Amantis Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 mam dwa sny,które nawiedzają mnie od dzieciństwa. Budzą we mnie bardzo silne uczucia, gdy się po nich budzę serce wali mi jak szalone. 1. Jestem na polanie w lesie,naokoło mnie drzewa z dziuplami, coś jakby drzewne stonehenge. Jedno z drzew posiada wyjątkową dużą dziuple. Jest taka czarna i tak bardzo chcę się przekonać co w niej jest. Tylko raz udało mi się tego dowiedzieć i przez cały tydzień chodziłam przerażona. Zobaczyłam w niej kostuchę. Jako 12-latka byłam przekonana, że umrę 2. Ten powtarza się częściej. Boję się przez niego morza nocą. Jestem na plaży, jest ciepło, kocyk, piknik i ogólnie fajna atmosfera. W pewnym momencie przychodzą ciemne chmury. Patrze w morze i widzę zbliżającą się do nas wielką falę. Krzyczę aby wszyscy uciekali i w ogólnej panice biegniemy ile sił w nogach na klif. W ostatniej chwili dobiegam w bezpieczne miejsce i patrze jak ciemna, potężna, straszna woda rozbija się o klif. Co o nich sądzicie? Utkwiły mi głęboko w pamięci i śniłam je parę razy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi