panna.marta Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Jutro wybieram się na spotkanie ze znajomymi mojej koleżanki. Kompletnie nie znam tych ludzi. Zadałam pytanie moim kartom jak przebiegnie nasze spotkanie: rycerz buław, 6 pucharów, rycerz pucharów dołożone król pucharów, dołożone eremita IX -> kapłan V ale dużo kart dworskich, zatem chyba to będzie większe grono i chyba w większości męskie. Ciekawi mnie tylko eremita i kapłan myślę, że to chyba będzie spokojne spotkanie-piwo i pogawędka. Co Wy o tym sądzicie? Cytuj
Ivone2 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Jutro wybieram się na spotkanie ze znajomymi mojej koleżanki. Kompletnie nie znam tych ludzi. Zadałam pytanie moim kartom jak przebiegnie nasze spotkanie: rycerz buław, 6 pucharów, rycerz pucharów dołożone król pucharów, dołożone eremita IX -> kapłan V ale dużo kart dworskich, zatem chyba to będzie większe grono i chyba w większości męskie. Ciekawi mnie tylko eremita i kapłan myślę, że to chyba będzie spokojne spotkanie-piwo i pogawędka. Co Wy o tym sądzicie? nie sugeruj się tym co napiszę bo moja interpretacja może różnić się od pozostałych osób na forum gdyż jestem strasznie początkująca w kartach tarota ale ja widzę to tak: Jak sama już wspomniałaś na tym spotkaniu prawdopodobnie będzie wielu mężczyzn, Od bawidamka, przez faceta na wysokim stanowisku po spokojnego obserwatora, wszyscy będą posiadali duże poczucie własnej wartości, wiary w siebie, w to co robią, wiec rozmowy przeprowadzane podczas spotkania będą na wyższym poziomie. Myślę ze spotkanie jak i te rozmowy zrobią na Tobie dobre wrażenie. Myślę nawet ze podczas rozmowy poruszycie tematy dzieciństwa i tego jak było kiedyś a jak jest teraz, np. wakacje, to jak było kiedyś łatwiej mniej obowiązków etc. Cytuj
gucio19 Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 spotkanie odbedzie się w ciepłej atmosferze, przyjmą Cie jak swoja ale możesz nie mieć humoru, być skryta, albo ewentualnie ktoś o takich cechach się pojawi. Będziesz zadowolona;) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 na początku widać dużo emocji związanych z tym spotkaniem - nerwy i podniecenie zarazem - to ten rycerz buław. Jest również pozytywne nastawienie do tych ludzi albo ich do Ciebie. Ktoś w tym gronie zachowa bierną postawę, będzie częściej dumał i mniej się odzywał, woli obserwować, może poczuć się trochę obco. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Napisano 18 Stycznia 2014 he he moze to ja bede spokojna?teraz tak sobie pomyslalam,ze moze w pewnym momencie po prosto zrobi sie nudno? Cytuj
Trida Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 wydaje mi siew, że oni będą gadali o swoich tematach, w które Ty średnio jesteś wtajemniczona i z tego powodu też będziesz się trochę 'nudziła' Cytuj
Beata39 Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 Zgadzam się z dziewczynami, będzie dużo gadania i różni ludzie. Na pewno coś dobrego z tego wyniesiesz. A może spotkasz kogoś ze swojej przeszłości. Życzę udanego wieczorku. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 i jak było? właśnie miałam zamieścić interpretacje ale sie spóźniłam Cytuj
panna.marta Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Napisano 19 Stycznia 2014 no wiec bylo fajnie, duzo smiechu i piwa, nie duze grono osob, pol na pol jesli chodzi o plec- podobalo mi sie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi