szmergel Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Wyszły mi karty: Gwiazda, Cesarz, Wieża pierwsze dwie jak najbardziej obiecujące zapowiadające rozwój ale ta Wieża... czy to zawsze oznacza koniec? Jak inaczej mogę to odczytać? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi Cytuj
Trida Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 a jaka to relacja? kolega-koleżanka, przyjaciele, chłopak-dziewczyna? Ja bym do wieży dołożyła. Kładłaś z samych AW? Cytuj
szmergel Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 kladlam z AW i AM, dolozylam Silę relacja bardziej niz kolezenska, ale zdecydowanie nie chlopak-dziewczyna chociaz ciagnie nas do siebie Cytuj
Trida Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 do wieży dołożyłaś silę? Widać, że macie się ku sobie, bo same AW świadczą o silnych relacjach etc. Ale patrząc na podsumę będziecie się długo ze sobą bujali jednak stawiam na zakończenie tej relacji. Zastanów się nad czystością intencji tego chłopaka. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 a ja widzę tutaj marzenia, aby pan się przełamał i zaczął coś więcej robić Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Przyszłość znajomości Gwiazda, Cesarz, Wieża -> suma Diabeł/Kochankowie -----Świat----Sąd-----Pustelnik--------- ---------Słońce----Rydwan------------- ---------------Cesarz------------------ wg mnie będą mieć się ku sobie, pojawi się zauroczenie, Pan będzie otwarty, ale widać, że relacja się rozwali z powodu informacji na temat owego mężczyzny lub czegoś co spowoduje nagłe zerwanie kontaktów. Cytuj
oxford Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 według mnie, to pan sie czegoś dowie i da sobie spokój. Na początku może się zapowiadać całkiem sympatycznie, ale nic z tego więcej nie będzie - nerwowe zakończenie i przepychanki emocjonalne w tej dołożonej mocy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi