Ivone2 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 witajcie rozłozyłam rozkłąd partnerski aby sprawdzic gdzie doprowadzi mnie relacja z pewnym facetem przebrnełam przez interpretacje i nie bardzo mogę zrozumiec co ten rozkłąd moze mi powiedzieć. poniżej wzór rozkładu: 1 Karta określa ogólną sytuację w związku, niesie informację o nastroju panującym w związku. 2 i 3 pokazują zewnętrzną postawę partnerów wobec siebie 4 i 5 oznaczają wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie 6 i 7 najważniejsze w rozkładzie mówią o uczuciach, o tym, co dzieje się w ich sercach, jak się kochają i co do siebie czują. 8 i 9 wskazują na okoliczności zewnętrzne, wobec których partnerzy przyjmują określoną postawę 10 i 11 mówią o przyszłości związku, o tym czy ma on szansę dalszego istnienia, czy też grozi mu załamanie. Często karty przyszłości są punktem zwrotnym rozkładu, przez co człowiek uświadamia sobie, że w życiu nie ma nic pewnego.” interpretacja Ogólna atmosfera związku-Kapłanka (o) W związku jest brak zaufania, nieporozumienia miedzy ludzmi; w przypadku mężczyzn – zbyt duże uzależnienie od matki i nieustanne poszukiwanie jej „obrazu” w partnerce uniemożliwiają zbudowanie dojrzałego związku. Zewnętrzna postawa partner- Wieża Zmiana postawy to co było dotychczas runęło, czas dokonania zmian w swoim postepowaniu. Chaos nie wie co robic. Zewnętrzna postawa partnerki-As buław (o) Brak inwencji aby cos naprawić, partnerka uważa ze naprawa relacji jest niemozliwa do osiagniecia, brak pewności siebie, tesknota. Zachowanie partnera wobec niej- Walet puchary Mężczyzna niemogący poradzić sobie ze swoimi uczuciami i który obawia się, że jeśli zakocha się to straci zupełnie nad sobą kontrolę, boi się żebyś nie złamała mu serca; Ma negatywne odczucia związane z miłością, spowodowane brakiem szczęścia u kobiet w przeszłości; , Silnie związany ze wspomnieniem osoby, która go zraniła. Zachowanie partnerki wobec niego-3 puchary Serdeczne podejście do osoby, chęć związania się założenia rodziny, małżeństwa posiadania dziecka. Co dzieje się w sercu partnera 6 mieczy (o) Chęć nawiazania porozumienia między partnerami; zrozumienie złożonych problemów, które wspólnie rozważaliście; wszystkie sprawy związane z przyjaźnią potoczą się gładko; Głęboka zażyłość Nagle zacznie rozumieć swoje romantyczne doznania z przeszłości i zauważy ich wyraźny wpływ na swoją miłosną edukację. Uwikłanie w martwym punkcie. A co dzieje się w sercu pytającej-Król buław Serdeczne nastawienie kobiety która chce rozpieszczać opiekować się prowadzić przedsiębiorczo związek z partnerem, wsparcie duchowe i fizyczne poprzez obdarzenie osoby wielkim zaufaniem. Pokazuje, że w zasadzie jesteśmy dumni z naszego związku lub że szukamy partnera, który promieniuje mocną osobowością." To, co wpływa na partnera z zewnątrz to Umiarkowanie (o) Wpływa brak równowagi wewnętrznej, brak cierpliwości, huśtawka nastrojów, chaos w życiu, coś zakłóca spokój i stabilizację. Ponadto karta wskazuje na zniechęcenie, uczucie osamotnienia, nieumiejętność łączenie przeciwieństw charakteru w partnerstwie, chłód emocjonalny To, co wpływa na pytającą to 8 monet Dbałość o wspólny dorobek, bezpieczeństwo materialne, łatwość dopasowania się do partnera , ucieczka w prace, stagnacja w związku. Przyszłość po stronie partnera Rycerz pucharów Osoba Zakochana która wykorzysta instynkt i intuicję do rozwiązywania problemów, zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć, pragnień albo idei i pomysłów; zmiana, która chroni, krzepi albo wzmacnia; symbolizuje sprawę, którą uważano za zakończoną, a która wypływa, wraca ze wzmożoną mocą; zainteresowanie sprawami tajemniczymi i nierealnymi. Przyszłość po stronie pytającej As monet (o) Niespełniona tęsknota człowieka za posiadaniem czegoś trwałego brak poczucia bezpieczeństwa. proszę o pomoc w interpretacji :poklon: Cytuj
gucio19 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 witajcie rozłozyłam rozkłąd partnerski aby sprawdzic gdzie doprowadzi mnie relacja z pewnym facetem przebrnełam przez interpretacje i nie bardzo mogę zrozumiec co ten rozkłąd moze mi powiedzieć. poniżej wzór rozkładu: 1 Karta określa ogólną sytuację w związku, niesie informację o nastroju panującym w związku. 2 i 3 pokazują zewnętrzną postawę partnerów wobec siebie 4 i 5 oznaczają wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie 6 i 7 najważniejsze w rozkładzie mówią o uczuciach, o tym, co dzieje się w ich sercach, jak się kochają i co do siebie czują. 8 i 9 wskazują na okoliczności zewnętrzne, wobec których partnerzy przyjmują określoną postawę 10 i 11 mówią o przyszłości związku, o tym czy ma on szansę dalszego istnienia, czy też grozi mu załamanie. Często karty przyszłości są punktem zwrotnym rozkładu, przez co człowiek uświadamia sobie, że w życiu nie ma nic pewnego.” interpretacja Ogólna atmosfera związku-Kapłanka (o) W związku jest brak zaufania, nieporozumienia miedzy ludzmi; w przypadku mężczyzn – zbyt duże uzależnienie od matki i nieustanne poszukiwanie jej „obrazu” w partnerce uniemożliwiają zbudowanie dojrzałego związku. może tu być jakas nieuczciwośc, tajemnica(może słuchanie plotek?) zbyt płytkie podejście do zwiazku... może mezczyzna zle ocenia sytuacje, wyciąga swoje fałszywe wnioski , wlasnie przez to zranienie o którym nizej piszesz Zewnętrzna postawa partner- Wieża Zmiana postawy to co było dotychczas runęło, czas dokonania zmian w swoim postepowaniu. Chaos nie wie co robic. chciałby cos zmienić w relacji Zewnętrzna postawa partnerki-As buław (o) Brak inwencji aby cos naprawić, partnerka uważa ze naprawa relacji jest niemozliwa do osiagniecia, brak pewności siebie, tesknota. marazm, brak checi do zmian Zachowanie partnera wobec niej- Walet puchary probuje ja jakos udobruchać, słodkie listy itd.? Mężczyzna niemogący poradzić sobie ze swoimi uczuciami i który obawia się, że jeśli zakocha się to straci zupełnie nad sobą kontrolę, boi się żebyś nie złamała mu serca; Ma negatywne odczucia związane z miłością, spowodowane brakiem szczęścia u kobiet w przeszłości; , Silnie związany ze wspomnieniem osoby, która go zraniła. Zachowanie partnerki wobec niego-3 puchary dobre nastawienie, sympatyczne. mi nigdy nie pokazało checi związku, co najwyżej jakies zauroczenie,sympatię,mile kontakty Serdeczne podejście do osoby, chęć związania się założenia rodziny, małżeństwa posiadania dziecka. Co dzieje się w sercu partnera 6 mieczy (o) izoluje się, nie wie co robic.może myśli o zerwaniu Chęć nawiazania porozumienia między partnerami; zrozumienie złożonych problemów, które wspólnie rozważaliście; wszystkie sprawy związane z przyjaźnią potoczą się gładko; Głęboka zażyłość Nagle zacznie rozumieć swoje romantyczne doznania z przeszłości i zauważy ich wyraźny wpływ na swoją miłosną edukację. Uwikłanie w martwym punkcie. A co dzieje się w sercu pytającej-Król buław ciepło, wielkoduszność, lub po prostu to sygnifikator partnera Serdeczne nastawienie kobiety która chce rozpieszczać opiekować się prowadzić przedsiębiorczo związek z partnerem, wsparcie duchowe i fizyczne poprzez obdarzenie osoby wielkim zaufaniem. Pokazuje, że w zasadzie jesteśmy dumni z naszego związku lub że szukamy partnera, który promieniuje mocną osobowością." To, co wpływa na partnera z zewnątrz to Umiarkowanie (o) chlod emocjonalny, bierność, możliwe huśtawki nastrojow, brak powodzenie w jakiś dziedzinach. Wpływa brak równowagi wewnętrznej, brak cierpliwości, huśtawka nastrojów, chaos w życiu, coś zakłóca spokój i stabilizację. Ponadto karta wskazuje na zniechęcenie, uczucie osamotnienia, nieumiejętność łączenie przeciwieństw charakteru w partnerstwie, chłód emocjonalny To, co wpływa na pytającą to 8 monet praca... nad sobą, związkiem, ucieczka w prace Dbałość o wspólny dorobek, bezpieczeństwo materialne, łatwość dopasowania się do partnera , ucieczka w prace, stagnacja w związku. Przyszłość po stronie partnera Rycerz pucharów zaangazuje się, zakocha ale.. rycerz pojawia się i znika. na długo miejsca nie zagrzeje Osoba Zakochana która wykorzysta instynkt i intuicję do rozwiązywania problemów, zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć, pragnień albo idei i pomysłów; zmiana, która chroni, krzepi albo wzmacnia; symbolizuje sprawę, którą uważano za zakończoną, a która wypływa, wraca ze wzmożoną mocą; zainteresowanie sprawami tajemniczymi i nierealnymi. Przyszłość po stronie pytającej As monet (o) zaborczość, brak poczucia bezpieczeństwa, niespełnienie.. moim skromnym zdaniem nie warto się angazowac Niespełniona tęsknota człowieka za posiadaniem czegoś trwałego brak poczucia bezpieczeństwa. proszę o pomoc w interpretacji :poklon: jestem poczatkujaca , ale cos naskrobalam pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego;* Cytuj
Ivone2 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 Dziękuję gusio19 za weryfikację. może ktoś jeszcze rzuci okiem? Cytuj
werona Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 może ktoś jeszcze rzuci okiem? Na forum dbamy o wzajemność. Zajrzyj do interpretacji innych osób, a wtedy inni chętniej pomogą Tobie... Cytuj
Ivone2 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 Na forum dbamy o wzajemność. Zajrzyj do interpretacji innych osób, a wtedy inni chętniej pomogą Tobie... ok. postaram sie napisać coś w interpretacjach. Myślałam ze jeśli pomagam i udzielam się w innych tematach to wystarczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi