Skocz do zawartości

durza fala uczuc, powtarzające sie sny z dzieciństwa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

heyka ! gdy byłam mała bardzo czesto sniły mi sie sny, w których było wiecej uczuć , niz obrazu. odczucia po prostu mnie zalewały . dreszcz mnie przechodzi nawet dzisiaj , mimo , że juz mi sie nie zdarzają.( może raz kilka lat temu ). było ich kilka i wszystkie sie powtarzały. niekiedy nawet póżniej odczówałam to na jawie , w zupełnie niespodziewanych momentach, nie pasujących do snu. nigdy nie potrafiłam odgadnac o co tutaj chodzi , i dlaczego sni mi sie to a nie cos innego . a zawsze myslałam , że to musi byc cos ważnego .

1 . jade wyciągiem górskim. takim z ławeczkami. jestem wysoko nad ziemia , wszyscy jada w jedna strone , a nagle ja zaczynam jechac w druga. czuje na sobie nienawistne spojrzenia wielu ludzi, zawiśc , złość, ze strony innych. sama mam wrażenie ogromniej ciekawosci , leku przed nieznanym. czuje sie tak jak bym robiła cos co jest zupełnie odstające od rzeczywistości. nie jestem pewna czy to złe co robie.

2 . innym razem jade na tej samej kolejce i i z tego ni z owego zaczynam latać . mam te same odczucia. strach przed nieznanym , i ogromny dyskomfort poniewaz wszyscy obecni ludzie mnie nienawidzą . czuję sie zupelnie inna i odstająca.

3 . jestem na zatłoczonym chodniku (obok mojego domu ) i wszyscy ida w jedna strone , a ja nagle zaczynam isc w druga . jak wyżej,ta sama miażdżąca fala uczuc .