lady_margarett Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 witam, bardzo proszę o interpretacje mojego snu a w zasadzie snów. Już któryś raz z koleji śni mi się to samo, zawsze te same elementy. Mianowicie nakrywam partnera na całowaniu się z inna kobietą, on zawsze wykazuje obojętność w takiej sytuacji dlatego ja nie wytrzymuje i zwyczajnie zaczynam go okładać tzn bić, żeby przywołać go do porządku i mówię mu żeby dał sobie z tamtą spokój i był ze mną. Zawsze sen wygląda to samo, kobieta jest zawsze przypadkowa i czuję, że jest atrakcyjniejsza ode mnie. Zastanawiam się, czy być może podświadomość nie próbuje naświetlić mi prawdziwego oblicza partnera z którym jestem kilka lat i mam dziecko. z góry dziękuje za pomoc Cytuj
ekaes Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Zastanawiam się, czy być może podświadomość nie próbuje naświetlić mi prawdziwego oblicza partnera z którym jestem kilka lat i mam dziecko. To możliwe, być może też kierują tym przesłanki. Wystarczy, że masz do niego podejrzenia. Sny to niezbadana tajemnica, ale tak jak napisałaś, mają ogromne powiązania z podświadomością. Cytuj
lady_margarett Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Napisano 19 Stycznia 2014 a coś można wysnuć innego na podstawie samych symboli? bo ja sama mam też po prostu nie ufna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi