Skocz do zawartości

spotkanie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro wybieram się na spotkanie ze znajomymi mojej koleżanki. Kompletnie nie znam tych ludzi. Zadałam pytanie moim kartom jak przebiegnie nasze spotkanie:

rycerz buław, 6 pucharów, rycerz pucharów dołożone król pucharów, dołożone eremita IX -> kapłan V

ale dużo kart dworskich, zatem chyba to będzie większe grono i chyba w większości męskie. Ciekawi mnie tylko eremita i kapłan myślę, że to chyba będzie spokojne spotkanie-piwo i pogawędka. Co Wy o tym sądzicie?

Napisano
Jutro wybieram się na spotkanie ze znajomymi mojej koleżanki. Kompletnie nie znam tych ludzi. Zadałam pytanie moim kartom jak przebiegnie nasze spotkanie:

rycerz buław, 6 pucharów, rycerz pucharów dołożone król pucharów, dołożone eremita IX -> kapłan V

ale dużo kart dworskich, zatem chyba to będzie większe grono i chyba w większości męskie. Ciekawi mnie tylko eremita i kapłan myślę, że to chyba będzie spokojne spotkanie-piwo i pogawędka. Co Wy o tym sądzicie?

nie sugeruj się tym co napiszę bo moja interpretacja może różnić się od pozostałych osób na forum gdyż jestem strasznie początkująca w kartach tarota ale ja widzę to tak:

Jak sama już wspomniałaś na tym spotkaniu prawdopodobnie będzie wielu mężczyzn, Od bawidamka, przez faceta na wysokim stanowisku po spokojnego obserwatora, wszyscy będą posiadali duże poczucie własnej wartości, wiary w siebie, w to co robią, wiec rozmowy przeprowadzane podczas spotkania będą na wyższym poziomie. Myślę ze spotkanie jak i te rozmowy zrobią na Tobie dobre wrażenie.

Myślę nawet ze podczas rozmowy poruszycie tematy dzieciństwa i tego jak było kiedyś a jak jest teraz, np. wakacje, to jak było kiedyś łatwiej mniej obowiązków etc.

Napisano

spotkanie odbedzie się w ciepłej atmosferze, przyjmą Cie jak swoja :) ale możesz nie mieć humoru, być skryta, albo ewentualnie ktoś o takich cechach się pojawi. Będziesz zadowolona;)

Gość Euterpe
Napisano

na początku widać dużo emocji związanych z tym spotkaniem - nerwy i podniecenie zarazem - to ten rycerz buław. Jest również pozytywne nastawienie do tych ludzi albo ich do Ciebie. Ktoś w tym gronie zachowa bierną postawę, będzie częściej dumał i mniej się odzywał, woli obserwować, może poczuć się trochę obco.

Napisano

he he moze to ja bede spokojna?teraz tak sobie pomyslalam,ze moze w pewnym momencie po prosto zrobi sie nudno?

Napisano

wydaje mi siew, że oni będą gadali o swoich tematach, w które Ty średnio jesteś wtajemniczona i z tego powodu też będziesz się trochę 'nudziła'

Napisano

Zgadzam się z dziewczynami, będzie dużo gadania i różni ludzie. Na pewno coś dobrego z tego wyniesiesz. A może spotkasz kogoś ze swojej przeszłości. Życzę udanego wieczorku.

Napisano

i jak było?

właśnie miałam zamieścić interpretacje ale sie spóźniłam :bezradny:

Napisano

no wiec bylo fajnie, duzo smiechu i piwa, nie duze grono osob, pol na pol jesli chodzi o plec- podobalo mi sie :)

• Lubię to! 1