieka za posiadaniem czegoś trwałego brak poczucia bezpieczeństwa.

proszę o pomoc w interpretacji :poklon::poklon:

jestem poczatkujaca , ale cos naskrobalam ;) pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego;*

Napisano

Dziękuję gusio19 za weryfikację.

może ktoś jeszcze rzuci okiem?

Napisano
może ktoś jeszcze rzuci okiem?

Na forum dbamy o wzajemność. Zajrzyj do interpretacji innych osób, a wtedy inni chętniej pomogą Tobie...

Napisano
Na forum dbamy o wzajemność. Zajrzyj do interpretacji innych osób, a wtedy inni chętniej pomogą Tobie...

ok. postaram sie napisać coś w interpretacjach. Myślałam ze jeśli pomagam i udzielam się w innych tematach to wystarczy...